Információk pontosan úgy, ahogyan látni szeretné

Az extrafelszerelésként kínált Active Info Display formájában nagyfelbontású, 26 centiméter (10,25 col) képátlójú, színes TFT-kijelzőfelülettel működő kombinált műszeregység előnyeit élvezheti, amely nagyobb pixelsűrűsége, intenzívebb színei és fényereje, illetve kontrasztja mellett különböző nézetek kiválasztására is lehetőséget kínál. A hagyományos tartalmakon - mint a fordulatszám, a sebesség és kilométerszámláló - túl célzottan jeleníthetők meg további információk a kombinált műszeregységen.

A multifunkciós kormánykerékről és az infotainment-rendszerről választhatja ki, pontosan mit szeretne látni, s igény szerint hívhat le például részletes menetadatokat, akár a teljes képernyőre a navigációs térképet vagy a vezetői segédrendszerek működésének vizuális megjelenítését. Az MP3-lejtszóról hallgatott zeneszám információit szintén a teljes felületen tekintheti meg, akárcsak az éppen zajló telefonbeszélgetés kontaktadatait, de a navigációs térkép és a média-megjelenítés kombinációját is választhatja.

Az infotainment-rendszeren akár háromféle nézet is konfigurálható és tárolható, majd a multifunkciós kormánykerékről gombnyomással választható. Mindemellett a hagyományos profil is rendelkezésre áll, ahol a multifunkciós kijelző a megszokott módon a sebesség- és a fordulatszámmérő között jelenik meg.

A T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Cross
A rugalmas SUV

T-Cross
A rugalmas SUV

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.