Üdvözöljük komfortzónájában!

Kényelmes kezelés

A digitális műszerfalának köszönhetően a Golfja nagyon kényelmesen kezelhető. Az alapfelszereltségben elérhető, 25,4 cm-es (10 colos) digitális műszerfal a 20,95 cm-es (8.25 colos)1 "Composition Media" rádiórendszerrel párosítva a műszerfalon elhozza Önnek a jövőt.
Továbbá beállítások és rendszerek egész sorát irányíthatja gesztusvezérléssel és hangvezérléssel2. Ez kevesebb gombot és nagyobb kényelmet jelent Önnek. Az opcionális Head-up-Display segítségével az Ön figyelme az úttestre fókuszálhat. És mégis minden fontos információ rendelkezésére áll a szélvédőre kivetítve, közvetlenül a látóterében.

Opcionálisan akár 25,4 cm-es (10 colos) "Ready 2 Discover" és "Discover Media" érintőképernyővel. A "Discover Pro" segítségével létrejön az Innovision Cockpit.

A hangvezérlés funkció az opcionális "Ready 2 Discover", "Discover Media" vagy "Discover Pro" navigációs készülékekkel elérhető.

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók.

Bezárás
Zum Seitenanfang
IQ.Drive
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf
Életre terveztük

Golf
Életre terveztük

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.