Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A Passat Variant GTE. Modern mobilitás hibrid technológiával.

Gondoljon a jövőre: a plug-in hibrid technológiával rendelkező Passat Variant GTE nem csak meggyőző motorerőt nyújt az utakon, de különösen takarékos is. Kényelmes elektromos hatótávolságával a jövőbe mutató, felelősségteljes mobilitást képviseli.

A Passat Variant GTE számos meglepetést nyújt. Máris bemutatunk közülük hármat:

Fények

Keltsen fényes benyomást.

Bővebben

Kerekek

Minden körülöttük forog.

Bővebben

Külső megjelenés

Meggyőző. Első és sokadik látásra is.

Bővebben

Dizájn.

A Passat Variant GTE magabiztos formaterve eleganciát és stílust sugároz. Tiszta vonalvezetésének és dinamikus arányainak köszönhetően Ön maradandó benyomást kelt.

Külső megjelenés. Meggyőző. Első és sokadik látásra is

A plug-in hibrides Passat Variant GTE nem csak különösen sportos, hanem kifejezetten elegáns is. A markáns fényrajzolatokat felvonultató formaterv magabiztos megjelenést kölcsönöz.

Kerekek Minden körülöttük forog.

Önnek megvan saját stílusa – a Passatnak pedig a hozzá illő könnyűfém-keréktárcsái¹. Válasszon számos dizájn közül: a klasszikusan elegánstól a dinamikusan sportosig.

Belső tér. Igazi látványosság

A kék betétes üléshuzataival a Passat Variant GTE a színekkel is hangsúlyozza a sportosan elegáns megjelenését.

Fények Keltsen fényes benyomást.

Győződjön meg a kiváló látási viszonyokról, amit a jövőbemutató technológia tesz lehetővé.

Hybrid

Kettővel jobban megy.

A Passat Variant GTE erőteljes hibrid hajtása egy turbós benzinmotort és egy fordulatszámokat kedvelő villanymotort kombinál a dinamikus és takarékos vezetés érdekében.

Plug-in hibrid

Hatékony együttműködés

A Passat Variant GTE egy villanymotorral és egy TSI-benzinmotorral felszerelt plug-in hibrid. A jármű a lokálisan kibocsátásmentes és halk e-üzemmódban indul, amelynél csak a villanymotor üzemel. A GTE-üzemmódot a megfelelő gombbal aktiválhatja, a két motor együttes, kirobbanó erejét pedig a "Boost" üzemmóddal élvezheti ki.
Ezzel 160 kW-os (218 LE-s) rendszerteljesítmény és akár 400 Nm-es forgatónyomaték áll rendelkezésre, amivel 7,4 másodperc alatt 0 - 100 km/h sebességre való gyorsulás érhető el. Mindez 222 km/h-ás végsebesség elérésére elegendő.

Hatótávolság

Hatótávolság:

Tekintsen előre: a kb. 57 km-es pusztán elektromos hatótávolsággal - amelyet az új, gyakorlati használatnak megfelelő WLTP eljárással mértek - a Passat Variant GTE bebizonyítja, hogy a plug-in hibrid technológiának köszönhetően már nem jövőbeli vízió a hatékony mobilitás. És mindez lokálisan emissziómentesen és szinte hang nélkül.

Töltésmenedzsment

Kezdje friss energiával a napot. A töltésmenedzsment lehetővé teszi.

Mindennapi használatra készen: a plug-in hibrid technológia lehetővé teszi, hogy a villanymotor akkumulátorát egyszerűen töltse fel külső energiaforrásról.

Bővebben

GTE üzemmód

Érezhető agilitás.

Senkinek nem lesz gombnyomásra jó kedve. Önnek igen. Legyen teljesen elektromos vagy az elektromotor és a belső égésű motor kombinációja: válassza ki a hajtási üzemmódot egyszerűen gombnyomással. A GTE-üzemmódban a két hajtás ereje egyesül és különösen átütő teljesítményt nyújt. Az úgynevezett "Boost" üzemmódban a villanymotor és a közvetlen benzinbefecskendezéses TSI egyszerre dolgozik - amit a jellegzetes motorhang egyértelműen jelez a GTE-üzemmód aktiválásakor. Nem ritkán együtt a járművezető ujjongásával.

E-Mode

Lokálisan károsanyag-kibocsátásmentes egy gombnyomásra.

Felelősségtudatos menetkényelem: a kapcsolókar melletti E-Mode gombbal útközben egyszerűen átválthat a pusztán elektromos üzemmódra.

Bővebben

IQ.DRIVE

A Volkswagennél az IQ.DRIVE minden intelligens vezetői asszisztensrendszer szinonimája. A ma és a holnap rendszereié is. Az IQ.DRIVE egyet jelent az általunk fejlesztünk innovatív megoldásokkal, melyek egyszerre összpontosítanak az Ön kényelemére és biztonságára.

IQ.DRIVE

Travel Assist

Vissza az áttekintéshez


Élvezze a kényelmet egy gombnyomásra

Képzelje el, hogy a Passat vezetéstámogató rendszerei részben átveszik a vezetést.
Mindez azt jelenti, hogy az utazás már ma is kényelmesebb és nyugodtabb lehet
például a választható Travel Assist vezetéstámogató rendszernek köszönhetően.

Parkolás

Vissza az áttekintéshez

Sose volt ilyen könnyű a parkolás

A hagyományos parkolás már a múlté. A Comfortline szinttől az alapfelszereltséghez
tartozó parkolóradarral és a választható Park Assist parkolássegítő rendszerrel
rengeteg energiát takaríthat meg a parkolás és a manőverezés1 során, ugyanakkor
végig ellenőrzése alatt tarthatja a járművet.

ACC adaptív távolságtartó automatika

Vissza az áttekintéshez

Segít a megfelelő távolság tartásában.

Az előrelátó sebességszabályozásos ACC adaptív távolságtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet (legfeljebb 210 km/h sebességig), valamint a követési távolságot az előtte haladó járműhöz képest.

Elektromechanikus fékrásegítő

Vissza az áttekintéshez

Rövid féktávra fejlesztve

A Passat féktávja csökkenthető a standard elektromechanikus fékrásegítővel és kombinálható a Front Assist környezetfigyelő és gyalogosfelismerő rendszerrel.2 Ez csökkentheti például a gyalogosbaleset kockázatát

Front Assist.

Vissza az áttekintéshez

Képes felismerni a veszélyt, mielőtt kialakul.

A rendszer észleli a gyalogosokat az úton, és időben figyelmeztet. Ha Ön nem
reagál, akkor automatikusan fékez. Ideális esetben és a rendszer keretein belül ez
azt jelenti, hogy a gyalogosokkal való ütközés elkerülhető.

Proaktív utasvédelmi rendszer

Vissza az áttekintéshez

Védelem minden oldalról

A proaktív utasvédelmi rendszer, a saját keretein belül megvédi Önt a kockázatos
helyzetekben, például egy ütközés esetén.

Konnektivitás.

A Passat Variant GTE-ben Ön online. Méghozzá úgy, ahogyan ezt a hétköznapokban rég megszokta - mindig és mindenhol, barátokkal, családdal, üzleti partnerekkel. A fixen beépített eSIM-kártya lehetővé teszi, hogy Ön közvetlenül hozzáférjen a We Connect mobil online szolgáltatásaihoz.2 Zökkenőmentesen és a szériafelszereltség részeként. Útközben is legyen mindig jól informált, és élvezze a szórakoztatást.

We Connect

We Connect: zökkenőmentesen összekapcsolva az Ön Passat Variant GTE-jével.

A Volkswagen digitális szolgáltatásainak igénybe vételével Ön érezni fogja közvetlen kapcsolatát a járművel: a "We Connect"3 csomaggal Volkswagenje integrált konnektivitással rendelkezik, így Ön az egyszeri aktiválást követően díjmentesen érhet el számos hasznos és innovatív online szolgáltatást.

We Connect Plus

We Connect Plus: Konnektivitás továbbgondolva.

A konnektivitás új szintre emeli a Volkswagen digitális szolgáltatásait: a "We Connect Plus"3 további okos funkciókat biztosít, a valós idejű információt használó intelligens navigációtól kezdve a médiastreamingen és webrádión át egészen az okostelefon távirányítóként történő használatáig, melyekkel praktikus járműfunkciókat indíthat el - a még nagyobb kényelem, jobb szórakozás és valós idejű információk érdekében.

Mobilkulcs

Ossza meg Passat Variant GTE-jét másokkal.

Praktikus és okos: igény esetén gyorsan és kényelmesen nyithatja ki és indíthatja el a Passatját, az okostelefont kulcsként használva. A mobil kulcsokat átküldheti a barátainak és családtagjainak is, hogy lehetővé tegye számukra a jármű egyszerű használatát.

Bővebben

In-Car alkalmazások és szolgáltatások

Mobilitás – újragondolva.

Néha épp az apró dolgok könnyítik meg leginkább az életet. A Volkswagen In-Car appjait közvetlenül letöltheti az infotainment rendszerére.  A We Connecttel und We Connect Plusszal² olyan kényelmessé válnak a mindennapok a Passatban, hogy soha többé nem szeretne majd lemondani róluk. Az olyan applikációk, mint a We Park és a We Experience, vagy az olyan szolgáltatások, mint a We Deliver nyugodtabbá és vonzóbbá teszik az életét. Ön mikor próbálja ki?

Bővebben

Infotainment

A Passat Variant GTE-ben Ön és utasai remekül szórakozhatnak és kapcsolódhatnak a külvilághoz. Élvezze a mindent felülmúló hangzást, az intuitív navigációt és a kényelmet, amelyet az Ön parancsaira hallgató beszédfelismerés nyújt.

Streaming & Internet

Zökkenőmentes hozzáférés streaming szolgáltatásokhoz.

A Passat Variant GTE-vel útközben sem kell lemondani kedvenc szolgáltatásairól: az infotainment rendszeren keresztül kiválasztott streaming szolgáltatások érhetők el, a Webrádiónak és a Hibrid rádiónak köszönhetően pedig rendelkezésére áll az internetes rádiók teljes választéka.

Bővebben

Hangvezérlés funkció

Csak a parancsaira vár: a hangvezérlés funkció

Beszéljen a hangvezérléshez anélkül, hogy le kellene vennie a tekintetét az útról. Mindegy, hogy a hangvezérlésen keresztül a kedvenc zenéjét választja ki vagy az útvonalat tervezi meg - a hangvezérlés mindig készségesen áll szolgálatára. 

Bővebben

„Comfort” mobiltelefon-interfész

Biztonságos telefonálás mindkét kézzel a volánon.

A "Comfort" mobiltelefon-interfész lehetővé teszi a kellemes beszélgetéseket az utazás során. Különlegesen praktikus az integrált telefontároló rekesz, amely egyrészt induktív töltési lehetőséget biztosít, másrészt pedig induktívan csatolja a telefonra a külső antennát. A kihangosító különösen zavarmentesen képes a hangok vételére, és kényelmesen kezelhető multifunkciós kijelzőn, a multifunkciós kormánykeréken vagy a rádió érintőképernyőjén keresztül.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.