Az új T-Roc.

Felszereltség és dizájn Keltsen mély benyomást, miközben egyszerre élvezi e kifejező formavilágot, az egyéni kialakítási lehetőségek sokaságát és az egészen a legapróbb részletekig igényes kidolgozást – a T-Roc tudja, hogyan varázsolja el.

Kéttónusú fényezés
Karakter
Világítás
T-Roc Sport
T-Roc Design
Kéttónusú fényezés

Tűnjön ki a tömegből!

Az egyhangúság aligha illik Önhöz - a Design Line kivitel kéttónusú fényezése bizonyosan egyéni stílust kölcsönöz a T-Roc számára. A Sport Line változathoz opcióként a fekete és a Villámpiros* szín áll rendelkezésre.

* Egy későbbi időponttól rendelhető

Karakter

Mutassa meg, ki is Ön valójában!

Egyéni karakterű autóra vágyik? A T-Roc volánja mögött olyan korszerű crossover-modellben foglalhat helyet, amely magabiztos formavilágával is meggyőző.

Világítás

Vonzza a tekinteteket.

Éjjel és nappal - a T-Roc világítási koncepciója a lökhárítóba integrált, markáns nappali menetfény jellemezte, egyéni dizájnjával tűnik ki.

T-Roc Sport

Sportos fellépés.

A T-Roc Sport volánja mögött Ön is mély benyomást kelthet. A T-Roc e felszereltsége olyan sportos részletek egész sorát kínálja, amelyek megdobogtatják az autósok szívét.

T-Roc Design

Expressives Design für Ihren Alltag.

Élvezze a T-Roc Design rendkívül széles körű egyéni kialakítási lehetőségeit, karosszériája és utastere tekintetében egyaránt - az Ön személyiségét tökéletesen tükröző T-Roc modell szolgálatában.

Galéria Génjeiben hordozza magabiztosságát. Értékeli a színvonalas dizájnt és az egyéniséget? A magabiztos T-Roc kifejező crossover-formavilágával és egyéni kialakítási lehetőségei sokaságával egyaránt kitűnik a tömegből.

Ismerje meg az új T-Roc legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg az új T-Roc legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment Hozzon ki többet minden útból! Használja ki a T-Roc volánja mögött töltött időt! A T-Roc modern infotaiment-technikája révén mindenkor jól informált maradhat, kihangosítón keresztül telefonálhat, kedvenc zenéit hallgathatja vagy úticéljához navigálhat. Ha pedig úgy kívánja, a hangvezérlés segítségével a T-Roc akár a szavára is hallgat.

Segélyközpont
Konnektivitás
Active Info Display
Radio és Navigáció
Beats Hangrendszer
Telefonhívások
Segélyközpont

Jó kezekben van

Jó tudni, hogy valaki mindig segíthet - az opcionális vészhívás-szolgáltatás segítségével a piros SOS-gombbal éjjel-nappal elérheti a Volkswagen segélyközpontját. A légzsák kioldásával járó baleseteket követően automatikusan indul a segélyhívás.

Konnektivitás

Ne keljen többet útra internet nélkül

Az internet nagyon hasznos dolog - nemkülönben a T-Roc fedélzetén. Az opcionális Car-Net Guide & Inform, Car-Net App-Connect és Car-Net Security & Service szolgáltatások a mindennapokban és a különleges helyzetekben egyaránt sok mindent nyújtanak, ami hatékonyan segítheti Önt.

Active Info Display

Sehen Sie genau die Informationen, die Sie sehen wollen.

Analog war gestern. Tauschen Sie auf Wunsch die klassische Tuben-Anzeige gegen ein hochauflösendes Display. Das innovative, moderne Kombi-Instrument Active Info Display kann Ihnen Informationen geben, die über Geschwindigkeit und Tankanzeige weit hinausgehen.

Radio és Navigáció

Így vezethet mindig kellemesen szórakozva

A T-Roc volánja mögött mindig Ön dönt a műsorról. Ehhez kétféle rádió áll rendelkezésére a megfelelő hangszórókkal, könnyen kezelhető technikával és csatlakoztatási lehetőségek sokaságával. Vagy válassza a Discover Media navigációs rendszert, amely szintén aligha hagy kívánnivalót maga után.

Beats Hangrendszer

Több basszust szeretne?

Csavarja fel a hangerőt - indul az Ön személyes utcai koncertje! Kívánságra a Beats Electronics hifi-specialista hangrendszere gondoskodik a T-Roc fedélzetén a kellően intenzív basszusokról, hisz nem csak a beats by Dr. Dre fejhallgatókon szólhat jól a zene.

Telefonhívások

Maradjon kapcsolatban!

Az induktív töltőfunkciót is kínáló, extrafelszerelésként kapható Comfort telefoncsatlakozással vezeték nélkül is feltölthető a mobilkészülék. Az induktív antennacsatlakozásnak köszönhetően elsőosztályú hangminőséget biztosít, így Ön útközben is kényelmesen és szabadon telefonálhat.

Vezetői segédrendszerek Kerülje a felesleges stresszt! Még ha meg is szokta, hogy nem kíméli magát, a T-Roc számos szituációban tehermentesítheti Önt. Fejlett vezetői segédrendszerei optimális esetben meg is előzhetik a baleseteket.

Nyugodt vezetés

A T-Roc elvégzi Ön helyett

Korántsem csupán a kritikus helyzetekben értékelheti olyan vezetői segédrendszereit, mint a szériafelszereltséget bővítő Lane Assist, a követési távolság extrafelszerelésként kínált automatikus szabályzása, az ugyancsak opcionális közlekedési torlódás asszisztens, illetve a szintén kívánságra rendelhető vészhelyzet-asszisztens (Emergency Assist), e technikák ugyanis a mindennapok során is kényelmesebbé teszik a vezetést.

Front Assist városi vészfékfunkcióval

Csak nyugodtan - zsúfolt úton is

Néha olyan segítőre vágyik, aki szemmel tartja az autó előtti forgalmat? A városi vészfékfunkcióval és gyalogosfelismeréssel kiegészített, már az alapkivitelhez tartozó Front Assist környezetfelügyelő rendszerrel a fedélzeten Ön is nyugodtabban közlekedhet.

Park Assist és parkolási segédrendszer

Hódítsa meg az utakat - és a szabad parkolóhelyeket

A parkolás olykor próbára teheti türelmét. Szerencse, hogy a T-Roc extrafelszerelésként kínált parkolási segédrendszerei már a parkolóhely-keresés során is rendelkezésére állnak és nagyban leegyszerűsítik a manőverezést.

Holttérfigyelő

Így segít a T-Roc sávváltáskor és kiálláskor

A hátsó keresztirányú forgalom-asszisztenssel extrafelszerelésként kínált holttér figyelő (Blind Spot Sensor) - működési határain belül - a visszapillantó tükrök holtterében tartózkodó járművekre figyelmeztet, tolatva kiálláskor pedig a jármű mögötti és melletti területet felügyeli.

Kényelem Alkalmazkodik az Ön életstílusához. Kényelmével és nagyvonalú belső méreteivel a T-Roc Önnek is tág teret kínál, hogy kifejezze személyiségét. Ehhez progresszív dizájnelemei is nagyban hozzájárulnak – akárcsak egyéni kialakítási lehetőségeinek sokasága.

Egyéni kialakítási lehetőségek
Cockpit
Utastér
Kényelem
Egyéni kialakítási lehetőségek

Éppoly egyéni, mint Ön

Pontosan úgy, ahogyan kívánja - alakítsa ki a T-Roc Design Line utasterét egyéni elképzelései szerint, személyes színes elemekkel kiegészítve.

Cockpit

A vezetőülésből mindent kézben tarthat

Üdvözlet a cockpitban! Itt minden egy célt szolgál - hogy Önnek minden egyes utat a lehető legkellemesebbé tegyen. Az extrafelszerelésként rendelhető, bőrbevonatú multifunkciós kormánykerékről anélkül vezérelhet számos funkciót, hogy kezét le kellene vennie a volánról.

Utastér

Foglaljon helyet „mindenekfelett”!

Aki nem elégszik meg a megszokottal, több szabad teret is kíván - itt bizonyosan megtalálja. Kompakt külső méretei ellenére a T-Roc bőséges helyet kínál utasai és csomagjaik számára. További jelentős előny a kényelmesen megemelt üléspozíció.

Kényelem

Helyezze magát kényelembe!

Szálljon be és érezze jól magát! A T-Roc kényelmes ülésekkel és kívánságra színes betétekkel kiegészített, igényes bőrkárpitozással várja, vagy akár panoráma tolótetővel, amit utasai is bizonyosan nagyra értékelnek.

Technológia Éppoly hatékony és sokoldalú, mint Ön. Ön joggal vár el teljesítményt – különösen az autójától. Ezért kínál a T-Roc extrafelszerelésként a csaknem mindenfajta úton és talajon optimális vonóerőátadás szolgálatában 4MOTION összkerékhajtást, az optimális irányíthatósági tulajdonságok érdekében pedig sportfutóművet, valamint adaptív futómű- szabályzást (DCC).

Teljesítmény
Futómű
4MOTION Active Control
Teljesítmény

Mert Ön az energia hatékony felhasználását is nagyra értékeli

A T-Roc volánjánál az unalmat is maga mögött hagyhatja, ami erőteljes motorjainak palettájáról is jól érzékelhető. Nagyratörő ambíciók - a takarékosság terén is.

Futómű

Élvezze a lehető legsportosabb kapcsolatot az autó és az út között!

A sportfutómű és a progresszív kormányzás a menetdinamikai képességeket fokozzák, ha épp sportosan kíván közlekedni. Mindkét technika a T-Roc Sport Line alapfelszereltségének része.

4MOTION Active Control

Őrizze meg az irányítást – a legnehezebb útviszonyok közepette is

Fedezzen fel valami újat! A T-Roc opcionális összkerékhajtásával a 4MOTION Active Control technikája is rendelkezésre áll, a legkülönfélébb útfelületekre is pontos beállításokkal szolgálva. A közúti üzemmódban a menetprofil-választás emellett ötféle üzemmódot kínál.

További lehetőségek

 Das Fahrzeug wird noch nicht zum Verkauf angeboten und unterliegt daher nicht der Richtlinie 1999/94 EG. Der Verkauf in Österreich wird voraussichtlich Ende September 2017 starten.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés