Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Passat Variant GTE

Az új Passat Variant GTE

A Passat Variant GTE. Modern mobilitás hibrid technológiával.

Gondoljon a jövőre: a plug-in hibrid technológiával rendelkező új Passat Variant GTE nem csak meggyőző motorerőt nyújt az utakon, de különösen takarékos is. Kényelmes elektromos hatótávolságával a jövőbe mutató, felelősségteljes mobilitást képviseli.

Az új Passat Variant GTE számos meglepetést nyújt. Máris bemutatunk közülük hármat:

Fények

Keltsen fényes benyomást.

Bővebben

Kerekek

Minden körülöttük forog.

Bővebben

Külső megjelenés

Meggyőző. Első és sokadik látásra is.

Bővebben

Dizájn.

Az új Passat Variant GTE magabiztos formaterve eleganciát és stílust sugároz. Tiszta vonalvezetésének és dinamikus arányainak köszönhetően Ön maradandó benyomást kelt.

Külső megjelenés. Meggyőző. Első és sokadik látásra is

A plug-in hibrides Passat Variant GTE nem csak különösen sportos, hanem kifejezetten elegáns is. A markáns fényrajzolatokat felvonultató formaterv magabiztos megjelenést kölcsönöz.

Kerekek Minden körülöttük forog.

Önnek megvan saját stílusa – a Passatnak pedig a hozzá illő könnyűfém-keréktárcsái¹. Válasszon számos dizájn közül: a klasszikusan elegánstól a dinamikusan sportosig.

Belső tér. Igazi látványosság

A kék betétes üléshuzataival a Passat Variant GTE a színekkel is hangsúlyozza a sportosan elegáns megjelenését.

Fények Keltsen fényes benyomást.

Győződjön meg a kiváló látási viszonyokról, amit a jövőbemutató technológia tesz lehetővé.

Hybrid

Kettővel jobban megy.

A Passat Variant GTE erőteljes hibrid hajtása egy turbós benzinmotort és egy fordulatszámokat kedvelő villanymotort kombinál a dinamikus és takarékos vezetés érdekében.

Plug-in hibrid

Hatékony együttműködés

Az új Passat Variant GTE egy villanymotorral és egy TSI-benzinmotorral felszerelt plug-in hibrid. A jármű a lokálisan kibocsátásmentes és halk e-üzemmódban indul, amelynél csak a villanymotor üzemel. A GTE-üzemmódot a megfelelő gombbal aktiválhatja, a két motor együttes, kirobbanó erejét pedig a "Boost" üzemmóddal élvezheti ki.
Ezzel 160 kW-os (218 LE-s) rendszerteljesítmény és akár 400 Nm-es forgatónyomaték áll rendelkezésre, amivel 7,4 másodperc alatt 0 - 100 km/h sebességre való gyorsulás érhető el. Mindez 222 km/h-ás végsebesség elérésére elegendő.

Hatótávolság

Hatótávolság:

Tekintsen előre: a kb. 57 km-es pusztán elektromos hatótávolsággal - amelyet az új, gyakorlati használatnak megfelelő WLTP eljárással mértek - az új Passat Variant GTE bebizonyítja, hogy a plug-in hibrid technológiának köszönhetően már nem jövőbeli vízió a hatékony mobilitás. És mindez lokálisan emissziómentesen és szinte hang nélkül.

Töltésmenedzsment

Kezdje friss energiával a napot. A töltésmenedzsment lehetővé teszi.

Mindennapi használatra készen: a plug-in hibrid technológia lehetővé teszi, hogy a villanymotor akkumulátorát egyszerűen töltse fel külső energiaforrásról.

Bővebben

GTE üzemmód

Érezhető agilitás.

Senkinek nem lesz gombnyomásra jó kedve. Önnek igen. Legyen teljesen elektromos vagy az elektromotor és a belső égésű motor kombinációja: válassza ki a hajtási üzemmódot egyszerűen gombnyomással. A GTE-üzemmódban a két hajtás ereje egyesül és különösen átütő teljesítményt nyújt. Az úgynevezett "Boost" üzemmódban a villanymotor és a közvetlen benzinbefecskendezéses TSI egyszerre dolgozik - amit a jellegzetes motorhang egyértelműen jelez a GTE-üzemmód aktiválásakor. Nem ritkán együtt a járművezető ujjongásával.

E-Mode

Lokálisan károsanyag-kibocsátásmentes egy gombnyomásra.

Felelősségtudatos menetkényelem: a kapcsolókar melletti E-Mode gombbal útközben egyszerűen átválthat a pusztán elektromos üzemmódra.

Bővebben

IQ.DRIVE

A Volkswagennél az IQ.DRIVE minden intelligens vezetői asszisztensrendszer szinonimája. A ma és a holnap rendszereié is. Az IQ.DRIVE egyet jelent az általunk fejlesztünk innovatív megoldásokkal, melyek egyszerre összpontosítanak az Ön kényelemére és biztonságára.

IQ.DRIVE

Travel Assist

Vissza az áttekintéshez


Élvezze a kényelmet egy gombnyomásra

Képzelje el, hogy a Passat vezetéstámogató rendszerei részben átveszik a vezetést.
Mindez azt jelenti, hogy az utazás már ma is kényelmesebb és nyugodtabb lehet
például a választható Travel Assist vezetéstámogató rendszernek köszönhetően.

Parkolás

Vissza az áttekintéshez

Sose volt ilyen könnyű a parkolás

A hagyományos parkolás már a múlté. A Comfortline szinttől az alapfelszereltséghez
tartozó parkolóradarral és a választható Park Assist parkolássegítő rendszerrel
rengeteg energiát takaríthat meg a parkolás és a manőverezés1 során, ugyanakkor
végig ellenőrzése alatt tarthatja a járművet.

ACC adaptív távolságtartó automatika

Vissza az áttekintéshez

Segít a megfelelő távolság tartásában.

Az előrelátó sebességszabályozásos ACC adaptív távolságtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet (legfeljebb 210 km/h sebességig), valamint a követési távolságot az előtte haladó járműhöz képest.

Elektromechanikus fékrásegítő

Vissza az áttekintéshez

Rövid féktávra fejlesztve

A Passat féktávja csökkenthető a standard elektromechanikus fékrásegítővel és kombinálható a Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel.2 Ez csökkentheti például a gyalogosbaleset kockázatát

Front Assist.

Vissza az áttekintéshez

Képes felismerni a veszélyt, mielőtt kialakul.

A rendszer észleli a gyalogosokat az úton, és időben figyelmeztet. Ha Ön nem
reagál, akkor automatikusan fékez. Ideális esetben és a rendszer keretein belül ez
azt jelenti, hogy a gyalogosokkal való ütközés elkerülhető.

Proaktív utasvédelmi rendszer

Vissza az áttekintéshez

Védelem minden oldalról

A proaktív utasvédelmi rendszer, a saját keretein belül megvédi Önt a kockázatos
helyzetekben, például egy ütközés esetén.

Konnektivitás.

A Passat Variant GTE-ben Ön online. Méghozzá úgy, ahogyan ezt a hétköznapokban rég megszokta - mindig és mindenhol, barátokkal, családdal, üzleti partnerekkel. A fixen beépített eSIM-kártya lehetővé teszi, hogy Ön közvetlenül hozzáférjen a We Connect mobil online szolgáltatásaihoz.2 Zökkenőmentesen és a szériafelszereltség részeként. Útközben is legyen mindig jól informált, és élvezze a szórakoztatást.

We Connect

We Connect: zökkenőmentesen összekapcsolva az Ön Passat Variant GTE-jével.

A Volkswagen digitális szolgáltatásainak igénybe vételével Ön érezni fogja közvetlen kapcsolatát a járművel: a "We Connect"3 csomaggal Volkswagenje integrált konnektivitással rendelkezik, így Ön az egyszeri aktiválást követően díjmentesen érhet el számos hasznos és innovatív online szolgáltatást.

We Connect Plus

We Connect Plus: Konnektivitás továbbgondolva.

A konnektivitás új szintre emeli a Volkswagen digitális szolgáltatásait: a "We Connect Plus"3 további okos funkciókat biztosít, a valós idejű információt használó intelligens navigációtól kezdve a médiastreamingen és webrádión át egészen az okostelefon távirányítóként történő használatáig, melyekkel praktikus járműfunkciókat indíthat el - a még nagyobb kényelem, jobb szórakozás és valós idejű információk érdekében.

Mobilkulcs

Ossza meg Passat Variant GTE-jét másokkal.

Praktikus és okos: igény esetén gyorsan és kényelmesen nyithatja ki és indíthatja el a Passatját, az okostelefont kulcsként használva. A mobil kulcsokat átküldheti a barátainak és családtagjainak is, hogy lehetővé tegye számukra a jármű egyszerű használatát.

Bővebben

In-Car alkalmazások és szolgáltatások

Mobilitás – újragondolva.

Néha épp az apró dolgok könnyítik meg leginkább az életet. A Volkswagen In-Car appjait közvetlenül letöltheti az infotainment rendszerére.  A We Connecttel und We Connect Plusszal² olyan kényelmessé válnak a mindennapok a Passatban, hogy soha többé nem szeretne majd lemondani róluk. Az olyan applikációk, mint a We Park és a We Experience, vagy az olyan szolgáltatások, mint a We Deliver nyugodtabbá és vonzóbbá teszik az életét. Ön mikor próbálja ki?

Bővebben

Infotainment

Az Új Passat Variant GTE-ben Ön és utasai remekül szórakozhatnak és kapcsolódhatnak a külvilághoz. Élvezze a mindent felülmúló hangzást, az intuitív navigációt és a kényelmet, amelyet az Ön parancsaira hallgató beszédfelismerés nyújt.

Streaming & Internet

Zökkenőmentes hozzáférés streaming szolgáltatásokhoz.

A Passat Variant GTE-vel útközben sem kell lemondani kedvenc szolgáltatásairól: az infotainment rendszeren keresztül kiválasztott streaming szolgáltatások érhetők el, a Webrádiónak és a Hibrid rádiónak köszönhetően pedig rendelkezésére áll az internetes rádiók teljes választéka.

Bővebben

Hangvezérlés funkció

Csak a parancsaira vár: a hangvezérlés funkció

Beszéljen a hangvezérléshez anélkül, hogy le kellene vennie a tekintetét az útról. Mindegy, hogy a hangvezérlésen keresztül a kedvenc zenéjét választja ki vagy az útvonalat tervezi meg - a hangvezérlés mindig készségesen áll szolgálatára. 

Bővebben

„Comfort” mobiltelefon-interfész

Biztonságos telefonálás mindkét kézzel a volánon.

A "Comfort" mobiltelefon-interfész lehetővé teszi a kellemes beszélgetéseket az utazás során. Különlegesen praktikus az integrált telefontároló rekesz, amely egyrészt induktív töltési lehetőséget biztosít, másrészt pedig induktívan csatolja a telefonra a külső antennát. A kihangosító különösen zavarmentesen képes a hangok vételére, és kényelmesen kezelhető multifunkciós kijelzőn, a multifunkciós kormánykeréken vagy a rádió érintőképernyőjén keresztül.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.