Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A teljesen elektromos ID.4

A teljesen elektromos ID.4

A nagy embereknek készült

Teljesen új, szabadságot nyújtó belsőtér-koncepció. Lenyűgöző elektromos teljesítmény. Intuitív, kényelmes kezelés, amellyel minden egyszerűbb. Az új ID.4: egy SUV erejével, és egy elektromos autó fenntarthatóságával.

Új lehetőségeket támogat, kapcsol össze és nyit meg

Az áram tovább visz

Reggelente kényelmesen beérni az irodába, előtte a gyerekeket gyorsan iskolába vinni és este hazaérni - mindez problémanetesen megoldható egyetlen akkumulátor-töltéssel. A Pure felszereltségi szint 52 kWh-os nettó akkumulátorkapacitással, a Pro felszereltségi szint pedig 77 kWh akkumulátorkapacitással érhető el, 125 kW (Pure) és 150 kW (Pro) maximális teljesítménnyel.

e-technológia

 

Vonóberendezés

Az Ön szállítanivalójához igazítva

Olyan hobbija van, amihez sok felszerelés szükséges? Olyan foglalkozása van, hogy sok mindent kell szállítani? Ez egyáltalán nem jelent problémát az ID.4 számára: az opcionálisan kapható vonóberendezést maximum 750 kg teherhez (fék nélküli utánfutóhoz) illetve 1000 kg teherhez (fékezett utánfutóhoz) alakítottuk ki. Ha éppen nincs szüksége a vonóberendezésre, akkor néhány kézmozdulattal behajthatja a lökhárító alá, így nem fog látszódni.

Kényelem

 

Panorámatető

Mennyei kilátás

A majdnem a teljes tetőt elfoglaló üvegfelületével az opcionális panoráma üvegtető már önmagában igazi látványosság. Ami még szebb: égre néző, szabad kilátás. A színezett üveg kellemes hőmérsékletet biztosít. A hangvezérléssel kényelmesen vezérelhető árnyékoló roló pedig védelmet nyújt az erős napsugárzástól. Csak annyit kell mondani: "Helló ID, mutasd a csillagokat"* és a roló máris kinyílik.

*A hangvezérlés magyar nyelven nem elérhető.

Kényelem

 

 

e-technológia

Teljesítmény és hatótávolság

Az áram tovább visz

Reggelente kényelmesen eljutni a munkahelyre, előtte még az edzőterembe, munka után pedig azonnal elstartolni az összes csomaggal együtt egy hétvégi kiruccanásra - az ID.4 ezt gond nélkül megoldja. A 1ST és 1ST Max modellekben 77 kWh akkumulátorkapacitás, 360-520 km gyakorlati hatótávolság, továbbá 150 kW-os rendszerteljesítmény és Performance Upgrade áll rendelkezésre.

Töltés

Töltőáram ellátás – mindenhol

Az elektromos járművek előnye: a töltés szinte bárhol lehetséges. Otthon, fali töltő segítségével 7,2 kW-os vagy 11 kW-os töltési teljesítménnyel töltheti fel a járművét váltakozó árammal, a hagyományos háztartási csatlakozó aljzaton keresztül pedig 2,3 kW áll rendelkezésre (AC-töltés). Az üzemanyagtöltő állomásokon és az autópályákon pedig számtalan nyilvános töltőállomás áll rendelkezésre a gyorstöltéshez szükséges egyenárammal (DC-töltés).

Hajtás

Teljes erővel – már induláskor

Mostantól minden piros lámpánál teljesen új vezetési élményben lehet része elinduláskor. Mivel az ID.4 elektromos motorja azonnal dinamikusan és teljes forgatónyomatékkal gyorsít. Így a Pro Performance felszereltségen alapuló modellekkel mindössze 8,5 másodperc alatt gyorsulhat fel 0-ról 100 km/h sebességre, köszönhetően a 150 kW-os rendszerteljesítménynek. Nincs sebességváltás, nincs késlekedés - csak libabőrt okozó gyors és egyszerű indulás.

e-Sound

Ez a jármű – a hangzásából ítélve – igazán újnak tűnik

Teljes mértékben magától az elektromos járműtől függ, hogy mennyire hangos az utakon. A közlekedési biztonság növelése érdekében az ID.4 30 km/h sebességig a jármű belsejében halk, viszont kívül valamivel hangosabb. Így könnyebben észreveszik, meghallják a gyalogosok. A futurisztikusra komponált hangzás a jövőbe mutató identitást hangsúlyozza, és ezzel egyidejűleg - mesterségesen létrehozott járműhangként - a szinte teljesen hangtalan elektromos hajtás a gyalogosok és a kerékpárosok számára is hallhatóvá válik.

Hőszivattyú

A nagy hatótávolság elősegítésére: hőszivattyú az ID.4-ben

Az új, teljesen elektromos ID.4-ben a széria hőszivattyú gondoskodik a belső tér energiahatékony fűtéséről. Így az akkumulátorból kevesebb áramra van szükség az ideális hőmérsékelt beállításához, így jelentősen nőhet a hatótávolság.

Bővebben

 

Dizájn

Külső megjelenés

A funkcionalitás legszebb formája

Városi SUV nagyszerű dizájnkoncepcióval és egy kisautó fordulókörével: az új ID.4 megmutatja, mennyire vonzó lehet az elektromobilitás. Jellegzetes formavilágú, 18 colos* vagy opcionálisan 19-21 colos könnyűfém keréktárcsák, tetősín az extra csomagoknak, különleges ajtókilincsek a jobb aerodinamikáért, opcionális 3D LED-es hátsó világítás dinamikus irányjelzőkkel és egy további, igazán megnyerő különlegességgel: opcionális fénycsík, amely elöl egészen az újraalkotott Volkswagen logóig húzódik.

Belső tér

Üdvözli az Open Space

Az új ID.4 belső tere annyira intelligens, tágas kialakítású, hogy Önnek és családjának egyaránt lenyűgöző térérzetet biztosít. Ez már a beszálláskor is észrevehető: nagy lábtér, variálható kialakítású középkonzol, valamint kényelmes ülések választható elektronikus beállítással és memória funkcióval. Továbbá 30,5 cm-es (12 colos) nagyméretű, központi érintőképernyő, valamint multifunkciós kormánykerék érintésvezérléssel és rezgő visszajelzéssel. Az Ön által választott színekben megjelenő hangulatvilágítás kiemeli a lounge-hangulatot. Az opcionális panorámatetővel együtt igazán kellemes utazásban lehet része.

Hangulatvilágítás

Fény majdnem minden hangulathoz

Tegye személyesebbé ID.4 modelljét. Ehhez válasszon a tízféle, alapfelszereltségben elérhető szín közül (opcionálisan 30 szín lehetséges) és jelenítsen meg a beltérben lágy fényeket. Többek között a műszerfalon, a mobiltelefon-tartón és az ajtókon. Hideg vagy meleg tónusú színek - az Ön kezében a döntés.

Üdvözlés

Személyre szabott üdvözlés

Az új ID.4 felismeri Önt. Amint az opcionális "Keyless Access" kulcs nélküli záró- és indítórendszerrel rendelkező járműkulcsával a járműhöz közelít, üdvözlésképp az opcionális IQ.LIGHT - LED-Matrix fényszórók felvillannak. Annak érdekében, hogy Ön megtalálja járművét, majd a bejárati ajtót, a "Leaving home" és a "Coming home" funkciók megvilágítják az utat. Az interaktív ID. Light a belső térben üdvözli Önt, mielőtt egy diszkrét hang kedvet csinálna az azonnali elinduláshoz. Amint Ön újra elhagyja az ID.4 modelljét, az fényjelekkel és hanggal búcsúzik Öntől.

Színválaszték

Egyszerűen összetéveszthetetlen

Az új ID.4 az opcionális Exterior Style csomagnak köszönhetően nagyobb mozgásteret kínál Önnek, így kívülről is ragyog, pl. az Ön kedvenc színében. Különlegesség: az Ön által kiválasztott opcionális metál fényezés fekete tetővel, ezüst tetőkeretekkel és C-oszloppal "találkozik". Kontrasztok játéka. Épp olyan, mint maga az ID.4 modell.

Kényelem

Panorámatető

Mennyei kilátás

A majdnem a teljes tetőt elfoglaló üvegfelületével az opcionális panoráma üvegtető már önmagában igazi látványosság. Ami még szebb: égre néző, szabad kilátás. A színezett üveg kellemes hőmérsékletet biztosít. A hangvezérléssel kényelmesen vezérelhető árnyékoló roló pedig védelmet nyújt az erős napsugárzástól. Csak annyit kell mondani: "Helló ID, mutasd a csillagokat"* és a roló máris kinyílik.

*Magyar nyelven nem elérhető a hangvezérlés.

Augmented-Reality Head-up-Display

Utat mutató navigáció

Az új ID.4-ben minden szem előtt van, ami fontos. Az opcionális, kiterjesztett valóság alapú Head-up-Display közvetlenül a szélvédőre, a látómezőbe vetíti a fontos információkat. A kiterjesztett valóság (Augmented Reality) technológiának köszönhetően a navigáció az úttesten jelenik meg, pont ott, ahol halad vagy ahol be kell kanyarodni. Így nyugodtabban ér célhoz anélkül, hogy le kellene vennie a pillantását az útról.

Keyless Access

Kényelmes beszállás

A felszereltségi szinttől függően elérhető "Keyless Access" funkciónak köszönhetően az ID.4 felismeri a jármű kulcsát, ha Ön azzal a táskájában közelít a járműhöz. Az autó kinyílik, amint az Ön keze az ajtókilincs felé közelít. És ez még nem minden: az opcionális "Easy Open & Close" funkció lehetővé teszi az elektromos csomagtérajtó automatikus nyitását és záródását. Ehhez elegendő egy kis láblendítés a jármű hátulja alatt. Láthatja: az innovatív technológiáknak köszönhetően sok minden egyszerűbbé válik.

Vonóberendezés

Az Ön szállítanivalójához igazítva

Olyan hobbija van, amihez sok felszerelés szükséges? Olyan foglalkozása van, hogy sok mindent kell szállítani? Ez egyáltalán nem jelent problémát az ID.4 számára: az opcionálisan kapható vonóberendezést maximum 750 kg teherhez (fék nélküli utánfutóhoz), illetve 1000 kg¹⁾ teherhez (fékezett utánfutóhoz) alakítottuk ki. Ha éppen nincs szüksége a vonóberendezésre, akkor néhány kézmozdulattal behajthatja a lökhárító alá, így nem fog látszódni.

Bővebben az ID.4 modellről

Az ID.4 lenyűgözi intelligens, dinamikus megjelenésével. A vezetőt, utasait és nézőit is.

ID.4 tulajdonságok

IQ.DRIVE

Vissza az áttekintéshez

Konnektivitás

Vissza az áttekintéshez

Infotainment

Vissza az áttekintéshez
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.