App-Connect

Használja alkalmazásait új Volkswagenjében is

Szeretné kényelmesen használni járművében okostelefonja alkalmazásait? Az App-Connect funkcióval ez könnyebb, mint valaha. A kiválasztott alkalmazásokat és tartalmakat közvetlenül Volkswagenjében kezelheti. Ezek az infotainment rendszer kijelzőjén jelennek meg, így azokat Ön kényelmesen, közvetlenül a látóterében kezelheti. Így rendkívül egyszerűen hozzáfér például a zenékhez, üzenetekhez, térképekhez vagy a hangoskönyvekhez. Három, a lehetőségek széles választékát nyújtó interfészt kínál a Volkswagen az okostelefonok csatlakoztatására: Apple CarPlay™, Google Android Auto™ és MirrorLink®. Az Apple CarPlay™ és a Google Android Auto™ akár vezeték nélkül is használható.* A figyelemelterelés elkerülése érdekében útközben csak tanúsítvánnyal rendelkező alkalmazások indíthatók el. Kérjük, vegye figyelembe, hogy néhány alkalmazás nem érhető el mindhárom technológia számára, illetve ezen technológiák elérhetősége országonként eltérő lehet.

Az okostelefonok kompatibilitásával kapcsolatos információk az Apple CarPlay™ rendszerhez a https://www.apple.com/de/ios/carplay/ oldalon, az AndroidAuto™ rendszerhez a https://www.android.com/intl/de_de/auto/ oldalon és a MirrorLink® rendszerhez a https://mirrorlink.com/ oldalon elérhetők.

 

*Az adott országtól, modelltől és mobilszolgáltatótól függően.

We Connect Start

Teljesen hálózatba kapcsolva az ID.4 modellel

A "We Connect Start"1) digitális szolgáltatásaival az új ID.4 hálózatba kapcsolt járművé válik, mert a beépített SIM-kártya segítségével igény esetén bármikor képes az internethez kapcsolódni. Ezáltal elérhetők a valós idejű forgalmi információk, a töltőállomások aktuális foglaltsággal, árakkal és nyitvatartással. A megfelelő We Connect ID. applikációval szemmel tarthatja a járművét, az okostelefonja pedig távirányítóként funkcionál. Továbbá az Online Remote Update funkciónak köszönhetően mindig a legfrissebb információk birtokában lehet. Az applikáció segítségével láthatja a jármű aktuális hatótávolságát, beállíthatja vele a klímaberendezést, és elindíthatja, illetve leállíthatja a töltési folyamatot. A "We Connect Start" az ID.4-ben három évig ingyenesen használható. Így kapcsolatban maradhat járművével - akár úton van, akár otthon a kanapén ül.

1) A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, valamint a felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie a We Connect szolgáltatásba. Továbbá külön We Connect, ill. We Connect Plus szerződést kell kötnie online a Volkswagen AG vállalattal. A We Connect Plus szolgáltatás esetében átadását követően 90 nap áll rendelkezésére, hogy a www.portal.volkswagen-we.com oldalon regisztrálja a járművét, és ingyenesen használja a szolgáltatásokat a megállapodás szerinti futamidő teljes időtartamára. A We Connect mobil online szolgáltatások használatát a beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ehhez tartozó és Európában felmerülő adatköltségeket a "Streaming & Internet" szolgáltatások, valamint néhány In-Car App alkalmazás kivételével a Volkswagen AG viseli a hálózati lefedettség keretében. A "Streaming & Internet" szolgáltatások, az egyes In-Car App alkalmazások, valamint a WLAN-hotspotok használatához díjköteles adatcsomagok vásárolhatók a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltatási partnerünkön keresztül, amelyek a hálózati lefedettség területén számos európai országban használhatók. Az árakat és a szolgáltatásokat támogató országokat a https://vw.cubictelecom.com weboldal ismerteti. A Webrádió és a Médiastreaming mobil végkészüléken (pl. okostelefonon) keresztül is igénybe vehető, amennyiben a készülék használható mobil WLAN-hotspotként. Ebben az esetben a megfelelő szolgáltatások csak az Ön és a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződés alapján és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettségi területén belül vehetők igénybe. Az interneten keresztül fogadott adatcsomagokra a mobiltelefonos díjszabástól függően többletköltségek merülhetnek fel, különösen a külföldön történő üzemeltetés esetén (pl. barangolási díjak). Az ingyenes We Connect alkalmazás használatához megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerre, valamint adatopcióval rendelkező SIM-kártyára és az Ön, ill. a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződésre van szükség. A szolgáltatáscsomagokban leírt egyes We Connect és We Connect Plus szolgáltatások elérhetősége országonként változó lehet és függhet a járműtől, valamint a felszereltségtől is. A szolgáltatások a szolgáltatási szerződésben megállapított időtartamig állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag változhatnak. További tudnivalók www.portal.volkswagen-we.com weboldalon és a Volkswagen szervizpartnereknél. A mobilszolgáltatás díjszabási feltételeit a mobilszolgáltatójánál szerezheti be.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A teljesen elektromos ID.4

A teljesen elektromos ID.4

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.