Upgrade utólag? A Polóval mostantól ez is lehetséges.

Upgrades

Utólag személyre szabható: A Polo néhány fedélzeti funkciója Upgrades funkcióként1) utólag aktiválható. Így a felszereltségtől függően a jövőben utólag aktiválhatja a navigációt a "Ready 2 Discover" rádióhoz és a hangvezérlést.

Tovább az Upgrades-hez

1) Az Upgrades termékek megvásárlásához Volkswagen ID felhasználói fiókra, érvényes We Connect szerződésre és a főfelhasználó megerősítésére van szüksége, így összekapcsolja felhasználói fiókját az adott járművel. További követelmény, hogy a jármű rendelkezzen az adott termékhez szükséges technikai feltételekkel. Az aktuális járműhöz elérhető Upgrades termékeket a főfelhasználó az infotainment rendszer In-Car Shopjában tekintheti át vagy a We Connect webshopon a shop.volkswagen-we.com oldalon. A díjköteles termékek az In-Car Shopban és a We Connect webshopon is megvásárolhatók az ott feltüntetett és elérhető fizetési módok egyikével. A megvásárolt és aktivált Upgrades funkciók a járműben maradnak, minden járművezető használhatja őket és más járműbe nem vihetők át.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.