Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Finanszírozási lehetőség

Forint alapú, pénzügyi lízing ajánlat

Polo Prime 1.0 TSI
már 22 119 Ft havidíjtól

 

Bruttó vételár*: 8 420 226 Ft
Bruttó első lízingdíj (regisztrációs adóval): 3 368 090 Ft
Finanszírozott összeg: 3 978 060 Ft + ÁFA

Garantált visszavásárlási ár: 4 773 879 Ft
Bruttó maradványérték: 4 773 879 Ft

Ügyleti kamatláb: 4,49%
Kamatozás típusa: fix
Futamidő: 36 hónap

Futásteljesítmény: 20 000 km/év

THM: 3,7%
Referencia THM**: 3,7%
Havi bruttó lízingdíj: 22 119 Ft
Szerződéskötési díj (HBNY díj): 7 000 Ft

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 5 580 952 Ft 

Tovább a Porsche Finance oldalára

Részletek

A Smart Buy rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínál kedvező havidíjjal álmai autója megvásárlásához. A Porsche Finance Group Hungary szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a nyíltvégű pénzügyi konstrukciót az Ön igényeihez igazítsa. A lehetőségek között szerepel 20-50%-os önerő, 24-60 hónap közötti futamidő, valamint 10 000 és 70 000 km közötti éves futásteljesítmény-választék. A minimálisan finanszírozható összeg nettó
3 000 000 Ft.

Fontos része szolgáltatásunknak az is, hogy a szerződés aláírásánál máris lesz egy leendő potenciális vevője, a Porsche Lízing, aki a futamidő végén az előre meghatározott értéken átveszi az autót, amennyiben annak állapota megfelel a szerződéses feltételeknek.

A Smart Buy szolgáltatással Ön szabadon dönthet arról, hogy a futamidő végén mit kezd autójával. Választhat, hogy megtartja, vagy lecseréli egy új autóra. Ha úgy határoz, hogy megtartja autóját, rugalmasan dönthet a maradványérték visszafizetésének módját illetően, akár egy összegben, akár a futamidő hosszabbításával havi részletekben elosztva, a maradványérték összegének csökkentése mellett.

Többet tud

Ki mondta, hogy egy kis autótól nem várhatunk nagy dolgokat? Fedezze fel a progresszív dizájnt és az intelligens technológiát a Polóban. 

 

A Polo számos különlegességgel rendelkezik. Máris bemutatunk közülük hármat:

IQ.LIGHT – LED-Mátrix fényszórók

Felvillantja a szemeket

További dizájn elemek

IQ.DRIVE Travel Assist

Tartja Önnek a sávot. Másoktól pedig a távolságot.

Bővebben az IQ.DRIVE-ról

Digitális műszerfal

Fontos információk szem előtt

A digitális kényelemről bővebben

Dizájn

IQ.LIGHT – LED-Mátrix fényszórók

Felvillantja a szemeket

A Polo már első pillantásra felismerhető valódi különlegessége révén1): ez az innovatív IQ.LIGHT - LED-Mátrix fényszóró. A Mátrix technológiának köszönhetően tartósan távolsági fénnyel vezethet anélkül, hogy a közlekedés többi résztvevőjét elvakítaná.2) Ami elölről jó benyomást kelt, hátulról sem hiányozhat: A csomaghoz tartoznak az opcionális LED-es hátsó lámpák integrált, dinamikus irányjelző fénnyel, amely folytonos fénymozgással mutatja az irányt. 

Külső megjelenés

Klasszikus Polo, egyedi megjelenés

Kompakt méretével és új dizájn-különlegességeivel a Polo már első pillantásra felfedi személyiségét. Különösen feltűnő a jármű új kialakítású első része, opcionális LED-es fénysávokkal és a fényszórók közti IQ.LIGHT - LED-Mátrix fényszórókkal kombinálva. Ha jobban megnézzük, nem csak a színválasztás miatt egyedi. Mind a három felszereltségi szintnek megvannak a sajátos ismertetőjegyei, legyen az a Life, a Style vagy az R-Line. Például a dekoratív króm elemek és további választható funkciók, mint  a ködfényszóró. Melyik a kedvence? 

 

Kerekek

Nagyobb választék: a Polo kerekei

Természetesen ízlés dolga, hogy az Ön Polója melyik felni-gumiabroncs kombinációval* néz majd ki a legjobban. Mi azonban biztosak vagyunk abban, hogy meg fogja találni a megfelelőt.

A kerekek áttekintése

* Járműveink alapfelszereltségként nyári gumiabroncsokkal vannak felszerelve. 

Belső tér

Teljes körű felszereltség

Kívülről lenyűgöző, belülről bámulatos. Már a szériafelszereltségű Polo is elkápráztat sokoldalú különlegességeivel, például az áttekinthető digitális műszerfallal, a felfrissülést hozó klímaberendezéssel és a digitális DAB+ és mobiltelefon-interfésszel rendelkező "Composition" rádióval. És ennél még több is lehet, mint az egyedi igényekre szabható Pro digitális műszerfal, az intuitív, érintőfelületen vezérelhető "Climatronic" klímaberendezés vagy a hangulatvilágítás. Nem gond, ezek felszereltségi szinttől függően az alapfelszereltségben vagy opcionálisan elérhetők. Egyszerűen böngéssze át a Polo Life, Polo Style és Polo R-Line felszereltségi változatainkat.

 

Nyitható panorámatető/tolótető

Új élményekre nyitottan

A majdnem a teljes tetőt elfoglaló üvegfelületével az opcionális, elektromosan irányítható panoráma tolótető már önmagában igazi látványosság. Így több fény jut a beltérbe és még szebb, hogy az égre is felpillanthat. Nyitva pedig szabadon áramlik a napfény és a friss levegő. Hogy ebből mennyit szeretne, azt Ön dönti el: A tető felemelhető vagy teljesen kinyitható. A színezett üveg és a kiváló minőségű rolók erős napsütésben is kellemes hőmérsékletet biztosítanak.

Digitális kényelem

Digitális műszerfal

Fontos információk szem előtt

Az alapfelszereltségben elérhető "Digital Cockpit" kombinált digitális műszerfal3) egy nagy felbontású, 20,32 cm-es (8 colos) színes képernyőn mutatja Önnek a megszokott tartalmakat, pl. a fordulatszámmérőt és a kilométer-számlálót. A Pro digitális műszerfal4) 26,04 cm-es (10,25 colos) kijelzője egyedi igényeinek megfelelően alakítható. Megjelenítheti például optikailag a vezetői asszisztensrendszereit is, vagy válassza a navigációs térkép és a médiarendszerek kombinációját - mindezt igényes grafikai és animációs megoldásokkal.

Rádió és navigáció

Irányadó kikapcsolódás

Hallotta már? A 15,5 cm-es (6,5 colos) kijelzővel rendelkező "Composition" rádió (amely a Polo Life modellben alapfelszereltség) biztosítja az új Polóban a folyamatos kikapcsolódást. Nem csoda, mivel DAB+ digitális rádióvételt, két darab C típusú USB csatlakozót és mobiltelefon-interfészt is tartalmaz. Igény szerint a Style felszereltségi szinttől kezdve a "Ready 2 Discover" rádió már az alapfelszereltségben elérhető. Nemcsak egy 20,3 cm-es (8 colos) TFT-színes kijelzővel rendelkezik, hanem bővíthető5) és a jövőben az In-Car Shopban navigációs funkcióval egészíthető ki. Akik már kezdettől fogva útmutatásra vágynak, választhatják az opcionálisan elérhető "Discover Media" navigációs rendszert "Streaming & Internet"6) funkcióval egy 20,3 cm-es (8 colos) képernyővel vagy a "Discover Pro" rendszert "Streaming & Internet"6) szolgáltatással, 23,5 cm-es (9,2 colos) képernyővel.

Hangvezérlés funkció

Hallgat Önre

Polójában az opcionális intuitív hangvezérlés funkcióval kérésére a hangjával kezelheti a rádiót, a telefont és az opcionális navigációt. Hangvezérlés segítségével kiválaszthatja a megfelelő rádióadót, a névjegyzékből a kívánt bejegyzést vagy a keresett hívószámot. És a We Connect Plus6opcionális online hangvezérlés7) funkciójának köszönhetően az új Polója még jobban megérti majd Önt. Válassza ki online pl. a kedvenc zenéjét vagy adja meg a navigációs rendszernek a célállomást teljesen intuitív módon.

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE Travel Assist

Tartja Önnek a sávot. Másoktól pedig a távolságot.

Amennyiben az IQ.DRIVE Travel Assist8) mellett dönt, a Polóban kapacitív kormány is várja: Érintésérzékeny felületének köszönhetően önállóan képes felismerni, hogy Ön nem csak átvitt értelemben tartja-e "kézben" a járművet. Az IQ.DRIVE Travel Assist különösen kényelmes vezetést biztosít és segíti Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben9). Az IQ.DRIVE Travel Assist különösen autópályán és jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, és közben a követési távolságot is figyelembe veszi a jármű előtt haladó forgalomhoz képest9).

ACC adaptív távolságtartó automatika

Tartja a távolságot, és betartja a sebességhatárt.

Az opcionális ACC adaptív távolságtartó automatika8) segít Önnek tartani az előzetesen beállított maximális sebességet (210 km/h-ig), valamint a járműve előtt haladó járműhöz képest a követési távolságot.9) Forgalmi torlódáskor Polója ezáltal automatikusan fékez és újraindul (az opcionális kettős tengelykapcsolós váltó esetében). Az ACC-t az opcionális navigációs rendszerrel összekapcsolva az előrelátó sebességszabályozás és kanyarodást segítő rendszer egészíti ki.10) Úgy segíti Önt a rendszer a sebességtúllépés megakadályozásában, hogy átveszi a hivatalos sebességkorlátozásokat.9) Be tudja állítani továbbá a jármű sebességét a navigációból származó útvonaladatoknak megfelelően a kanyarokban, kereszteződésekben (lekanyarodáskor) és körforgalmakban.9)

Park Assist parkolássegítő rendszer és parkolási segédrendszer

Parkolás könnyedén.

Polóban az opcionális, beparkolás-segítő rendszerrel felszerelt "Park Assist"11) parkolássegítő rendszer nemcsak jelzi a parkolóhely méretének megfelelőségét elhaladáskor, hanem be is parkol Ön helyett.9) Önnek csupán a kuplung-, gáz- és fékpedált kell nyomnia és figyelnie a környezetre.9) A többit megoldja a rendszer.

·         Az érzékelők megkeresik a megfelelő parkolóhelyet (max. 40 km/h sebesség esetén).

·         Az úttal párhuzamos parkolóhelyek esetén beparkolásnál a jármű hosszához képest 80 cm-t kell hagyni a manőverezéshez, kiálláskor pedig legalább 25 cm-nek kell maradnia a jármű előtt és mögött.

·         Az úttestre merőleges parkolóhelyek esetén mindkét oldalról 35 cm-es távolságot kell tartani

„Side Assist” sávváltást segítő rendszer

Sávváltás segédrendszerrel.

A "Side Assist" sávváltást segítő rendszer LED-es világítással megjeleníti a külső tükörben a holttérben vagy az Ön járműve mögött 50 méteren belül haladó járműveket.9) Ha a sávváltás megkezdéséhez bekapcsolja az irányjelzőt, a rendszer kiszámolja, hogy ezek közül valamelyik jármű pozíciója vagy sebessége veszélyes lehet-e az Ön számára, és adott esetben feltűnő villogással hívja fel erre az Ön figyelmét.

Bővebben a Polóról:

Lenyűgöz kényelmes, biztonságos és modern funkcióival.

További jellemzők

Konnektivitás

Vissza az áttekintéshez

Technológia

Vissza az áttekintéshez
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.