Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az Év Autója már volt. Most övé az év ajánlata? Passat Business modellek kimagasló felszereltséggel, akár 1 400 000 Ft árelőnnyel.

A Passat és Passat Variant Variant Business modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,1-6,4 l/100 km, CO2-kibocsátása: 135-168 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képen látható gépkocsik illusztrációk, extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az akció 2018. június 5-től a raktárkészlet erejéig érvényes. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, részletes tájékoztatásért és ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez!

Egyedi benyomás

Letisztult vonalvezetés, hosszabb tengelytáv és rövidebb karosszéria-túlnyúlások - a Passat éppoly sportos és markáns, mint amilyen igényes és kifinomult benyomást kelt. Nagy szerepet kap ebben könnyűfém keréktárcsáinak széles palettája is, amelyből például a 19 col átmérőjű "Verona" modellt ajánljuk. E 10 duplaküllős dizájn a Passat egyéniségének elegáns oldalát emeli ki, míg a 18 colos "Monterey" kimondottan sportos karakterű. Mindkét könnyűfém keréktárcsa a Volkswagen R GmbH ajánlata.

Semmi mással össze nem téveszthetően egyedi a Passat fénydizájnja, amely különösen jól érvényesül a LED-fényszórókban és az ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpákban. A fénykibocsátó diódák (LED) mérsékelt energiaigény mellett szolgáltatnak nagyobb fényt, mégpedig kifejezetten hosszú élettartam során. Válassza Ön is a Passat sorozat valamely tagját, s a LED-fényszórók (kanyarfénnyel és LED-technikájú nappali menetfénnyel) extrafelszerelésként állnak rendelkezésére.

 

Éppoly egyéni, mint Ön.

A Passat formavilágában és technikájában egyaránt egyéni stílussal mutatkozik be, a kényelem, az elegancia és a dinamizmus tökéletes ötvözeteként - azoknak, akik tudják mi a fontos az életben.

Galéria

Ismerje meg a Passat legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Passat legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Car-Net „Guide & Inform”

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az internetről.

Az internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A "Car-Net Guide & Inform" opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

 

MirrorLink™

Egészen újszerű technológiaként a kifejezetten e célra kifejlesztett és minősített okostelefonos alkalmazások működését az Ön készüléke helyett közvetlenül az autó rádiórendszerének képernyőjén jelenítheti meg. Ezen alkalmazások között olyan hasznos megoldások is találhatók, amelyek vezetési stílusát fejlesztve például gazdaságosabbá vagy biztonságosabbá teszik autózását. A MirrorLink™ extrafelszerelésként a Trendline szinttől rendelhető.

 

DYNAUDIO Confidence

A high-end hangsugárzó-rendszerek dán specialistája, a DYNAUDIO világszerte nagy tekintélynek örvend. A Passat kínálatában a DYNAUDIO Confidence hangrendszer szerepel, amely 10 hangszórójával tökéletesen e modellek utasterére hangolva működik. A centersugárzó, a mélynyomó és a 10-csatornás, digitális erősítő 700 watt összteljesítménnyel egyaránt hathatósan hozzájárul a briliáns hangzásvilághoz, amit a dinamikus menetzaj-kiegyenlítésnek köszönhetően alig zavarhatnak meg külső hatások.

 

Vezetői segédrendszerek

Környezetfigyelő rendszer

360 fokos látkép manőverezésnél.

A környezetfigyelő rendszer segítségével mostantól sokkal könnyebb lesz nehezen átlátható helyzetekben manővereznie. Az elöl, hátul és oldalt elhelyezett kamerák teljes képet nyújtanak Önnek a Passat körüli területről, közvetlenül a rádió vagy a navigációs rendszer képernyőjén megjelenítve.

Gyalogosfelismerés

Éberen maradni.

A rendszer lehetőségeihez mérten segít megelőzni a gyalogosok elütését vagy mérsékli az ilyen balesetek súlyosságát. A jármű előtti területet pásztázva felismeri az úton áthaladó embereket, és figyelmezteti a veszélyre, illetve ha Ön nem reagál, akkor automatikusan lefékezi az autót.

Emergency Assist

Megállítja az autót, ha Ön nem tudja.

Ha menet közben valamilyen okból abbahagyja a Passat irányítását (pl. nem kezeli a kormánykereket, valamint a fék- és a gázpedált), akkor a rendszer lehetőségeihez mérten figyelmezteti Önt és a közlekedés többi résztvevőjét, valamint a forgalmi sávban tartja és állóra fékezi az autót.

 

Traffic Jam Assist

Nyugodtan torlódás esetén is.

A Traffic Jam Assist dugóban haladva elemzi az Ön járműve előtti forgalmat, és annak megfelelően avatkozik be. Részben automatikusan fékez, gyorsít és kormányoz, nagyobb kényelmet nyújtva az araszoló forgalomban.

Trailer Assist

Gyerekjáték az utánfutóval manőverezés.

Többé nem okoz gondot vontatmánnyal tolatni: az irány és a tolatási szög megadása után a rendszer átveszi a kormányzást. A rendszer pontosan irányítja az utánfutót, miközben Önnek csak a gázadással és a fékezéssel kell foglalkoznia.

 

Kényelem

Aktív információs kijelző (Active Info Display)

Nagyfelbontású és informatív.

A digitális, kombinált műszeregység egy nagyfelbontású, színes képernyőből áll: ez a kijelző az összes menetadatot és akár a navigációs rendszer térképét is grafikusan jeleníti meg. Különféle információmegjelenítési profilok állnak rendelkezésre a nagyobb kényelem és rugalmasság érdekében.

Climatronic klímaberendezés

Mindenkinek a megfelelő hőmérséklet.

A Climatronic klímaberendezés több zónás vezérlésének köszönhetően a vezető, az első utas és a hátsó utasok külön-külön állíthatják be azt a hőmérsékletet, amely számukra kellemes.

ergoComfort ülés

A pihenés 14 módja.

Az ergoComfort ülés révén Ön mindvégig gerincbarát testhelyzetben vezethet utazásai során. A gerincoszlop számára optimális tartást nyújt, ezáltal elnyerte az Aktion Gesunder Rücken e.V. ("Kampány az egészséges hátért" nevű szervezet) "Bevizsgált és ajánlott" kitüntetését.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek