Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Off-road, de nem off-line Tiguan

 

Mély benyomást kelt

Aszfalt, terep, iOS és Android - a Tiguan mindenhol lehetőségek sokaságát kínálja. Innovatív technológiájával és dinamikus menettulajdonságaival mindenben hatékonyan segíti Önt, vezesse bármerre is útja. Dinamikusan elegáns, mint a Highline, vagy éppen hangsúlyosan sportos, mint az R-Line. Az új Tiguan egyaránt maradéktalanul beváltja az első benyomás ígéretét.

Ismerje meg a Tiguan legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Ha épp telefonálnia kell menet közben, aktuális közlekedési információkra lenne szüksége, a navigációs rendszer segítségével kívánja elérni úticélját vagy egyszerűen csak kedvenc zenéit szeretné hallgatni, a Tiguan mindenkor lehetőségek sokaságát kínálja a korszerű technikák kényelmes és egyszerű használatára.

Car-Net "Guide & Inform"
Rádió és navigáció

Car-Net "Guide & Inform"
Hogy utazás közben se kelljen lemondania az Internetről.

Az internet az élet számos területén nagyon hasznos dolog - az autóban is. Tekintse át például aktuális információk segítségével a pillanatnyi forgalmi viszonyokat, hogy előrelátóan tervezhesse, illetve szükség esetén megváltoztathassa útvonalát. A Car-Net Guide &Inform7 opcionális online-szolgáltatásai azonban jóval többet is kínálnak.

Rádió és Navigáció
Jó, ha magunk választhatjuk meg navigátorunkat.

Volkswagenje volánja mögött mindig Ön dönt a műsorról. Ehhez kétféle rádió áll rendelkezésére a megfelelő hangszórókkal, könnyen kezelhető technikával és
csatlakoztatási lehetőségek sokaságával. Vagy válasszon a két opcionális navigációs rendszer közül, amelyek multimédiás technikái aligha hagynak kívánnivalót maguk után.

Vezetői segédrendszerek.

A balesetek megelőzését célzó intelligens technikáival és extrafelszerelésként rendelhető vezetői segédrendszereivel a Tiguan a kritikus menethelyzetekben is hatékonyan segíti Önt – a vezetés megnyugtató élménye szolgálatában.

Vezetői segédrendszerek

Trailer Assist

Vissza az áttekintéshez

Legyen gyerekjáték a vontatmánnyal manőverezés!

Az extraként kínált Trailer Assist vontatmány-asszisztens utánfutóval manőverezéskor átveheti a kormányzás feladatát, sok fáradtságtól kímélve meg Önt.

Area View

Vissza az áttekintéshez

Négy kamera veszi, mi történik az autó körül.

Legyen szó parkolásról a zsúfolt belvárosban vagy terepen manőverezésről, ugye jó lenne, ha ezekben a nehezen átlátható helyzetekben is egyetlen pillantással át tudná tekinteni az autó teljes környezetét? Az extraként rendelhető Area View környezet-figyelő rendszer négy kamerájával már ezt is lehetővé teszi.

Lane Assist

Vissza az áttekintéshez

Tartsa mindig biztosan a sávot!

Az egyhangú utazások, a beszűkülő forgalmi sávok és a keskeny országutak igencsak próbára tehetik az összpontosító képességet a hosszú utazások során. Az alapkivitelhez tartozó Lane Assist sávtartást segítő rendszer nagyban támogatja az ilyen menethelyzetek pontosabb megítélését, ezzel a balesetveszély minimálisra mérséklését.

Kényelem.

Az új, ismeretlen terep ritkán kényelmes - annál fontosabb, hogy az utazás az legyen. Bőséges térkínálatával és számos kényelmi felszerelésével a Tiguan Allspace az Ön számára a lehető legkellemesebbé teszi az utat.

DYNAUDIO Excite Surround
ergoActive ülés
Active Info Display
Head-up-Display
Biztonság és kényelem

DYNAUDIO Excite Surround hangrendszer
Mindenkor tökéletes hangzás.

Zene az autóban, amely még az otthoni hifi-berendezésénél is szebben szól? A kívánságra rendelhető DYNAUDIO Excite Surround hangrendszer kifejezetten az autó térakusztikájára készült, s olyan hangzásélménnyel szolgál, amilyenre még Ön sem számított - még ha eleve high-end hangzáshoz szokott is.

ergoActive ülés
Szeme előtt az út, háta mögött a kényelem

Az AGR-minősítésű, extrafelszerelésként rendelhető ergoActive ülés mindenkor optimális kényelemről gondoskodik, hatékonyan tehermentesítve vezetés közben a hátat. Támlája dőlésszögének és az ülés magasságának állíthatósága mellett elektromos masszázsfunkcióval kiegészített, négy irányban állítható deréktámaszt is kínál.

Csak azon információkat nézze, amelyeket valóban látni kíván.

A Highline felszereltségi szinten széria Active Info Display innovatív kombinált műszeregység többféle adatprofilja segítségével testre szabott információkkal szolgálhat, mégpedig jól áttekinthető és bármikor lehívható formában.

Mindig jól átlátható a helyzet.

Az extraként rendelhető Head-up kijelző a vezető számára fontos információkat - mint például az azonosított közlekedési táblák vagy éppen a navigációs útmutatások - a közvetlen látótérben, a szélvédő előtti síkban jeleníti meg.

Ebben az autóban mindig biztonságban érezheti magát.

Foglaljon helyet a SUV-modellben, amely számos igényes - és részben opcionális - megoldása, mint például a légzsákok, a másodlagos ütközésvédelem, a proaktív utasvédelem és a fáradtságérzékelő rendszer révén mindenkor a magas fokú biztonság megnyugtató érzésével szolgál.

Keyless Access Amikor „varázskéz” nyitja az ajtót

Ne keresgélje a kocsikulcsot, hagyja inkább egyszerűen a zsebében! Az extrafelszerelésként rendelhető Keyless Access nyitási és indítási rendszer révén elegendő, ha csupán magánál tartja. A rendszer már 1,5 méter távolságból felismeri a kulcsot és amint Ön a kilinccsel kinyitja valamelyik első ajtót, egyszerre kireteszeli az összes ajtót, illetve a csomagtérajtót. A volán mögött pedig elegendő egyszerűen megnyomni egy gombot a motorindításhoz és a Tiguan máris útra kész.

Gazdaságosság

 

 

Menetprofil-választás

Mindig optimális hangolás.

Takarékosan vagy inkább sportosan szeret közlekedni? Esetleg a kényelemre helyezi inkább a hangsúlyt? Az extrafelszerelésként kínált menetprofil-választás (Driving profile selection) segítségével az autó alapvető menettulajdonságait az Ön személyes vezetési stílusához, illetve az út- és forgalmi viszonyokhoz igazíthatja.

4MOTION

Mindig optimális tapadás.

Nedves és egyenetlen útfelületen sem mondana le a kiváló vonóerő-átadási képességekől? A kívánságra rendelhető 4MOTION intelligens összkerékhajtásnak köszönhetően ez már immár csaknem mindenütt rendelkezésére állhat.

További információ

Vonóerő

Amikor többet kell szállítani.

Olyan feladat előtt áll, amelyhez utánfutó is szükséges? A Tiguan számára ez aligha jelenthet problémát, extraként rendelhető, manuálisan kihajtható vonóberendezésével ugyanis akár 2,5 tonna össztömegű utánfutót is vontathat.

További információ

4MOTION Active Control

A Tiguan alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához.

A Tiguan volánja mögött nemcsak új élmények várják - a Tiguan már önmagában is élmény. Nagyban köszönhető ez az opcionális 4MOTION Active Control rendszerének, amelynek révén a legkülönfélébb terepeken is pontos beállítási lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére, emellett az Onroad üzemmódban ötféle menetprofil közül választhat.

További információ

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata