Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Belül tudományos. Kívül fantasztikus. Touareg

 

Új generációs SUV

A Touareg magabiztos vonalvezetése egyedülálló megjelenést kölcsönöz számára. Extrafelszerelésként rendelhető olyan műszaki megoldásai, mint az elektromechanikus oldalirányú billenésstabilizálás, az Intelligens világítás (IQ. Light) LED-Mátrix fényszórók és az Innovision Cockpit immár új szinten kínálja a színvonalas kényelem és a még élvezetesebb vezetés élményét.

Stílusvilág

Melyik stílus a legvonzóbb az Ön számára? A hűvös high-tech karakter, a meleg hatású fa- és bőrborítások vagy inkább a sportos részletek? Válassza bármelyiket, az Elegance, az Atmosphere és az R-Line felszereltségi szintekkel maradéktalanul kifejezheti személyes stílusát.

Az Elegance felszereltségi szint Exkluzív esztétikum vár Önre.

A Touareg Elegance: stílusos elegancia és a szuperlatívuszok dizájnja.

Az Atmosphere felszereltségi szint Kényezteti érzékszerveit.

Az igényes anyagválasztása és kiemelkedő kényelme terén a Touareg Atmosphere
egyaránt nem ismer kompromisszumot.

Az R-Line felszereltségi szint Markáns és dinamikus megjelenés.

A sportos stílusú Touareg R-Line bátran áll a kihívások elébe. Az R-Line felszereltségi szint kívül és belül egyaránt e karakterét emeli ki.

Dizájn

Kifejező és jövőbemutató formavilágával a Touareg egyaránt mércéül szolgál, utastere egyéni felszereltségi lehetőségeinek sokasága pedig alig hagy kívánnivalót maga után.

Külső megjelenés

Külső megjelenés
Járjon új utakat!

Átdolgozott stílus: erőteljes orrkialakítás megnyújtott motorházfedéllel, határozott vonalak és feltűnő, LED-technikájú hátsó lámpák - a Touareg eleganciával és dinamikával ötvözi a SUV-modellek jellemző stílusát.

További információ

IQ. Light

Intelligens világítás (IQ. Light) - LED-Mátrix fényszórók
Mert senki sem szereti, ha elvakítják.

Vakításmentes világítás csaknem minden menethelyzetben: az extrafelszerelésként rendelhető Intelligens világítás (IQ. Light) - LED-Mátrix fényszórók a dinamikus fényszóró-asszisztens (Dynamic Light Assist) rendszerével nagyobb távolságon és intenzívebben világítják meg az úttestet, mégpedig a közlekedés többi résztvevőjének vakítása nélkül.

További információ

Panorámatető

Panoráma billenő-/tolótető, hátul panorámatető
Zavartalan kilátás az újabb kalandokra.

A hátul fix panorámatetővel kiegészített, extrafelszerelésként kínált panoráma billenő-/tolótető tágas térérzetről és kellemes fényviszonyokról gondoskodik a Touareg utasterében. Friss levegő, szabad kilátás az égboltra és a határtalan szabadság érzése - kényelmesen, gombnyomásra.

További információ

Könnyűfém keréktárcsák

Könnyűfém keréktárcsák
Vonzó könnyűfém keréktárcsák dinamikus formákkal.

A Touareg minden ízléshez kínál megfelelő könnyűfém keréktárcsát, a dinamikusan sportostól a stílusosan elegánsig. E keréktárcsák tökéletesen illeszkednek az autó külső megjelenéséhez, mindenkor meggyőző fellépést kölcsönözve a Touareg számára.

További információ

Innovision Cockpit.

Az Innovision Cockpit a Touareg különlegességeinek egyike. E széles, ívelt kijelzőfelület igényes megjelenítésével egyedülálló hatékonysággal tájékoztatja a vezetőt és intuitív kezelési koncepció jellemzi.Foglaljon helyet a vezető ülésben! Kívánságra nagyméretű ívelt kijelzőfelület húzódhat Ön előtt és érintéssel, illetve gesztus- vagy hangvezérléssel kezelheti a digitális rendszereket.

További információ

Discover Premium
Digital Cockpit
Head-up kijelző

Discover Premium
Élvezze az infotainment új dimenzióját!

Az extrafelszerelésként rendelhető Discover Premium immár új dimenziókban jár: tekintélyes méretű, 38 centiméter képátlójú érintőképernyőjén még több információ jelenhet meg, miközben rendkívül sokoldalú funkcionalitást kínál.

Digitális műszeregység
Mindig azt láthatja, ami éppen érdekli.

Az extrafelszerelésként rendelhető digitális kombinált műszeregység (Digital Cockpit) jóval több információval szolgál, mint pusztán a sebesség- és fordulatszámérték, illetve az üzemanyagszint, amelyeket Ön pontosan egyéni igényeinek megfelelően állíthat össze. A nagyméretű kijelzőfelület és az innovatív
funkciók minden eddiginél szélesebb körű áttekintéssel szolgálnak.

Head-up kijelző
Mindvégig az úton a tekintet.

Folyamatosan az úttestre összpontosíthat, miközben a legfontosabb járműinformációkat is áttekintheti - az extrafelszerelésként rendelhető Head-up kijelző a sebességértéket, a navigációs adatokat és a vezetői segédrendszerek jelzéseit közvetlenül a szélvédőre vetítve jeleníti meg.

Térkoncepció

A legmagasabb színvonalú kényelem várja - a Touareg volánja mögött a magas fokú mindennapos használhatóság jegyében különösen bőséges térkínálatot, praktikus felszereléseket és innovatív technikát nyújt az úton.

Térkoncepció

Térkoncepció
A tágas tér új élménye.

Ön és utasai igazán kellemesen érezhetik magukat a Touareg utasterében, ahol a luxusszínvonalú dizájn kiemelkedő funkcionalitással találkozik. A tekintélyes méretű csomagtartó és az elektromos mozgatású csomagtérajtó magasfokú sokoldalúságot és kényelmet biztosít Önnek - minden tevékenysége során.

További információ

Hangulatvilágítás

Hangulatvilágítás
Burkolja az utasteret kedvenc színárnyalatába!

Amikor leszáll az este, a Touareg különösen kellemes hangulatot áraszt, amiről a fehér, opcionálisan pedig többszínű hangulatvilágítás gondoskodik. Utóbbi esetben Ön többféle árnyalat közül választhatja ki mindig a hangulatának éppen megfelelőt.

További információ

ergoComfort ülés

ergoComfort ülés
Pihentető pozíció 14 irányban.

Egy kis wellness menet közben - az extrafelszerelésként rendelhető ergoComfort első ülések kívánságra masszázsfunkcióval is kiegészíthetők, amely különböző programokkal segít fellazítani a hátizomzatot. Maradjon Ön is - akár több óra után is - fitt a volán mögött!

További információ

Servo-zár

Servo-zár
Az ajtócsapkodás már a múlté.

Szűk parkolóhelyeken nem könnyű mindig kellő lendülettel becsukni az ajtót. Az extrafelszerelésként rendelhető servo-zár révén immár nem szükséges nagy erő az ajtócsukáshoz, mivel behajtásuk után már automatikusan zárulnak, illetve reteszelődnek.

További információ

Climatronic

Az Air Care Climatronic légkondicionáló berendezés
Mert mindenkinek más és más a hőérzete.

Az Ön számára mi a kellemes hőmérséklet? Az allergén szűrővel kiegészített, s az alapfelszereltséghez tartozó Air Care Climatronic légkondicionáló berendezéssel a vezető és az első utas egymástól függetlenül állíthatja be a kívánt klímát, az extrafelszerelésként rendelhető, négyzónás Climatronic technika pedig már a hátul utazók külön igényeit is tekintetbe veszi.

További információ

Easy Open/Easy Close

Easy Open/Easy Close
Egészen új lehetőségek nyílnak

Nincs épp szabad keze? Az extrafelszerelésként rendelhető Easy Open funkcióval anélkül nyithatja ki a csomagtérajtót, hogy bármit is le kellene tennie a kezéből, az Easy Close révén pedig csupán egy gombnyomás is elegendő a csomagtérajtó lecsukásához.

További információ

Vezetői segédrendszerek

A Touareg technikájával is meggyőz – mégpedig innovatív vezetői segédrendszerei kínálatával, amelyek közül jó néhány első ízben jelenik meg Volkswagen modellben.

Vezetői segédrendszerek

Éjjellátó berendezés

Vissza az áttekintéshez

Immár láthatja, mit rejt a sötét.

Eddig talán csak kémfilmekből lehetett ismerős az éjjellátó technika, most azonban az Ön autójában is rendelkezésre állhat. A Touareg extrafelszerelésként rendelhető éjjellátó rendszere az emberekkel és állatokkal részletes hőképet készít környezetéről, amit a műszerfalon jelenít meg.

Proaktív utasvédelem

Vissza az áttekintéshez

Minden oldalról védetten.

Ön és utasai védelmében az extrafelszerelésként rendelhető proaktív utasvédelem minden oldalról magas fokú védelmet nyújt. Amennyiben ütközés veszélyét érzékeli, olyan automatikus védelmi intézkedéseket foganatosít, mint a biztonsági övek előfeszítése, az ülések függőleges helyzetbe állítása, illetve az ablakok és a panorámatető zárása.

Parkolási asszisztens

Vissza az áttekintéshez

Kifinomult parkolás

A parkolási asszisztens (Park Assist) kényelmesen a kívánt parkolóhelyre manőverez, miközben Ön csupán a gáz-, a fékpedált kezeli - a többit a rendszer a működési határain belül önállóan elvégzi.

Közlekedési torlódás asszisztens

Vissza az áttekintéshez

Segítség araszoláskor.

Segítség araszoláskor.
Az extrafelszerelésként kínált közlekedési torlódás asszisztens (Traffic Jam Assist) - működési határain belül - az araszoló (Stop-and-Go) forgalomban tehermentesíti hatékonyan a vezetőt, ilyen módon segítve a torlódások jellegzetes baleseteinek megelőzését.

ACC

Vissza az áttekintéshez

Adaptív távolságtartó automatika ACC előrelátó sebességszabályozással

Egyértelműen az egyik leghasznosabb vezetői segédrendszer a követési távolság - előretekintő sebességszabályzással kiegészített - automatikus szabályzása (Adaptive Cruise Control; ACC). Ön csupán megadja a legnagyobb sebességet, s a rendszer - működési határain belül - figyel arra, hogy ezt ne lépje túl az autó, emellett - ugyancsak működési határain belül - az elöl haladó járműhöz mért minimális követési távolságot is tartja.

Útkereszteződés-asszisztens

Vissza az áttekintéshez

Mivel Ön nem láthat a sarkon túlra.

A kihajtások takarásból és a nehezen belátható útkereszteződések olykor arra kényszerítik a vezetőt, hogy némileg már előre "kidugja az autó orrát". A fejlett radartechnika segítségével az extrafelszerelésként rendelhető útkereszteződés-asszisztens (Intersection Assist) - működési határain belül - valósággal "kitekint a sarok mögül", hatékonyan segítve a keresztező forgalom, illetve a gyalogosok időben észlelését.

A vezetés élménye

Kedvelje akár a sportos vezetést vagy a terepezést, új technikáik különleges képességekkel ruházzák fel a Touareg modelleket.

Az összkerékkormányzás egyszerre fokozza a stabilitást és a fordulékonyságot.

Összkerékkormányzás

Ha nem csak az első, hanem a hátsó kerekeket is kormányozzuk, jóval kisebb fordulókör érhető el. E fejlett technika, amely rendkívül fordulékonnyá teszi az autót, egyben növeli a kormányzás stabilitását, opcionálisan immár a Touareg számára is rendelkezésre áll.

További információ

Mindig ideális magasságban.

Légrugózás

Annak érdekében, hogy a vezetés élménye sohase szenvedjen "csillapítást", a Touareg kívánságra kényelmes légrugózással is rendelhető, amely mindenkor a pillanatnyi terepviszonyoknak megfelelően állítja be a karosszéria magasságát.

További információ

Infotainment

A Touareg volánja mögött Ön mindenkor optimális hálózati kapcsolatokat élvezhet, s igényei szerint szórakozhat, kívánságra akár térhangzással is. A rádió, a navigáció és a járműfunkciók részben akár egyszerű gesztusokkal is vezérelhetők.

Mindig online
Navigációs rendszerek
Car-Net
Telefon
Dynaudio
App-Connect és Media Control

Mindig online
Mindig a helyzet magaslatán.

A Touareg volánja mögött internetkapcsolat is rendelkezésére állhat, amit beépített eSIM-kártya biztosít, a Car-Net online-szolgáltatások világát nyitva meg Ön előtt - hogy mindig jól tájékozott maradhasson és folyamatosan kellemesen szórakozhasson.

Navigációs rendszerek
Ilyen kényelmes is lehet a navigáció.

Az alapkivitel Discover Pro navigációs rendszere nagyméretű üvegfelületű érintőképernyőjével már eleve alig hagyhat kívánnivalót maga után, de a Touareg kínálatában extrafelszerelésként a Discover Premium berendezés is szerepel, amely a digitális műszeregységgel (Digital Cockpit) közösen ívelt és a vezető felé forduló kijelzőfelülettel, valamint új és intuitív kezelési koncepcióval digitalizálja a vezetőteret.

Car-Net
Önre vár a Car-Net online világa.

A mobil online-szolgáltatások az autóban rövidesen éppolyan nélkülözhetetlenné válnak az Ön számára, mint okostelefonja a mindennapokban. A digitális hálózati kapcsolatok egyszerre javítják a navigáció és a kommunikáció lehetőségeit, hatékonyan segítve Önt, hogy mindenkor aktuális információkhoz jusson, időt takarítson meg és szükség esetén gyors segítségben részesüljön.

Telefon

Megkönnyíti a kommunikációt

Vessen véget autójában a kábelek összevisszaságának. Az extrafelszerelésként rendelhető Business telefoncsatlakozás jó vételi minőséget és az okostelefonok induktív töltésének lehetőségét kínálja.

Dynaudio
Fedezze fel útközben a különleges hangzások világát!

Magas színvonalú hangzásvilág a Touaregben - ahonnan az erőteljes mély hangok sem hiányozhatnak. Extraként rendelhető a DYNAUDIO 7.1 Dolby Surround hangrendszere lehet útitársa, összesen 14 - kifejezetten a Touareg belterére hangolt - hangsugárzóval.

App-Connect és Media Control
Mobiltelefonos alkalmazások is rendelkezésre állnak a Touareg számára.

Az App-Connect segítségével Ön okostelefonját is a Touareg infotainment-rendszerére csatlakoztathatja, s számos alkalmazást menet közben is igénybe vehet. A Volkswagen Media Control segítségével mobil eszközeikkel az utasok is igény szerint alakíthatják a szórakoztatóprogramot.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata