„Megvilágosító” érvek – már az első pillantásra

Járjon elöl "ragyogó" példával! A T-Cross alapkivitelében halogén fényszórókkal és lökhárítójában LED-technikájú nappali menetfénnyel készül. A Life felszereltségi szinten a T-Cross jellegzetes rajzolatával LED-fényszórók is rendelhetők, amelyek a T-Cross Style esetében már a szériafelszereltséget bővítik. Az integrált LED-technikájú nappali menetfénnyel készülő LED-fényszórókat nagy fényáram és a nappali világossághoz hasonló színtónus jellemzi, rossz időjárási viszonyok közepette jelentősen javítva a látást.

A szériafelszereltséghez tartozó, ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpák mágnesként vonzzák a tekinteteket, különösen a T-Cross Style változaton, amely oldalsó helyzetjelző fényekkel is kiegészül.

A csomagtérajtó teljes szélességében végigfutó fényvisszaverő sáv közvetett megvilágítással teszi teljessé a harmonikus világítási koncepciót.

A T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Cross
A rugalmas SUV

T-Cross
A rugalmas SUV

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.