IQ.LIGHT

Szinte mindenre képes

Az új ID.4 kitalálja a gondolatait. Ennek ékes bizonyítékai: a stílusos, opcionális IQ.LIGHT - LED-Matrix fényszórók, amelyek útközben úgy világítanak a dinamikus távfény-szabályozásnak köszönhetően, hogy nem vakítják el a közlekedés többi résztvevőjét.¹ Ha megközelíti a járművét, a fényszórók röviden felvillannak, mintha Önre kacsintanának, és ettől az ID.4 szinte emberinek tűnik.2

1) A rendszer határain belül. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse. 
2) ) Az opcionális "Keyless Advanced" kulcs nélküli záró- és indítórendszerrel együtt. 

 

 

Travel Assist & ACC

Tartja Önnek a sávot
Másoktól pedig a távolságot

Az opcionális "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Egyetlen gombnyomással magas szintű menetkényelmet1,2) biztosít, miközben támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben. A "Travel Assist" különösen autópályán és jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, és közben a követési távolságot is figyelembe veszi a jármű előtt haladó forgalomhoz képest. Kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.

A széria "stop & go" ACC adaptív távolságtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet, valamint a követési távolságot a járműve előtt haladó járműhöz képest. Az ACC-t a navigációs rendszerrel összekapcsolva az előrelátó sebességszabályozás és kanyarodást segítő rendszer egészíti ki.

Úgy támogatja Önt a rendszer a sebességtúllépés elkerülésében, hogy átveszi a hivatalos sebességkorlátozásokat.1) A rendszer beállítja továbbá a navigációból származó útvonal adatainak megfelelően a jármű sebességét a kanyarokban, kereszteződésekben (lekanyarodáskor) és körforgalmakban.1)

1)  A rendszer határain belül.
2) A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse. 

 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A teljesen elektromos ID.4

A teljesen elektromos ID.4

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.