Dupla hajtás. Dupla vezetési élmény.

A Touareg eHybrid egy villanymotorral és egy TSI-benzinmotorral felszerelt plug-in hibrid. A jármű helyi károsanyag-kibocsátás nélkül és halk e-üzemmódban indul, ekkor csak az elektromotor üzemel. Kapcsolja be a hibrid üzemmódot a vezetési profilok kiválasztásánál, hogy a belsőégésű és a villanymotor kombinációjával rendelkezésre álljon a 280 kW-os (381 LE-s) rendszerteljesítmény és az akár 600 Nm-es nyomaték. Bízza a Touaregre a két motor optimális összehangolását, és utazzon hosszabb szakaszokon is hatékonyan, vagy a két motor együttes erejét kihasználva gyorsuljon akár 6,3 másodperc alatt 0-ról 100 km/h-ra.

A navigáció és a hajtásvezérlés összjátéka igazi különlegességet tartogat hibrid üzemmódban. Adja meg induláskor az érkezési célját a navigációban és indítsa el aktív hibrid üzemmódban az útvonaltervezést, így optimalizálva a belső égésű motor és az elektromos hajtás összjátékát a teljes útszakaszra.

Hatótávolság
Hatékony indulás

Az új WLTP eljárás alapján meghatározott, kb. 47 km-es pusztán elektromos hatótávolsággal az új Touareg eHybrid bebizonyítja, hogy a plug-in hibrid technológiának köszönhetően már nem jövőbeli vízió a hatékony mobilitás. És mindez lokálisan emissziómentesen és szinte hang nélkül. 

Felszereltség
Szép jövő

A Tourag eHybrid átfogó gyári komfort- és dizájnelemei egyaránt meggyőzőek. Élvezze az égbolt zavartalan látványát a nyitható panoráma-/tolótetőn keresztül. A beltérben a futurisztikus Innovision Cockpit (digitális műszerfal) és a 4-zónás "Air Care Climatronic" klímaberendezés, valamint a Vienna bőrcsomag gondoskodik arról, hogy az út szinte felülmúlhatatlan kényelemben teljen.

A Touareg eHybrid gyári felszereltsége részleteiben:

  • "Vienna" bőrcsomag
  • Innovision Cockpit
  • Nyitható panorámatető/tolótető
  • "Air Care Climatronic" klímaberendezés aktív kombinált szűrővel, 4-zónás klimatizálással és hátsó kezelőelemekkel

Töltésmenedzsment
A teljes feltöltésnek nem kell sokáig tartania

A Touareg eHybrid feltöltése egyszerű: Csatlakoztassa a töltőkábelt egy otthoni csatlakozóaljzathoz vagy töltsön nyilvános töltőállomáson. Otthoni töltés esetén a lítiumion akkumulátor kb. 8 óra alatt eléri a teljes töltöttséget. Amennyiben nyilvános töltőállomásnál tölt vagy egy opcionálisan elérhető fali töltőkészüléket, pl. ID. Chargert4,5 használ, az akkumulátor 7,2 kW-os töltési teljesítmény mellett már 2 és fél órán belül feltölt.

Sport program
Több erő a „Tipp-S” segítségével

Senkinek nem lesz gombnyomásra jó kedve. Önnek igen. Legyen teljesen elektromos vagy az elektromotor és a belső égésű motor kombinációja: Válassza ki a hajtási üzemmódot egyszerűen a vezetésiélmény-kapcsoló megnyomásával. Hibrid üzemmódban a két hajtás ereje összeadódik, rendkívüli hatékonyságot biztosítva.

"Tipp-S": billentse a váltókart oldalra és máris aktiválta az "S" menetfokozatot (sport program). Így a hibrid meghajtás teljesítmény-tartalékait maximálisan ki tudja használni és széles mosollyal folytathatja útját. Egy újabb pöccintés a váltókarra, és újból visszaáll a jármű a hatékony "D" hajtási üzemmódra.

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. Német nyelvű szövegeink gördülékenyebb olvashatósága érdekében a személyekre csak a nőnemű vagy csak a hímnemű alakot használjuk. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással (715/2007/EK jelenleg hatályos rendelete) határozták meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A Touareg most már eHybrid változatban is

A Touareg most már eHybrid változatban is

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.