Élvezze az infotainment új dimenzióját!

Discover Premium

Nagy, nagyobb, legnagyobb - a kívánságra rendelhető Discover Premium navigációs rendszer 38 centiméter (15 col) képátlójú érintőképernyőjén jobban láthatók a navigációs térképek és sokrétűbb megjelenítési lehetőségeket kínál. Tekintse meg pontosan igényeinek megfelelően az egyes tartalmakat és funkciókat, köztük okostelefonos alkalmazásaival - a Car-Net App-Connect révén ugyanis a MirrorLink®, az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ technikáit is igénybe veheti, amelyekkel okostelefonja bizonyos alkalmazásait a Discover Premium képernyőjére továbbíthatja. Ívelt kijelzőfelületével e rendszer a tekinteteket vonzó, különösen elegáns technika is egyben, amely érintéssel, illetve gesztus- vagy hangvezérléssel egyaránt kezelhető.

Ugyancsak a felszereltség része ekkor az induktív töltőfunkciót is kínáló Business telefoncsatlakozás, amellyel az okostelefon vezeték nélkül, egyszerűen a megfelelő rekeszbe helyezve tölthető.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Belül tudományos. Kívül fantasztikus. Touareg

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata