Üdvözöljük komfortzónájában!

Kényelmes kezelés

A digitális műszerfalának köszönhetően a Golfja nagyon kényelmesen kezelhető. Az alapfelszereltségben elérhető, 25,4 cm-es (10 colos) digitális műszerfal a 20,95 cm-es (8.25 colos)1 "Composition Media" rádiórendszerrel párosítva a műszerfalon elhozza Önnek a jövőt.
Továbbá beállítások és rendszerek egész sorát irányíthatja gesztusvezérléssel és hangvezérléssel2. Ez kevesebb gombot és nagyobb kényelmet jelent Önnek. Az opcionális Head-up-Display segítségével az Ön figyelme az úttestre fókuszálhat. És mégis minden fontos információ rendelkezésére áll a szélvédőre kivetítve, közvetlenül a látóterében.

Opcionálisan akár 25,4 cm-es (10 colos) "Ready 2 Discover" és "Discover Media" érintőképernyővel. A "Discover Pro" segítségével létrejön az Innovision Cockpit.

A hangvezérlés funkció az opcionális "Ready 2 Discover", "Discover Media" vagy "Discover Pro" navigációs készülékekkel elérhető.

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf
Életre terveztük

Golf
Életre terveztük

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.