Ön határozza meg az utastér egyéni megjelenését

Ez az extrafelszerelésként rendelhető dizájncsomag igazi telitalálat: az ülések középső sávjának és belső oldalfelületeinek Titánfekete árnyalata kifejezetten férfias jelleget kölcsönöz a beltér számára, amelybe a háromdimenziós hatású, fényes fekete és szürke "Transition" dekorbetétek, illetve a középkonzol fényes fekete borítása is harmonikusan illeszkedik, akárcsak a külső visszapillantó tükrök fekete házai és a sötétített üvegek. A csomagot a T-Cross Life számára 17 col peremátmérőjű, fekete "Manila", míg a Style felszereltségi szinten ugyancsak feketére fényezett, 18 colos "Köln" könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

A T-Cross motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,8-6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 132-140 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Cross
A rugalmas SUV

T-Cross
A rugalmas SUV

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.