Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Izgalmasan újragondolva

Az új, erősebb, kényelmesebb és még inkább hálózatba kapcsolt Tiguan megmutatja, mi rejlik benne. Az intelligens technológia szokatlan képességekkel ruházza fel. Dinamikus SUV-ként újradefiniálja, mi lehetséges.

A Tiguan számos különlegességgel rendelkezik. Röviden máris bemutatunk három ilyen funkciót.

IQ.LIGHT - LED-Matrix fényszóró LED-es nappali menetfénnyel, kanyarfénnyel és dinamikus irányjelzőkkel (opcionális)

Egészen messzelátó: az intelligens fény

A dizájn további különlegességei

Harman Kardon hangrendszer (opcionális)

A zenét még sosem hallotta ilyennek

Tovább az infotainment rendszerhez

"Travel Assist" (opcionális)

Az új vezető!

Az asszisztensrendszerekről bővebben

Dizájn

Külső megjelenés

Kívül is különleges

A Tiguan progresszív dizájnja megmutatja, mit jelent újraalkotni. Erőteljes arányaitól kezdve a precíz vonalvezetésű, dinamikus orron át egészen a jellegzetes felépítésig a jármű kifejező sziluettje vonzza a tekinteteket: innováció, egyéniség és kompromisszumok nélküli funkcionalitás.

Tiguan R-Line Black Style

Amennyire stílusos, akkora élmény

A "Black Style" csomaggal elérhető,új Tiguan R-Line modell szokatlan stílusa szó szerint az arcára van írva: az elegáns, R-Line logóval ellátott hűtőrács két színt kapott: míg a külső léceket megtartottuk króm hatásúnak, a belsők magasfényű feketében pompáznak. A fekete tükörburkolatok és az ablak körüli lécek, valamint az akár 90%-ig sötétített hátsó és hátsó oldalüvegek anélkül stílusosak, hogy túl sokat mutatnának. Ehhez társulnak a fekete, fényes trapéz alakú takaróelemek és a fekete, 19 colos "Valencia"¹ könnyűfém kerekek. Mindez nagyhatású fellépést tesz lehetővé.

Belső tér

Innovatív belső: az előre gondolkodók helyszíne

A Tiguan tágas belső tere az előre gondolkodók helyszíne. A vezető-központú műszerfal intuitív kezelőelemeinek köszönhetően mostantól csak a lényeges dolgokra koncentrálhat. Ebben segíti például a multifunkciós kormánykerék. Vagy a 26 cm-es (10,25 colos) digitális műszerfal TFT színes kijelzője, amely a Tiguan Elegance és a Tiguan R-Line modellekben az alapfelszereltség része. A Life felszereltségi szinttől Ön és utasa különlegesen kényelmes ülésekben foglalhatnak helyet. A belső LED világítás, valamint a hangulatvilágítás* gondoskodnak a nívós és kellemes atmoszféráról.

*Tiguan Elegance és Tiguan R-Line modellekben az alapfelszereltség része; Tiguan Life modellben igény szerint elérhető.

Fénydizájn

Egészen messzelátó: az intelligens fény

A Tiguan teljes fényben pompázik. Ezt a LED-es hátsó lámpák és az opcionális IQ.LIGHT LED-Matrix fényszórók biztosítják. A Tiguan Elegance és a Tiguan R-Line modellekben akár kanyarfénnyel is elérhetők, illetve a csomag kiegészül az új hátsó lámpákkal és a dinamikus távolsági fényszóró asszisztenssel. Így a menetviszonyoknak megfelelően, minden egyes LED-es egység célzottan ki- és bekapcsolható. Ez nemcsak Önnek biztosít kellemes vezetést, hanem az Ön előtt és az Önnel szemben közlekedőknek is. Szintén figyelemreméltó az integrált, dinamikus irányjelző fény, amely folytonos fénymozgással mutatja az irányt.

Hangulatvilágítás

Hangulatfény: mert minden nap más

Mostantól Tiguanját minden nap új megvilágításban látja. Ebben segít Önnek a belső tér 30 különböző színű, harmonikus hatást keltő világítása. Legyen szó hidegebb vagy melegebb színekről, kivilágított nagyvárosról vagy éjszakai sötét országútról: minden alkalommal megteremtheti az Önnek és útitársának megfelelő légkört. A hangulatvilágítás a Tiguan Elegance és a Tiguan R-Line modellekben az alapfelszereltség része, kérésére pedig a Tiguan Life modellben is rendelkezésre áll.

Kerekek

Tetszeni fog Önnek: a Tiguan kerékprogram

Tisztán ízlés dolga, hogy az Ön Tiguanja melyik felni-gumiabroncs kombinációval néz majd ki a legjobban. Hogy tetszene például az opcionális, 20 colos könnyűfém "Misano"¹ kerék a Tiguan R-Line modelleken? Mi biztosak vagyunk abban, hogy meg fogja találni a megfelelőt.

Bővebben

Vezetői asszisztensrendszerek

Travel Assist

Az új vezető!

A Tiguan olyan technológiát visz az utakra, amelyekkel nyugodtabban érheti el célját. Ilyen az opcionális "Travel Assist" vezetéstámogató rendszer is. Egyetlen gombnyomással magas szintű menetkényelmet²,³ biztosít, miközben támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben.

  • A "Travel Assist" különösen autópályán és jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, miközben a követési távolságra is ügyel a jármű előtt haladó forgalomhoz képest.
  • A kettős tengelykapcsolós DSG váltóval együtt kényelmesen vezethet dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.
„Emergency Assist” vészhelyzet asszisztens*

Beavatkozik, ha Ön nem reagál

Az igény szerint elérhető "Emergency Assist"* egyészségügyi vészhelyzet esetén avatkozik be. Például, amikor nem érzékel aktivitást a járművezető részéről, megpróbálja őt cselekvésre késztetni² , és ha nem jár sikerrel, ellenőrzött módon álló helyzetbe fékezi a járművet, így a baleset a rendszer keretein belül elkerülhető.

*Az opcionális "Travel Assist" rendszerrel, DSG váltós modellekhez érhető el.

Front Assist

Előrelátóbb vezetés, mint valaha

A gyalogosfelismerő rendszerrel ellátott "Front Assist" vészfékasszisztensnek köszönhetően Tiguanja egy ráfutásos baleset során segíthet mérsékelni a baleset következményeit, vagy ideális esetben akár elkerülni a balesetet.² Felismeri a gyalogosokat az úttesten és idejében figyelmezteti a vezetőt. Amennyiben erre nem reagál a járművezető, a rendszer vészfékezést hajthat végre.²

Proaktív utasvédelmi rendszer

Így Ön minden oldalról védve van

Az opcionális proaktív utasvédelem a rendszer határain belül olyan kritikus helyzetekben segíti Önt, mint a várható ütközés. A rendszer felismeri a magas baleseti kockázatú kritikus helyzetet. Automatikusan bezárja az ablakokat, valamint a panoráma-/tolótetőt, és elővigyázatosságból megfeszíti az első biztonsági öveket. Jó tudni, hogy ez is lehetséges. De az a legjobb, ha sosem kell átélnie.

Ismerje meg Ön is a Tiguant

Rádió és navigáció

Navigáció

Megmutatja, merre menjen

Az opcionális navigációs rendszereinkkel mindig jó úton jár és nem unatkozik, amíg célba ér.

Bővebben

Hangrendszer

A zenét még sosem hallotta ilyennek

Az új, opcionális "Harman Kardon" hangrendszer igazán lenyűgöző kifinomult hangzásával és stílusos, elegáns dizájnjával. Az akusztika szerelmeseinek készítettük, akik menet közben nemcsak egyszerűen zenét szeretnének hallgatni, hanem meg is akarják adni a zenehallgatás módját. Kiegyensúlyozott magas és mély hangok, valamint tiszta basszus vár Önre. A "Harman Kardon" eddig nem tapasztalt hangzást visz az Ön Tiguanjába.

Bővebben a Tiguanról

Tudjon meg többet a Tiguan további funkcióiról és felszereltségi szintjeiről

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.