Erőteljes fellépés és kompakt crossover-formavilág

Külső megjelenés

Emelje Ön is a mércét a T-Cross formáival! A progresszív vonalvezetést a motorházfedéltől egészen a hátsó lámpákig húzódó vállöv, a karosszéria tiszta élei és a megnövelt szabadmagasság határozza meg, még dinamikusabb megjelenést kölcsönözve a férfias SUV-modell számára.

Hangsúlyos terepes karakterét motorházteteje bemélyedései fokozzák tovább, amelyekkel még erőteljesebb és hosszabb hatást kelt. A SUV-modellekre jellemző, emelt üléspozíciójában Ön is "felülemelkedhet a dolgokon", az ablakok alacsonyan futó peremének köszönhetően pedig menet közben is zavartalan körkörös kilátást élvezhet.

Élvezze a T-Cross modern formáit és színvonalas kidolgozását! Kerékjáratai és oldalsó küszöbborításai fekete műanyag burkolatai szintén nagyban hozzájárulnak frissességet sugárzó megjelenéséhez, ami különösen érvényes a T-Cross hátulnézetére: a markáns fényvisszaverő-sávval és LED-technikájú lámpatestekkel kiformált farkialakítás garantáltan maradandó benyomást kelt.

A T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Cross
A rugalmas SUV

T-Cross
A rugalmas SUV

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.