A tágas tér új élménye.

Térkoncepció

A Touareg minden tekintetben tágas mozgásteret kínál - menetteljesítményeivel és tágas térkínálatával egyaránt. Az egyértelműen a vezetőre összpontosító műszerfal mindenkor jó áttekintést biztosít, az utasok pedig bőséges fényt és friss levegőt élvezve a hátul fix panorámatetővel kiegészített, extrafelszerelésként kínált panoráma billenő-/tolótetőn át akár a csillagokban is gyönyörködhetnek.

A csomagtartó méretei, illetve a hosszirányban állítható és 40:20:40 arányban osztva lehajtható hátsó ülés különösen sokoldalúvá avatja a Touareg belterét. Az elektromos mozgatású csomagtérajtó révén kényelmesen, gombnyomásra tárul fel, illetve zárul a csomagtartó. Az extrafelszerelésként rendelhető csomagrögzítő rendszer rögzítősínjeivel, -hevederjeivel és -rúdjával, valamint a megfordítható csomagtérpadlózattal Ön bizonyosan jól felszerelkezve vághat neki minden kisebb-nagyobb "expedíciónak".

Ha pedig mégsem bizonyul elegendőnek a csomagtér, az opcionális tetősínek jutnak szerephez, amelyek tetőcsomagtartó-rendszer rögzítésére szolgálnak, olyan terjedelmes tárgyak szállítását is lehetővé téve, mint a kerékpárok, a sílécek vagy akár a kajak1. Feketére vagy ezüstszínűre eloxált felületükkel a tetősínek még rakomány nélkül is jól mutatnak, a Touareg sportosan markáns megjelenését hangsúlyozva.

Kérjük, mindig gondoskodjon csomagjai megfelelő rögzítéséről!

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Belül tudományos. Kívül fantasztikus. Touareg

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata