Tiguan eHybrid

Felvillanyozó a tény, hogy a Tiguan eHybriddel újabb lépést teszünk a jövő felé. Az elektromos és TSI-benzinmotoros plug-in hibrid kifejezetten hatékony utazást tesz lehetővé. Akár a városba szeretne gyorsan eljutni, akár kempingezni indulna, a Tiguan eHybrid odaviszi. Minden eshetőségre rendelkezésre áll a megfelelő vezetési üzemmód, amely a vezetési profilválasztásnál gyorsan elérhető.

  • Megfelelően feltöltött akkumulátorral a Tiguan eHybrid automatikusan indul, ekkor csak az elektromotor kapcsol be. Az akkumulátor az új WLTP eljárás adatai alapján 50 km tisztán elektromos vezetési élményt nyújt Önnek.
  • Amint aktiválja a hibrid üzemmódot, a Tiguan optimálisan összehangolja a két motort, így hosszabb távokon is hatékony utazást tesz lehetővé.
  • A GTE változatban a belső égésű motorok és az elektromos motorok kombinációja 180 kW (245 LE) teljesítményre képes. Így a hibrid meghajtás teljesítmény-tartalékait maximálisan ki tudja használni és széles mosollyal folytathatja útját.

Töltésmenedzsment

A teljes feltöltés nem tart sokáig

A Tiguan eHybrid modelljének feltöltése egyszerű: csatlakoztassa a töltőkábelt egy otthoni csatlakozóaljzathoz vagy töltsön nyilvános töltőállomáson. Otthoni töltés esetén a 2,3 kW töltési teljesítményű lítiumion akkumulátorral kb. 5 óra alatt érhető el a teljes töltöttség. Amennyiben nyilvános töltőállomást vagy fali töltőkészüléket (wallbox) használ, az akkumulátor a 3,6 kW töltési teljesítménynek köszönhetően akár 3 óra 40 perc alatt teljesen feltöltődik.

A tényleges tisztán elektromos WLTP hatótávolság a felszereltségi szinttől függően eltérhet. A tényleges, tisztán elektromos hatótávolság a gyakorlatban függ a vezetési stílustól, sebességtől, kényelmi/mellékfogyasztók alkalmazásától, külső hőmérséklettől, utasok számától/rakománytól és a domborzati viszonyoktól. 

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális osztrák kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Az árak tájékoztató jellegűek és nem kartellben meghatározott irányárak. Tartalmazzák az osztrák fogyasztási átalányadót (NoVA), 20% áfát, a NoVA-ról szóló törvény 6. §-ában megszabott felárakat és kedvezményeket, valamint a szállítási költségeket. 

A Tiguan eHybrid modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 1,6-2,1 l/100 km, CO2-kibocsátása: 37-49 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képeken látható gépkocsik illusztrációk. 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.