Kényelmes töltés

ID.7 Plug & Charge

Most még kényelmesebben töltheti a Volkswagen ID. modelljét: a Plug & Charge¹ az új alapfelszereltség a kényelmes töltéshez². Ehhez a következőkre van szüksége: egy ID. Software 3.1 vagy újabb verziója, a Volkswagen alkalmazás3, továbbá egy Plug & Charge-hoz alkalmazható We Charge töltési díjszabás4. Ezután egyszerűen álljon meg egy Plug & Charge töltőoszlopnál5, aktiválja a Plug & Charge lehetőséget a Volkswagen alkalmazásban és a járművében, majd helyezze be a töltőkábelt. A bejelentkezés, a töltés és a megállítás automatikusan megy végbe. Ezután nyugodtan továbbhaladhat.

Bővebben a Plug & Charge-ról

Főfelhasználóként a Plug & Charge funkciót ID. modelljében a 3.1 szoftververzióval használhatja, amennyiben rendelkezik VW Connect szerződéssel és az aktív. A We Charge Go vagy a We Charge Plus használatához a megfelelő díjszabást az alkalmazásban választhatja ki. További Plug & Charge funkcióval kompatibilis díjszabás is lehetséges.

A 3.1 és újabb szoftververzióval felszerelt járművek már gyári előkészítéssel rendelkeznek a "Plug & Charge" funkcióhoz. Tájékoztatást nyújtunk arról, ha a 3.1 előtti szoftververzióval felszerelt ID. járművekhez is gyárilag elérhető lesz ez a funkció.

Az ID. család We Connect és We Connect Plus vagy VW Connect és VW Connect Plus szolgáltatásainak használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, és felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connect / We Connect Plus vagy a VW Connect / VW Connect Plus szolgáltatásokba. Továbbá külön We Connect / We Connect Plus vagy VW Connect / VW Connect Plus szerződést kell kötni online a Volkswagen AG-val. A jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű "Volkswagen" applikációban történő regisztrációjára a myvolkswagen.net oldalon (ez az alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play Store-ban), és ezáltal a We Connect Plus / VW Connect Plus szolgáltatásait a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használhatja. Későbbi regisztráció esetén rövidül a kezdő futamidő. A pontos futamidőt az aktiválás során vagy azt követően a myvolkswagen.net oldalon tekintheti meg. A We Connect Plus / VW Connect Plus kezdeti futamidejének lejárta után ez díj ellenében hosszabbítható. Egyes We Connect / We Connect Plus vagy VW Connect / VW Connect Plus mobil online szolgáltatások csak a "Volkswagen" alkalmazáson keresztül érhetők el. Az ingyenes alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy, a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel. Ezek a mobil online szolgáltatások a megállapodott szerződéses futamidő alatt állnak rendelkezésre, és tartalmuk a szerződéses futamidő alatt változhat. A We Connect és a We Connect Plus vagy a VW Connect und VW Connect Plus csomagok szolgáltatásai országonként eltérhetnek. Az elérhetőség ugyancsak függ a járműmodelltől, a felszereltségtől és a szoftver telepített verziójától. Ugyanez érvényes harmadik szolgáltató szolgáltatásaira is. Bővebb tájékoztatást a connect.volkswagen.com oldalon talál vagy kérjen segítséget Volkswagen-partnerétől. Kérjük, vegye figyelembe az ID. család digitális szolgáltatásainak jelenlegi általános szerződési feltételeit is.

A Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) ajánlata.

A Plug & Charge a műszakilag arra alkalmas töltőállomásokon vehető igénybe áramszolgáltatóval kötött érvényes díjfizetési szerződés ellenében. Amint a jármű a töltőkábellel csatlakozik a töltőállomásra, az ISO 15118 szabványnak megfelelő, zárt és biztonságos kommunikáció valósul meg. A Plug & Charge használatához aktiválni kell a szolgáltatást. Ez vagy az infotainment rendszerben, vagy az alkalmazásban tehető meg és kikapcsolni is itt lehet. Ezzel egyidejűleg aktiválni kell a helymeghatározási adatokat a jármű adatvédelmi beállításaiban.

 

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak.

A jármű fogyasztása és CO2-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is.

A fogyasztási értékek, a CO2-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extra felszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt.

Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást.

A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.