Személyre szabás - mindenki számára.  

Alakítsa Golf Variantját egyéni stílusához: üléspozíció, hőmérséklet vagy fény - csak egyszer kell beállítania, és a Golf Variant felismeri és aktiválja a személyre szabott profilját, amint beszáll a gépjárműbe. Ez különösen praktikus, ha különböző személyek eltérő beállításokkal használják a Golf Variantot. Így nem kell minden pozíciót újra beállítania, ezt a rendszer automatikusan elvégzi.

Az itt ábrázolt járművek és felszereltségek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Használhatja a konfigurátorunkat is az aktuálisan elérhető modellek és felszereltségek összességének áttekintéséhez.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlítás célját szolgálják.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.