Tágasabb tér a rugalmasságnak

A T-Cross utastere sokféleképpen használható ki és sokrétűen variálható, illetve alakítható. A bőséges csomagteret lehetővé tévő, hosszirányban állítható és osztva lehajtható hátsó ülés mellett az utastér megemelt üléspozícióval kínálja a szabadság kellemes érzetét. A csomagtartó akár 455 literes térfogata ugyancsak figyelemreméltó, ám ha még ez sem lenne elegendő, a középső kartámasz magasságában és hosszirányban is állítható. Hasonlóképpen átgondolt a rakodóhelyek koncepciója, amely a műszerfalon - például az italtartó - is praktikus rakodási lehetőségekkel szolgál, akárcsak a középkonzol mobiltelefon-rekesze, vagy éppen a középső kartámasz és az ajtókárpitok rakodóhelyei formájában. Az első utasülés alatt fiók található, amelyben például a kezelési útmutató helyezhető el. Az útra csomagolt ennivaló számára, illetve mindannak, amit még közvetlen keze ügyében szeretne tudni, az első üléstámlák hátoldalának zsebei, illetve a középső kartámasz nagyméretű rakodórekesze kínál optimális elhelyezést.

A T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Cross
A rugalmas SUV

T-Cross
A rugalmas SUV

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.