Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Cross
A rugalmas SUV

T-Cross
A rugalmas SUV

Dizájn

Sokoldalú tehetség: a T-Cross egyszerre funkcionális és alkalmazkodó. Vérbeli crossover-dizájnja, széles körű egyéni kialakítási lehetőségei és magas fokú mindennapos használhatósága révén a variálhatóság és a kompakt kialakítás tökéletes ötvözetét kínálja, röviden: kalandra termett - csaknem mindenfajta kalandra.

Erőteljes fellépés és kompakt crossover-formavilág

Külső megjelenés

A T-Cross funkcionális dizájnnal kombinálja nagyvárosi karakterét. Hosszú motorházfedele és széles hűtőrácsa kifejezetten markáns megjelenést kölcsönöz számára. Erőteljes karosszériájával mindenütt megnyerő fellépés jellemzi e sokoldalú tehetséget - a nagyváros forgalmában, a mindennapok utazásai során és terepen egyaránt.

További információ

Éppoly egyéni, mint az Ön ízlése

Utastér

A beltér különlegességei közé tartoznak például a hangulatvilágítás, az igényes szövetkárpitozású ülések, illetve az extrafelszerelésként rendelhető háromféle dizájncsomag. Az utastér felszereltsége nem csupán magas színvonalú kényelmet kínál, hanem pontosan az egyéni igényekre is szabható.

További információ

"Megvilágosító" érvek - már az első pillantásra

Világítás

A T-Cross kisugárzása minden értelemben igényes. A Life kivitel LED-technikájú nappali menetfénye és halogén fényszórói segítségével a nagyvárosi SUV-modell mindig "jó fényben tűnhet fel", a Style felszereltségi szint pedig már LED-fényszórókat tartalmaz.

További információ

Így válik "kerek egésszé" a T-Cross: a könnyűfém keréktárcsák programja

Könnyűfém keréktárcsák

Melyik könnyűfém keréktárcsával a legvonzóbb a T-Cross? Csakis az Ön döntése, a könnyűfém keréktárcsák széles palettáján pedig a bőség zavarával találkozhat: a 16 és 18 col peremátmérő közötti könnyűfém keréktárcsákkal egészen egyéni stílusjeggyel ruházhatja fel T-Cross modelljét - például a 18 colos, fekete, polírozott "Nevada"* segítségével.

* Ez a könnyűfém keréktárcsa a Volkswagen R ajánlata.

További információ

Egyéni kialakítási lehetőségek

A T-Cross olyan ezerarcú, mint kevesen: az extrafelszerelésként rendelhető "Fekete", "Energetic narancs" és "Bambuszkert-zöld" dizájncsomagokkal (a Life felszereltségi szinttől) semmi mással össze nem téveszthető megjelenéssel ruházható fel - és vérbeli stílusikonná léphet elő.

"Energetic narancs" dizájncsomag

Alakítsa ki az utasteret pontosan személyes ízlése szerint!

Az extrafelszerelésként rendelhető "Energetic narancs"dizájncsomag igazi tekinteteket vonzó különlegesség. Az Energetic narancs és a szürke dekordizájn jól sikerült színösszeállításával Ön igazán sokszínű módon kelthet mély benyomást, valódi trendalapítóvá avatva T-Cross modelljét.

A "Fekete" dizájncsomag

Ön határozza meg az utastér egyéni megjelenését

Szereti az egyszerű színeket és a sportos stílust? Az extrafelszerelésként rendelhető "Fekete" dizájncsomag tökéletes választás. Olyan különlegességekkel az utastérben, mint a fényes fekete és szürke dekorbetétek, a T-Cross volánja mögött minden út bizonyosan maradandó benyomást kelt.

További információ

 

A "Bambuszkert" dizájncsomag

Pontosan az Ön személyes ízlésének megfelelő utastér? Parancsoljon!

A lényeg a megfelelő színösszeállítás: kívánságra színes stílusjegyekkel egészítheti ki T-Cross modellje utasterét. Az ülések középső sávja és belső oldalfelületei türkiz, narancs és platinaszürke árnyalatával, valamint a nemes hatású, fekete és szürke dekordizájnnal igazi tekinteteket vonzó különlegességgé alakíthatja autója belterét.

Felszereltség

Formálja T-Cross modelljét a személyes igényei alapján, és válasszon a T-Cross Life és Style specifikációs csomagok közül. Mint mindig, Öné a döntés, attól függően, hogy melyik csomag felel meg leginkább a minőségi és komfort elvárásainak.

A Style felszereltségi szint
A Life felszereltségi szint
A Style felszereltségi szint
A Life felszereltségi szint

Látható és tapintható kényelem

A T-Cross Style felszereltségi szintje magas színvonalú kényelemmel és számos, már alapkivitelben kínált igényes megoldással szolgál, mint például a LED-fényszórók, a sport-komfortülések, és a markáns, 17 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák.

Szálljon be és érezze jól magát!

A Life felszereltséggel egyből jól érezheti magát - olyan különlegességei, mint a légkondicionáló berendezés, a nagyvonalúan méretezett csomagtérpadlózat, a multifunkciós kormánykerék és a Plusz multifunkciós kijelző minden utat kellemes élménnyé avat.

Kényelem

Ön spontán típus? Akkor a T-Cross az ideális társ az Ön számára. A jobb első ülés lehajtható háttámlájának és a csúsztatható hátsó üléspadnak köszönhetően tágas és elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen igényt kielégítsen. Digitális műszerfal: az innovatív, modern Active Info Display opcionálisan rendelhető felszereltség. Ez a műszeregység különböző vezetési adatokat és vezetői asszisztensrendszereket jeleníti meg.

Hátsó ülés és csomagtér

Őrizze meg útközben is rugalmasságát!

A T-Cross széleskörű alkalmazkodóképességről tesz tanúbizonyságot - a hosszirányban állítható és osztva lehajtható hátsó ülésnek és a megnövelt lábtérnek köszönhetően. A gyakorlatban ez még több helyet jelenthet Önnek és utasainak vagy még nagyobb csomagteret mindenki poggyásza számára.

További információ

Az első ülések

Kényelem, ahogyan Ön szereti

Csak üljön és lazítson: az extrafelszerelésként rendelhető deréktámasz a hosszú utazások során is hatékonyan kíméli hátát, a T-Cross lehajtható első utasülése pedig igazán praktikus, bőséges helyet kínálva csomagjai és bevásárlószatyrai számára.

További információ

 

Térkínálat

Tágasabb tér a rugalmasságnak

Nagyobb szabad térre vágyik? Itt megkaphatja: sokoldalú utasterével és tágas csomagtartójával a T-Cross egyaránt bőséges helyet kínál vezetője, utasai, csomagjaik - és a spontán programok számára.

További információ

 

Az Active Info Display

Információk pontosan úgy, ahogyan látni szeretné

Az analóg már a múlté - kívánságra nagyfelbontású kijelzőfelületre cserélheti a hagyományos körműszereket. Az innovatív és modern Active Info Display olyan információkkal szolgálhat, amelyek már messze túlmutatnak a sebesség és az üzemanyagszint adatain.

További információ

 

Infotainment

Akár a legfrissebb közlekedési információkra van szüksége, akár a navigációs rendszert szeretné használni, hogy megtaláljon egy címet, vagy csak a kedvenc zenéit szeretné hallgatni, a T-Cross modellben egyszerű és kényelmes módon használhatja a legújabb technológiákat.

Szórakoztatás és navigáció magas színvonalon

Rádió és navigáció

Feltétlen szükséges a rádió és a megbízható navigáció? Rendben, a T-Cross rádió- és navigációs rendszerei színes érintőképernyővel, akár hat hangszóróval és számos csatlakoztatási lehetőséggel kényeztetik Önt. A Discover Media navigációs rendszer 20,3 centiméter (8 col) képátlójú monitorral és intuitív navigációs funkcióval áll rendelkezésére, amely a Car-Net hasznos online szolgáltatásai révén valós idejű információkkal is bővíthető.

Hálózati kapcsolatban mindazzal, ami fontos Önnek

Connectivity

Okos telefonjával szinte állandó internetkapcsolatot élvezhet - miért ne tehetné a T-Cross volánja mögött is? A Car-Net Guide & Inform nagyban megkönnyíti a mindennapokat, miközben Ön kipihenten érkezhet úticéljához.

Megkönnyíti kommunikációját

Mobiltelefon töltés

Még több energia mobiltelefonja, táblagépe és MP3-lejátszója számára - csatlakoztassa eszközeit az integrált USB-csatlakozón keresztül, a Qi-szabványt támogató mobiltelefonok pedig különösen kényelmesen tölthetők. Helyezze egyszerűen az első rakodórekeszbe mobilkészülékét, amely az induktív töltés révén gyorsan visszanyeri teljes energiatartalékát.

Mennyei hangzás - a Beats és az Apple Music révén

Zene hallgatás

Élvezze az Apple Music szolgáltatásával kedvenc zenéit a T-Cross volánja mögött - több mint 45 millió streamelhető zeneszám választékával! Mindez ha a Beats erőteljes hangrendszerével egészül ki, garantáltan színvonalas hangzásélményt nyújt.

Vezetői segédrendszerek

A T-Cross asszisztensrendszerei nagyobb vezetési komfortot biztosítanak és segítenek a kritikus helyzetek kezelésében vagy éppen megelőzésében. Még akkor is, ha nem mindig észleli ezen technológiák működését, jó érzés tudni, hogy számíthat rájuk.

Vezetés
Parkolás
Vezetés
Parkolás

Kérjük, ne vitázzanak, hogy ki vezessen

Igazán élvezetes a T-Cross vezetése, amihez a praktikus vezetői segédrendszerek is nagyban hozzájárulhatnak, sok mindent egyszerűbbé és kényelmesebbé téve az autózás során. Ne sajnálja magától hosszú utazások során a még színvonalasabb kényelmet és engedje, hogy sűrű forgalomban is támogassák a vezetőaszisztensek.

Vezetni élvezetes – és most már parkolni is

Olykor valóságos türelemjáték a parkolás - jó, hogy a T-Cross extrafelszerelésként rendelhető parkolási asszisztens rendszerei hatékony segítségként teszik szinte gyerekjátékká a manőverezést.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.