Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    A következő ábrák extra felszereltségű járműveket mutatnak. Vissza az oldal tetejére

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    A következő ábrák extra felszereltségű járműveket mutatnak. Vissza az oldal tetejére

Határtalan lehetőségek

A T-Roc Cabriolet első pillantásra a belső erő kifejezése, második pillantásra a határtalan szabadságé. Mind a hétköznapokon, mind a nyaralások alkalmával, vagy amikor csak szeretné. Szinte minden tekintetben lenyűgöző crossover, amely könnyedén varázsolja különlegessé a pillanatot.

Csúcsminőség a legapróbb részletekig

Bővebben a belső térről

Teret ad a nagy terveknek

Bővebben a helykínálatról

Külső megjelenés és belső tér

Tető

Ajtót be, tetőt ki.

A teljesen automatikus vászontetőnek köszönhetően egyetlen gombnyomással a szabad ég alatt autózhat, a napfény 9 másodperc1 alatt árasztja el a járművet. Annak érdekében, hogy minden érzékével élvezhesse a környezetet, az oldalsó ablakok egyszerre húzódnak le, miközben az opcionális szélterelő szabályozza a beltérben a zajkibocsátást és a huzatot. Ha nyitott tetőnél szeretne beszállni, akkor azt kívülről is kényelmesen kinyithatja előre a Keyless Access2 és a járműkulcs segítségével. A hátsó ülések mögött elhelyezett, automatikus felborulás elleni védelmi rendszer valamennyi utas számára további védelmet nyújt. Ha úgy akarja, 11 másodperc1 alatt újra tető lehet a feje fölött.

Fénydizájn

Látni és látszani

Az új kialakítású orr első benyomásra a jövőt idéző fénydizájn miatt hangsúlyos: opcionálisan fénysávval megvilágított hűtőrács, a jellegzetes, LED-es nappali menetfény, amely gondoskodik a látványos, bármikor felismerhető fényrajzolatról, valamint a belső tér hangulatvilágítása. A beszállás a jármű melletti logó-kivetítésnek köszönhetően hatásos belépő. A modern befejezést a sötétvörös hátsó lámpák adják, opcionálisan dinamikus irányjelző fénnyel, amelyben egy animált fénysáv jelzi az irányt.

Multifunkciós kormánykerék

Itt minden Ön körül forog

A multifunkciós kormánykerékkel Ön nemcsak a T-Roc Cabriolet modellt irányítja, hanem a rádiót, a médialejátszót, a hangvezérlést, a telefont és a digitális kombinált műszerfal megjelenését is. A T-Roc Cabriolet Style modellben kérésére a kormánykerék fűthető, és előkelő bőr huzat biztosítja az exkluzív hangulatot. Amennyiben a T-Roc Cabriolet R-Line felszereltség mellett dönt, az opcionálisan fűthető, érintéssel vezérelhető, multifunkciós sportkormány várja.

Klímaberendezés

Reagál Önre

A T-Roc Cabriolet modellben az "Air Care Climatronic" klímaberendezés biztosítja a kellemes klímát. A vezérlés és a megjelenítés digitalizált, és érintőképernyőn egyetlen érintéssel elérhető, ezzel a kezelés kiemelkedően intuitív, ami igazán modern megjelenést kölcsönöz a műszerfalnak. A menet közbeni egyszerű és kényelmes kezelhetőségről funkcionális vezetőhornyok gondoskodnak. Így a tökéletes hőmérséklet mindig csak egy érintésre van Öntől.

Konnektivitás és infotainment

Digitális műszerfal

A leglényegesebb információk szem előtt: az úttest

Az alapfelszereltségben elérhető digitális műszerfal minden fontos információt összefoglal a T-Roc Cabriolet 20,3 cm-es (8 colos) színes kijelzőjén, mindezt igényes grafikai ábrázolással. Vezetés közben a multifunkciós kormánnyal kezelhető kombinált műszerfal segítségével kényelmesen érheti el az olyan funkciókat, mint pl.: a hangrendszerek telefon vagy asszisztensrendszerek. T-Roc Cabriolet modellje opcionálisan Pro4 digitális műszerfallal is elérhető. A 26,04 cm-es (10,25 colos), nagyfelbontású képernyő az egyéni konfigurálás számos lehetőségét kínálja Önnek és további képernyőket is, például a navigációs térkép megjelenítését, közvetlenül a kormány mögött.

Rádió és navigáció

Utat mutat. A hangsávokon is.

Szeret zenét hallgatni vezetés közben? És útközben is tudni akarja, mi történik a világban? A korszakalkotó infotainment rendszer a T-Roc Cabriolet modell szerves része. Melyiket szeretné?

A rádióról és a navigációról bővebben

BeatsAudio™ hangrendszer

Hallgassa kedvenc zenekarát Open Air módban

Élvezze kedvenc zenéjét a szabad ég alatt: az opcionális, zenei specialista Beats by Dr. Dre BeatsAudio™ hangrendszer optimalizálja a Cabrioletben a nyitott tér érzetét és ennek köszönhetően majdnem mindenhol élvezheti az első osztályú hangzást. További négy mélynyomó gondoskodik róla, hogy a gyomrunkban érezzük a basszus vibrálását. Minden hangszórót egy 12 csatornás, 400 wattos erősítő táplál, amely elég erős ahhoz, hogy Önt és utasait leengedett vagy felhúzott tetővel is lenyűgözze.

Konnektivitás

Több, mint bitek és bájtok

A Volkswagen konnektivitási ajánlatai nagyobb kényelmet, biztonságot és szórakozást tesznek lehetővé. Internettel és mobiltelefonjával összekapcsolt T-Roc modellje biztosan viszi el Önt a céljához - Önnek csak vezetnie kell.

A konnektivitásról bővebben

Ismerje meg Ön is a T-Roc Cabriolet modellt

Technológia és vezetői asszisztensrendszerek

IQ.LIGHT

Még egy különlegesség: intelligens fény

Legyen úton akár éjjel, akár nappal vagy akár rossz időjárási viszonyok között: a T-Roc Style felszereltségtől opcionálisan elérhető IQ.LIGHT - LED-Mátrix fényszórók gondoskodnak a jobb látási viszonyokról. Miközben a "Dynamic Light Assist" segít, hogy a kanyargós utak előre meg legyenek világítva és a bekapcsolt távolsági fény ne vakítsa el5 a szembejövőket, a csúcsminőségű fényrendszer egyes LED szegmensei biztosítják a jobb fényelosztást, amelyet Ön a vezetési helyzetnek megfelelően célzottan be- és kikapcsolhat. Ez nemcsak az Ön, hanem a közlekedés résztvevőinek biztonságát is növeli.

Vezetői asszisztensrendszerek

Magabiztosan az utakon az új T-Roc Cabriolet modellben

Az T-Roc Cabriolet alapfelszereltségként rendelkezik a "Lane Assist" sávkövető rendszerrel. Ugyancsak mindig elérhető a "Front Assist" vészfékasszisztenssel, ami felismeri a gyalogosokat és a járműveket, és vészhelyzetben automatikusan fékez, hogy csökkentse a baleseti károkat vagy ideális esetben elkerülje a balesetet.5 Kérésre az új T-Roc Cabriolet további asszisztensrendszerekkel is felszerelhető, mint az "IQ.DRIVE Travel Assist", amely a járművet már majdnem önállóan vezeti.

Bővebben a vezetői asszisztensrendszerekről

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.