Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf
Életre terveztük

Golf
Életre terveztük

A mobil ikon digitális ikonná válik

A Golf az élre tör. És közben a digitalizáció új mérföldkövévé válik az utakon. Az intelligens asszisztensrendszerek minden utat kényelmesebbé és nyugodtabbá tesznek. A klasszikus Golf-érzéssel kombinálva.

A Golf: kényelmesebb, intelligensebb, még inkább hálózatba kapcsolt generáció.

A Golf számos különlegességgel rendelkezik. Röviden máris bemutatunk három ilyen funkciót:

Innovision Cockpit

Teljesen Önre szabva

IQ.LIGHT

Intelligens világítás

IQ.DRIVE: Car2X

Felismeri, mi jöhet

Ismerje meg Ön is a Golfot

Digitális kényelem

Innovision Cockpit

Teljesen Önre szabva

Golfja felismeri Önt és felszereltségi szinttől függetlenül, teljesen automatikusan aktiválja személyes vezetői profilját: az ülésbeállítástól kezdve a világításon át egészen az Ön számára kellemes klímáig.* Az Önnek megfelelő beállításokat rendkívül kényelmesen végezheti el az opcionális Innovision Cockpit segítségével: a 25,4 cm-es (10 colos) "Discover Pro" navigációs rendszerrel párosított 25,4 cm-es (10 colos) digitális műszerfalon. A digitális műszerfal a klasszikus tartalmak - pl. fordulatszámmérő, sebességmérő és kilométerszámláló - mellett további hasznos adatokat is megjelenít. Így pl. a teljes felület navigációs térképként használható.

A "Discover Media" vagy a "Discover Pro" navigációs rendszer óriási képernyője - az okostelefonhoz hasonló módon - vonzó grafikáival és animációival jeleníti meg a funkciókat.

*A saját Volkswagen ID beállítása után és az első bejelentkezést követően.

Digitális műszerfal

Futurisztikus jövő

Az alapfelszereltségként elérhető "Digital Cockpit" kombinált digitális műszerfal egy nagy felbontású, 25,4 cm-es (10 colos) képernyőn mutatja azokat a tartalmakat, amelyeket Ön fontosnak talál: hiszen saját elképzelése alapján kiválaszthatja az olyan hagyományos tartalmakat is, mint pl. a fordulatszámmérő, sebességmérő és a kilométerszámláló, de akár az asszisztensrendszereit is megjelenítheti optikailag, mint ahogy választhatja a navigációs térkép és a média-rendszerek kombinációját is - mindezt igényes grafikai és animációs megoldásokkal.

Voice Control

Csak a parancsaira vár: a hangvezérlés funkció

Az opcionális (és magyar nyelven nem működő) intuitív hangvezérlés funkciónak köszönhetően hangjával kezelheti a rádiót, a telefont, a klímát és a navigációt a Golfjában. Hangvezérlés segítségével kiválaszthatja a megfelelő rádióadót, a névjegyzékből a kívánt bejegyzést vagy a keresett hívószámot. És a We Connect Plus online hangvezérlés funkcióval Golfja még jobban érti majd Önt. Válassza ki online pl. a kedvenc zenéjét, vagy adja meg a navigációs rendszernek a célállomást teljesen intuitív módon.

Head-up-Display

Az úton marad a tekintete

Egyszerre láthatja a legfontosabb információkat és az úttestet. Ez az opcionális Head-up-Display hatalmas előnye az Ön Golfjában. A szélvédő vetítőfelületként megjeleníti a sebességet, a vezetői asszisztensrendszer jelzéseit vagy a navigációs rendszer utasításait. Az információk szembefényben is jól olvashatóak. Ha pedig már nincs szüksége a kijelzőre, bármikor kikapcsolhatja.

Dizájn

Külső megjelenés

Láthatóan dinamikus Érezhetően Golf

Dinamikus dizájn: négy, szemnek tűnő, keskeny LED Matrix fényszórókkal ellátott, egészen hátra tolt orr az újonnan kialakított Volkswagen logóval. Minden következetesen harmonikus és kifejezetten egymásra épített - ahogy azt a Golftól már megszoktuk. A jármű hátulján a keskeny hátsó fényszórók hangsúlyosak, ezek között kapott helyet az új logó és az egyenes Golf felirat. A kipufogócsövet pedig visszafogottan elrejtettük a szépen kialakított hátsó diffúzor alá.

Fénydizájn

LED új megvilágításban

A Golfban a látványosan és dinamikusan mélyen ülő, oldalt egészen a sárvédőig húzódó LED-es fő fényszórók az alapfelszereltség részét képezik. Ugyancsak az alapfelszereltség része a beépített ködfényszóró. További jellemző: a négy szemnek látszó kinézet. A jármű hátulján is minden összhangban van: keskeny, LED-es fényszórók emelik ki a hátsó részt. Ami pedig opcionális: az IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszóró "Dynamic Light Assist" dinamikus távfény-szabályzással, amely a fény eloszlását automatikusan a közúti forgalomhoz igazítja.

Kerekek

Tetszeni fog Önnek a Golf kerék-választéka

Leginkább ízlés dolga, hogy Golfja melyik felni-gumiabroncs kombinációval néz ki a legjobban. Biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban meg fogja találni az Önnek tetszőt.

 

Belső tér

Digitális beltéri álom

Különösen feltűnő: 25,4 cm-es (10 colos) digitális műszerfal 20,9 cm-es (8,25 colos) érintőképernyővel a "Composition Media" rádió esetén.* Az intuitív érintéses vezérlésnek köszönhetően eltűnik a rengeteg kapcsoló, gomb és szabályzó. Az opcionálisan akár 32 különböző színárnyalatban elérhető hangulatvilágítás személyre szabott légkört teremt. Az igazi Golf-érzést természetesen az összes digitális újítás tükrözi.

*Opcionálisan 25,4 cm-es (10 colos) "Ready 2 Discover" és "Discover Media" érintőképernyővel. A "Discover Pro" segítségével létrejön az Innovision Cockpit.

Hangulatvilágítás

Teljesen világos: kellemes színek, nyugodt vezetés

Tegye személyessé Golfját! Ebben segít Önnek a belső tér 10 (sőt, felszereltségi szint függvényében akár 32!) különböző színű, harmonikus hatást keltő világítása. Legyen szó hidegebb vagy melegebb színekről, kivilágított nagyvárosról vagy éjszakai sötét országútról: minden úton megteremtheti saját magának és útitársának a megfelelő légkört.

IQ.DRIVE

Car2X

Felismeri, mi jöhet: Car2X

Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, biztonságosabbá teszik az utakat, kevesebb forgalmi torlódást okoznak és figyelmeztetnek a kialakul vészhelyzetekre. Az alapfelszereltséghez tartozó, veszélyre figyelmeztető rendszer hasznos információkkal segíti a vezetőt, pl. figyelmeztet az építkezésekre vagy a speciális mentőjárművek közeledésére - feltéve, hogy ezek is használnak Car2X rendszert. A kommunikáció WLAN-on (pWLAN-on) keresztül a Car2X technológia segítségével működik. A Car2X funkcióval ellátott, opcionális ACC adaptív sebességtartó automatika számos hasznos információval látja el a vezetőt, vészhelyzet esetén pedig aktívan be is avatkozhat az eseményekbe. Például a forgalmi torlódás végén.

Travel Assist

Tartja Önnek a sávot
Másoktól pedig a távolságot

Az opcionális "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Egyetlen gombnyomásra támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben.*

  • A "Travel Assist" leginkább autópályán, valamint jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, közben pedig a követési távolságot is figyelembe veszi a járművünk előtt haladó forgalomhoz képest.
  • A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.* A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

*A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

ACC

Tartja a távolságot, és betartja a sebességhatárt

Az opcionális ACC adaptív sebességtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet*, valamint a járműve előtt haladó járműhöz képest a követési távolságot. Az ACC-t az opcionális navigációs rendszerrel összekapcsolva az előrelátó sebességszabályozás és kanyarodást segítő rendszer egészíti ki. Ezzel támogatja Önt a rendszer a sebességtúllépés elkerülésében, mivel betartja a hivatalos sebességkorlátozásokat. A rendszer beállítja továbbá a navigációból származó útvonal adatainak megfelelően a jármű sebességét a kanyarokban, kereszteződésekben és körforgalmakban.**

*Legfeljebb 210 km/h-ig.
**A rendszer határain belül.

Bővebben a Golfról:

A Golf megint egy teljes járműgenerációt jelképez. Digitális újításaival, dinamikus dizájnnal és érezhetően kényelmes kezeléssel.

Tulajdonságok

Konnektivitás

Vissza az áttekintéshez

Rádió és navigáció

Vissza az áttekintéshez

Kényelem

Vissza az áttekintéshez

Kitekintés: a Golf GTE

Jön az új Golf GTE.
Sportosabb. Digitalizáltabb. Hatékonyabb.
Az új Golf plug-in hibrid technológia segítségével kombinálja az erős benzinmotort a jövőbe mutató elektromobilitás minden előnyével.
A hatékonyság pedig megkettőzi a vezetési élményt.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.