Élvezze a kényelmet egy gombnyomásra

Vezetéstámogatás

Az új Passattal a támogatott vezetés többé nem csak vágyálom: a választható Travel Assist vezetéstámogató rendszer technológiájának köszönhetően csak egyetlen gombot kell megnyomnia a kormánykeréken, és Ön is élvezheti ennek kényelmét. A rendszer magas szintű kényelmet biztosít vezetés közben1: A Travel Assist különösen autópályán vagy jól karbantartott országúton alkalmas arra, hogy tartsa a sávot és a sebességet, figyelembe véve az Ön előtt haladó forgalomtól tartott távolságot is. A DSG dupla tengelykapcsolós váltóval kombinálva nyugodt maradhat forgalmi dugó és akadozó forgalom esetén is.

A rendszer keretein belül.

Képzelje el, hogy a Passat vezetéstámogató rendszerei részben átveszik a vezetést. Mindez azt jelenti, hogy az utazás már ma is kényelmesebb és nyugodtabb lehet például a választható Travel Assist vezetéstámogató rendszernek köszönhetően.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Passat

Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Passat

Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.