Éppoly egyéni, mint az Ön ízlése

Még nagyobb tér – az Ön személyes stílusának is

Olyan autót szeretne, amely maradéktalanul kínálja "azt a bizonyos pluszt", mégpedig az Ön személyes stílusában? Ez esetben minden bizonnyal elnyeri tetszését az új T-Cross már alapkivitelben igényes utastere, valamint egyéni kialakítási lehetőségei. A dekorbetétek kínálatából igény szerint három különböző dizájn jellemezte csomag közül választhat. Döntsön kedvence mellett, s az ülések középső sávja és belső oldalfelületei, a dekorbetétek és a középkonzol-borítás különböző színvilágai révén tegye még személyesebbé és kifejezőbbé az utastér stílusát.

Sokrétű egyéni kialakítási lehetőségei mellett a T-Cross magas színvonalú kényelmet is kínál. A T-Cross és Life felszereltségi szinteket egyaránt kényelmes és igényes szövetkárpitozású ülések jellemzik, míg a T-Cross Style kivitelben elöl sport-komfortülésekben foglalhat helyet.

A Style felszereltségi szinten széria a hangulatvilágítás, aminek köszönhetően immár autójában sem kell lemondania a harmonikus atmoszféráról. A hangulatvilágítás diszkrét fénybe burkolja a T-Cross belterét, ami az éjszakai vezetés és a sötétben tett hosszú túrák során bizonyul különösen kellemesnek - nem kevésbé stílusos megjelenés mellett.

A T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Cross
A rugalmas SUV

T-Cross
A rugalmas SUV

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.