Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Esztéta az atléták között

Az erő ritkán jelenik meg ennél elegánsabb formában. Az Arteon R1,2 megteremti az optimális, összehangolt egyensúlyt a dinamikus erő és elegancia között. Minden érzékszervvel érezhető vezetési élménnyel nyűgöz le. A kivételes menetkényelem, a tökéletes formatervezés és a valódi teljesítmény hármasa erős útitárssá teszi a járművet a cél felé vezető úton.

Teljesítmény

Pontosan adagolt hajtóerő

 

Az Arteon R lenyűgöző erőátvitele 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós váltón keresztül történik, és 4,9 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km/h sebességre. Arteon R modellünk a 4MOTION összkerékhajtásnak, a 235 kW (320 LE) teljesítményű motornak és egy opcionális felszereltségnek köszönhetően akár 270 km/órás végsebességre gyorsul. (Kombinált átlagfogyasztása: 8,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 193 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és jelen tartalom publikálásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják.)2 A külső kerék gyorsításával nagyobb kanyarsebesség érhető el az R-Performance Torque Vectoring technológiának köszönhetően, amely a hátsó kerekek között egyedileg osztja el az erőt.

Az R stílus

Külső megjelenés

Összetéveszthetetlenül R

Az Arteon R teljesítménye vizuálisan is érzékelhető: az első lökhárító kifejezetten dinamikus. A modell elegáns megjelenését a krómozott tükörburkolatoknak, a feltűnően sportos első lökhárítóknak és az R-specifikus, magasfényű fekete színű hűtőrácsnak köszönheti. A kék féknyergekkel és R logóval ellátott nagy teljesítményű fékrendszer, valamint az egyedülálló első légbeömlők nemcsak jól néznek ki, hanem teljesítményfokozó funkcióval is rendelkeznek.

Belső tér

Az Ön aktív nappalija

A belső tér az esztétikumnak is teret enged. A "Black Carbon" stílusú dekorelemek kivételes sportosságról tanúskodnak. Az ergonomikusan optimalizált, fejtámlákkal felszerelt, kék színű nappabőrből készült opcionális sportülések, valamint a sportos vezetési üzemmód közvetlen kiválasztására szolgáló, R gombbal ellátott, multifunkciós R bőr sportkormány segítségével elegánsan és sportosan érheti el a célját.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.