Rádió

Szebb hangzás

Egy rádió, amely minden utat feldob. Akár zenével, akár izgalmas információkkal. A sokoldalú, széria "Discover Pro" navigációs rendszer segítségével hozzáférhet a We Connect Start online szolgáltatásaihoz és élvezheti a kristálytisztán hallható digitális rádióadást a DAB+ digitális rádiós technológiának köszönhetően. A "Comfort" mobiltelefon-interfészhez tartozó tartó jól megtámasztja okostelefonját, ahol az induktív töltés is tökéletesen működik.

Prediktív navigáció

Rádióból navigáció

Navigációs rendszer bővítés a rádióhoz: az öntanuló navigációs rendszer felismeri a gyakran kiválasztott kedvenc úticélokat és a kedvelt útvonalakat. A rendszer a célállomás ismételt megadása nélkül a háttérben figyeli az útvonalakat, tájékoztat a forgalmi zavarokról és alternatív útvonalakat javasol.

Térképfrissítés

Online térképfrissítés – mindig naprakész

Az új ID.4-ben gyerekjáték a navigációs térkép aktualizálása: a legfrissebb verziókat évente többször megtalálja az adatbankunkban. Ráadásul ezek ingyenesen elérhetők, és frissített térképrészleteket tartalmaznak azokról a régiókról, ahol Ön gyakran jár. Az infotainment rendszer automatikusan és rendszeres időközönként aktualizálja a térképanyagot. Ha új környékre utazik, a rendszer előrelátó módon felismeri és a háttérben telepíti a rendelkezésre álló frissítéseket. Ehhez mindössze We Connect Start szerződést1) kell kötnie, hogy legyen internetkapcsolata.

1) A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, valamint a felhasználónévvel és jelszóval be kell jelentkeznie a We Connect szolgáltatásba. Továbbá külön We Connect, ill. We Connect Plus szerződést kell kötnie online a Volkswagen AG vállalattal. A We Connect Plus szolgáltatás esetében átadását követően 90 nap áll rendelkezésére, hogy a www.portal.volkswagen-we.com oldalon regisztrálja a járművét, és ingyenesen használja a szolgáltatásokat a megállapodás szerinti futamidő teljes időtartamára. A We Connect mobil online szolgáltatások használatát a beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ehhez tartozó és Európában felmerülő adatköltségeket a "Streaming & Internet" szolgáltatások, valamint néhány In-Car App alkalmazás kivételével a Volkswagen AG viseli a hálózati lefedettség keretében. A "Streaming & Internet" szolgáltatások, az egyes In-Car App alkalmazások, valamint a WLAN-hotspotok használatához díjköteles adatcsomagok vásárolhatók a "Cubic Telecom" külső mobilszolgáltatási partnerünkön keresztül, amelyek a hálózati lefedettség területén számos európai országban használhatók. Az árakat és a szolgáltatásokat támogató országokat a https://vw.cubictelecom.com weboldal ismerteti. A Webrádió és a Médiastreaming mobil végkészüléken (pl. okostelefonon) keresztül is igénybe vehető, amennyiben a készülék használható mobil WLAN-hotspotként. Ebben az esetben a megfelelő szolgáltatások csak az Ön és a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződés alapján és csak a mindenkori mobiltelefon-hálózat lefedettségi területén belül vehetők igénybe. Az interneten keresztül fogadott adatcsomagokra a mobiltelefonos díjszabástól függően többletköltségek merülhetnek fel, különösen a külföldön történő üzemeltetés esetén (pl. barangolási díjak). Az ingyenes We Connect alkalmazás használatához megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerre, valamint adatopcióval rendelkező SIM-kártyára és az Ön, ill. a mobilszolgáltatója között fennálló vagy külön megkötendő mobilszolgáltatási szerződésre van szükség. A szolgáltatáscsomagokban leírt egyes We Connect és We Connect Plus szolgáltatások elérhetősége országonként változó lehet és függhet a járműtől, valamint a felszereltségtől is. A szolgáltatások a szolgáltatási szerződésben megállapított időtartamig állnak rendelkezésre, és a szerződés időtartama alatt tartalmilag változhatnak. További tudnivalók www.portal.volkswagen-we.com weboldalon és a Volkswagen szervizpartnereknél. A mobilszolgáltatás díjszabási feltételeit a mobilszolgáltatójánál szerezheti be.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

A teljesen elektromos ID.4

A teljesen elektromos ID.4

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.