Ne maradjon le az adásról!

Streaming & Internet

A "Streaming & Internet"1)2) szolgáltatással évezheti kedvenc zenéjét a Polóban. Elegendő egyszer bejelentkezni a már meglévő hozzáférési adataival és már élvezheti is a közvetlen hozzáférést a jármű infotainment rendszerén keresztül, anélkül, hogy külső készülékekre lenne szüksége. A webrádió hotspot1) szolgáltatással pedig élvezheti az internetrádió minden előnyét, segítségével gyerekjátékká válik az élő adások és podcastok keresése és lejátszása. A beépített WLAN-hotspot1) biztosítja az internetkapcsolatot Önnek és utasainak, akár nyolc készüléken is lehetővé téve a böngészést.

 

1) A "Streaming & Internet" szolgáltatások, az egyedi In-Car Appok, valamint a WLAN-hotspotok használatához a díjköteles adatcsomagokat a külső mobilszolgáltató partnerünktől, a "Cubic Telecomtól" vásárolhat, melyeket számos európai országban használhat a hálózati lefedettségnek megfelelően. Ezen csomagok adatmennyiségét az összes felhasználó és a jármű összes utasa használhatja. A feltételekkel, árakkal és a támogatott országokkal kapcsolatban bővebb információt a https://vw.cubictelecom.com oldalon talál. Alternatív megoldás a webrádió és a médiastreaming használata egy mobil WLAN hotspotként funkcionáló mobil végfelhasználói készülékről (pl.: okostelefonról). Ebben az esetben az adott szolgáltatások kizárólag egy, már meglévő vagy az Ön mobilszolgáltatójával külön kötött előfizetéssel vehetők igénybe kizárólag az adott mobiltelefonos hálózat által lefedett területen. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl.: roamingdíjak) merülhetnek fel.

2) Csak "Ready 2 Discover" rádióval, illetve "Discover Media" és "Discover Pro" navigációs rendszerrel együtt érhető el.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.