Új fejlesztésű erő

Motorok

A Golf széles motorválasztékkal áll rendelkezésre: kifejezetten alacsony fogyasztású TSI és TDI motorok az erőteljes teljesítményért. A kis lökettérfogat, a turbófeltöltő és a közvetlen befecskendezés kombinációjával a motorok egyenletes erőeloszlást tesznek lehetővé. Néhány modellben ezeket kiegészíti az aktív hengermenedzsment. Amint kevesebb teljesítményre van szükség, a hengerek automatikusan kikapcsolnak. A motor járása folyamatos marad.
Fontos újdonság: az e-TSI mild hibrid technológiával. Egy indítógenerátor segíti a motort elindulásnál és kisebb sebességnél. A lítiumion-akkumulátor feltöltését a fékezés és a gurulás segíti. Ez jelentősen csökkenti a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf
Életre terveztük

Golf
Életre terveztük

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.