Őrizze meg útközben is rugalmasságát!

Legyen szó bevásárlószatyrokról, terjedelmes sporteszközökről vagy nagyméretű bőröndökről, hátsó ülés és a csomagtér bőséges hellyel szolgál. A variálható hátsó ülés pontosan az Ön igényeihez igazodik, akár egészben előretolva biztosít nagyobb helyet csomagjai és a nagybevásárlás számára, akár sík rakodófelületet kialakítva, egyben vagy aszimmetrikusan osztva lehajtva - csakis Ön dönt. A hátsó térkoncepció révén megnövelt lábtér a nagyobb termetűek számára is bőséges helyet biztosítva gondoskodik kényelmes utazásról.

A T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.