Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Mindenre nyitott: T-Roc Cabriolet

A T-Roc Cabriolet-vel szinte minden lehetséges. Nem csoda, hiszen crossover kabrióként két világ legjavát egyesíti. Példának okáért ott az erő és az elegancia. Vagy a sportosság és a kényelem. Ha pedig úgy tartja kedve, a tetőt hagyja csak lenyitva.

Összehozza, ami örömet okoz: crossover nyitható vászontetővel

Vászontető

A szabadság útitárs

Dizájn

 

Zene

beats - éjjel-nappal

Infotainment

 

Digitális műszerfal

A jelentőség nézőpont kérdése

Komfort

 

Dizájn

Külső megjelenés

A könnyedség legerőteljesebb formája

Autózzon egyet újra! A T-Roc Cabriolet, ez az univerzális jármű új lendületet visz a mindennapokba. Markáns külseje alatt egy számtalan meglepetést rejtő kabrió könnyedsége lakozik. A napfény éppúgy az alapfelszereltséghez tartozik, mint a LED-es hátsó lámpák és a fényrajzolatos LED-es fényszórók. Ez a jármű oda viszi Önt, ahová csak szeretné: át a városon, a hegyekbe vagy a tengerhez.

Belső tér

Az Ön igényeire szabva

A T-Roc Cabriolet műszerfalát teljesen Önre hangoltuk. Vezetőre szabott eszközök és kezelőelemek, amelyek króm díszítőelemeikkel ragyogó látványt nyújtanak - főként akkor, amikor a hangulatvilágítás az Ön személyes fogadóterévé változtatja a belső teret. Mindez még személyesebbé válik, ha választ az opcionális, különböző színekben elérhető dekorbetétek közül. A T-Roc Cabriolet nyitott tetőnél is bátran megmutatja, mi rejlik benne.

Vászontető

A szabadság útitárs

A T-Roc Cabriolet új lehetőségeket biztosít Önnek. Például spontán autókázást a szabad ég alatt. Az opcionális szélterelő megelőzi a légörvény képződését a belső térben és egyúttal szabályozza a zajképződést. És ha az időjárás néha közbeszól? A tető gombnyomásra vagy távirányítós kulcs* segítségével 11 másodperc alatt bezáródik vagy 9 másodperc alatt újra kinyílik.** Teljesen elektronikusan. Továbbá egy kapcsoló segítségével az összes ablakot egyszerre tekerheti le vagy fel. Valamint a hátsó ülések mögött elhelyezett borulás védelmi rendszer valamennyi utas számára hozzáadott védelmet nyújt. Tehát ajtót becsukni és tetőt lenyitni!

*Csak az opcionális "Keyless Access" funkcióval elérhető.
**Maximum 30 km/h sebességig.

Kerekek

Az autó legszebb kereke

Teljesen Öntől függ, hogy milyen kerekeket kap a T-Roc Cabriolet, hiszen ebben is szabad kezet kap. Az alapfelszereltség részeként 17 colos "Mayfield"* könnyűfém keréktárcsákkal gurulhat tova, míg az R-Line felszereltségi szinttől 17 colos "Kulmbach"* könnyűfém keráktárcsákkal. Opcionálisan 18 vagy 19 colos könnyűfém keréktárcsák gondoskodnak a határozottabb fellépésről. Kerékprogramunk egészen biztosan az Ön számára is kínál testhezálló megoldást.

*Járműveink alapfelszerelése nyári gumikat tartalmaz.

Szerezzen benyomást a T-Roc Cabriolet modellről

Komfort

Ülések

Magas szintű üléskényelem

A T-Roc Cabriolet esetében fontos szempont a kiemelkedő szintű kényelem. A megemelt üléspozíció útközben nagyobb rálátást biztosít, az opcionális deréktámasz (R-Line esetén alapfelszereltség) pedig támasztja a hátat. Az R-Line alapfelszereltségéhez tartozó sportülések is remek tartást biztosítanak. A belső tér hívogató, kényelmes belső terét pedig még inkább kihangsúlyozhatja - például az opcionálisan választható, különböző színű elegáns "Vienna" bőrkárpit csomaggal.

Digitális műszerfal

A jelentőség nézőpont kérdése

Vezetés közben csak a fordulatszámot és a sebességet szeretné szem előtt tartani? Vagy egyéb vezetési adatokat is? Az éppen lejátszott dal címét? Vagy csak egyszerűen több információt egyszerre? Az irányítás szó szerint az Ön kezében van: válasszon a nagyfelbontású 26 cm (10,25 col) méretű digitális műszerfalon megjeleníthető lehetőségek közül. Hogy csak azt lássa, amit tényleg látni akar. Méghozzá élénk színekben, magas kontraszttal.

Térérzet

Nagyobb tér – minden eshetőségre felkészülve

Miért kellene lemondani egy kompakt crossoverben a nagyszerű térérzetről? A  T-Roc Cabriolet kialakításának köszönhetően a belső térben lenyűgözően tágas és kényelmes jármű hatását kelti. Hiszen a SUV-arányoknak köszönhetően vezetőnek és utasnak egyaránt rengeteg fej- és lábteret biztosít. Nagyvonalú, 280 literes csomagtartójában kényelmesen elhelyezheti csomagjait egy spontán kirándulás vagy akár nagyszabású tervek véghezvitele során. Az osztott hátsó üléstámla külön-külön előre döntésével szükség esetén nagyobb tárgyakat is szállíthat. A hátsó üléstámla előre dönthető közvetlenül a csomagtartóból. Hagyja hát maga mögött a hétköznapokat, és élvezze a szabadságot.

Szerezzen benyomást a T-Roc Cabriolet modellről

Infotainment

Rádió és navigáció

Utat mutat - a hangsávon is

Szívesen hallgat zenét vezetés közben? Szereti útközben is tudni, hogy mi történik a világban? A kiemelkedően modern koncepciójú infotainment a T-Roc Cabriolet esetében az összhatás részét képezi. Kettő rádiónk közül valamelyik biztosan elnyeri az Ön tetszését. Az egyikhez navigációs rendszer is tartozik. Ön melyiket szeretné?

Bővebben

Konnektivitás

Teljesen összekapcsolva a T-Roc Cabriolet autóval

A We Connect1) hálózatba kapcsolt autóvá teszi a T-Roc Cabriolet-t, lévén a beépített SIM kártyán keresztül járműve akár azonnal online lehet. Így szinte bárhol elérhetők a valós idejű közlekedési információk, a folyamatos zene sugárzás és a webrádió.2) A We Connect applikációval szemmel tarthatja járművét, hiszen ez esetben okostelefonja távirányítóvá változik, amivel innovatív és hasznos járműfunkciókat irányíthat. Így Ön összeköttetésben maradhat T-Roc Cabriolet autójával - akár az utcán, akár a kanapéján.

Az opcionális App-Connect segítségével okostelefonja alkalmazásait az autó segítségével is használhatja. Kábellel vagy anélkül.3) Ám mindig stresszmentesen. 

Bővebben a We Connectről

 

Telefonálás

Tartsa a kezét a kormányon - töltőkábelét pedig otthon

Biztonságosan szeretne vezetni és közben nyugodtan telefonálni? Ez lehetséges! Az új T-Roc Cabriolet-ben szabadon beszélhet és vezeték nélkül töltheti fel telefonját. Az opcionális "Comfort" mobiltelefon-interfész a következőket nyújtja Önnek és utasainak:

  • mikrofonnal ellátott kihangosító a tetőkonzolban,
  • kiváló minőségű beszédhang a belső hangszórókból,
  • induktív (vezeték nélküli) kapcsolat a külső antennával,
  • elülső tárolórekesz USB-csatlakozóval (C-típusú) és vezeték nélküli feltöltés Qi-szabvány szerinti okostelefonokhoz.
Zene

beats – éjjel - nappal

A szabad ég alatt autózik egy tengerparti úton és a tökéletes zenét hallgatja egy prémium minőségű hangrendszeren. Jól hangzik? Bizony! Az opcionális beats hangrendszert 6 hangszóróval, erőteljes mélynyomóval és 400 watt összteljesítménnyel a T-Roc Cabriolet-re hangoltuk. Ezen kívül akár 6 hónapig ingyenesen4) használhatja az Apple Music-ot, mégpedig reklámok nélkül az összes készülékén. A T-Roc Cabriolet infotainment rendszerében több mint 50 millió dalhoz férhet hozzá vezeték nélkül az Apple CarPlayTM-en vagy közvetlen adatfolyamon keresztül az Apple Music-on: így Ön minden pillanatban a megfelelő dalt hallgathatja.

További információk a T-Roc Cabriolet-ről:

Mi mindent nyújt még a T-Roc Cabriolet? Itt tudhat meg még többet.

1) A We Connect szolgáltatás igénybevételéhez Volkswagen ID felhasználói fiókra van szükség. A We Connectbe felhasználónévvel és jelszóval tud bejelentkezni. Továbbá külön We Connect illetve We Connect Plus szerződést kell kötni online a Volkswagen AG-val. A We Connect Plus esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű portal.volkswagen-we.com oldalon történő regisztrációjára, és ezáltal a szolgáltatást a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használni. A We Connect mobil online szolgáltatás integrált internetkapcsolaton keresztül használható. Az ezzel kapcsolatosan Európán belül felmerülő esedékes adatdíjak a hálózatlefedés keretén belül a "Streaming & Internet" szolgáltatás kivételével a Volkswagen AG-t terhelik. A "Streaming & Internet" szolgáltatás valamint a WLAN-hotspot használatához a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltató díjköteles adatcsomagokat kínál, amelyek a hálózatlefedettség függvényében számos európai országban használhatók. Az árakról és az elérhető országok listájáról bővebb információt a vw.cubictelecom.com oldalon talál. Alternatív megoldásként olyan mobil végfelhasználói készüléken (pl. okostelefon) keresztül lehetséges webrádió, hibrid rádió és médiastreaming, amely mobil WLAN-hotspotként funkcionál. Ebben az esetben az adott szolgáltatás meglévő vagy külön megkötendő mobilszolgáltatói szerződéssel és csak az adott mobiltelefon-hálózati lefedettséggel elérhető. Internetes adatcsomagok fogadása nyomán, az Ön mobiladatcsomagjától függően, különösen külföldi használat során többletköltség (pl. roamingdíjak) merülhet fel. A díjmentes We Connect alkalmazás használatához egy alkalmas iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefon és adat-opciós SIM kártya szükséges meglévő vagy külön a mobilszolgáltatóval megkötendő mobiltelefon szerződéssel. A csomagokban részletezett We Connect és We Connect Plus szolgáltatások elérhetősége országonként eltérő lehet. A szolgáltatások az egyes szerződésekben meghatározott időszakra állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag módosíthatóak illetve megszüntethetőek. További információt a portal.volkswagen-we.com portálon talál, valamint az Ön Volkswagen értékesítőjénél. Mobiltelefon tarifákkal kapcsolatos tájékoztatást mobiltelefon szolgáltatójánál kaphat.

2) "Discover Media" navigációs rendszerrel elérhető.

3) A vezeték nélküli kapcsolat az App Connecttel csak Apple CarPlayTM-mel lehetséges.

4) Csak egyéni tagok részére érvényes; meglévő tagság esetén 3 ingyenes hónap; egyéb kedvezménnyel és akcióval nem összevonható; az ingyenes időszak lejártát követően a tagság automatikusan meghosszabbodik. A kód 12 hónapig érvényes. Jelen utalványkód nem továbbértékesíthető, nem váltható készpénzre, és elvesztés vagy lopás esetén nem kerül pótlásra. Csak a németországi Apple Music-nál érvényes. iTunes fiók szükséges. Az Apple Media Services feltételei érvényesek; az Ön országában érvényes feltételeket a https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/ alatt találja. 13. életév betöltése és a boltéval megegyező országban lévő lakcím szükséges, amelyben be szeretné váltani az utalványt. Kompatibilis termékek és szolgáltatások szükségesek. Az Apple Music az Apple Inc. bejegyzett márkaneve. Az Apple a jelen reklámnak nem résztvevője vagy szponzora. Az utalvány kizárólag aktív Car-Net/We Connect licenc esetén elérhető.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.