Utat mutat. A hangsávokon is.

Az opcionálisan a T-Roc Style felszereltségtől elérhető "Discover Pro" navigációs rendszer több, mint egy navi. 23,4 cm-es (9,2 colos) üveg TFT érintőképernyője mellett olyan technológiai különlegességekkel rendelkezik, amelyek a vezetést még kényelmesebbé teszik, és amelyekkel Ön menet közben is kapcsolódhat a világhoz. 

 • 23,4 cm-es (9,2 colos) üveg TFT érintőképernyő
 • FM-rádió és Diversity antenna az optimális vételért
 • Gesztusvezérlés
 • Közúti jelzőtábla-felismerő rendszer
 • Hangvezérlés funkció*
 • We Connect Plus, valamint Streaming & Internet
 • Opció: LTE és vezeték nélküli töltés

 *Magyar nyelven nem elérhető

"Discover Media" navigációs rendszer

Kellemes kikapcsolódás, naprakész információk, célba érés. A We Connect Plus okos online szolgáltatásainak köszönhetően a szinte valós időben megjelenített közlekedési információk még nyugodtabbá teszik a vezetést. Opcionális "Discover Media" navigációs rendszer

 • 20,3 cm-es (8 colos) TFT színes kijelző érintőképernyővel, közelítésérzékelővel
 • FM-rádió és Diversity antenna az optimális vételért
 • We Connect

"Ready 2 Discover" rádió

Az opcionális "Ready 2 Discover" rádió bővíthető, így teljes körű navigációs rendszerré fejleszthető. Ezenkívül a következőket kínálja:

 • 20,3 cm-es (8 colos) színes érintőképernyő

 • Érintőképernyő közelítésérzékelővel
 • DAB+
 • FM-rádió és Diversity antenna az optimális vételért
 • akár hat darab, 4x20 Watt teljesítményű hangszóró
 •  2 db (C típusú) USB-interfész

 • Mobiltelefon csatlakoztatás Bluetooth-on keresztül

 • We Connect

"Composition" rádió

Láthatóvá és hallhatóvá válni: a "Composition" rádió

 • 16,5 cm-es (6,5 colos) TFT-színes kijelző érintőképernyővel
 •  FM-rádió és Diversity antenna az optimális vételért

 •  akár hat darab, 4x20 Watt teljesítményű hangszóró

 •  2 db (C típusú) USB-interfész

 • Mobiltelefon csatlakoztatás Bluetooth-on keresztül

 • DAB+

Nyílt végű, forint alapú pénzügyi lízing finanszírozási lehetőség fogyasztók részére 2024. február 1-től 2024. március 31-ig, illetve a készlet erejéig érhető el. A konstrukció valamennyi új, Volkswagen személygépjármű vonatkozásában elérhető. A kampány meghosszabbítási jogát fenntartjuk. A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás és a biztosítás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. és a Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelep képviseletében jár el.

+ 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100 000 Ft vételárkedvezmény érhető el!

A fenti finanszírozási konstrukcióban megadott adatok tájékoztató jellegűek, azok változása esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg is módosulhat. A Porsche Finance Zrt. a belső szabályzataiban rögzítettek szerinti elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás végleges feltételeit, melynek keretében a finanszírozási feltételek módosulhatnak, illetve akár egyéb fedezetet írhat elő.

 A THM meghatározása a Referencia THM alapját adó reprezentatíy példától eltérő feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbevevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre.

*A fenti kalkuláció 2024. február 1-én érvényes adatokkal készült. A gépjármű ajánlott vételárának meghatározása euróban történik. A fenti kalkulációkban feltüntetett gépjármű vételár csak tájékoztató jellegű, az a Porsche Hungaria Kft. naponta, a tárgynapot megelőző munkanapon az MNB által közzétett EUR-HUF árfolyam alapján frissíti.

**Referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályban meghatározott példától eltérő futamidővel került kiszámításra, tekintettel arra, hogy 5 éves futamidővel a konstrukció nem vehető igénybe. A Referencia THM számítás alapját képező reprezentatív példa: fix kamatozású, 20% maradványértékes törlesztésű nyíltvégű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft + ÁFA, a futamidő 36 hónap, az ügyleti kamatláb 4,49%, az első lízingdíj 6 929 755 Ft, 54 881 Ft a havi lízingdíj, az ügyfél által visszafizetendő teljes összeg 4 136 514 Ft.

Kérjük, a finanszírozás pontos részleteinek és feltételeinek megismerése érdekében keresse a Porsche Finance Zrt. közvetítőjeként eljáró márkakereskedéseket. Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a www.porschefinance.hu oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon, valamint a Közvetítőnél elérhetőek. Kérjük, hogy a fenti finanszírozási lehetőség értékeléséhez látogasson el az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ honlapjára (http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem), mert az ott szereplő termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a megalapozott döntéshez segítséget nyújtanak.

 

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással (715/2007/EK jelenleg hatályos rendelete) határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO2-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO2-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl.: gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl.: a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

A T-Roc:

Üzemanyag-fogyasztás: 7,7-8,3 l/100 km, CO₂-kibocsátás: 176-188 g/km

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.