Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Finanszírozási lehetőség

Forint alapú, pénzügyi lízing ajánlat

Golf Variant Life 1.5 TSI
már 34 845 Ft havidíjtól

 

Bruttó vételár*: 10 520 664 Ft
Bruttó első lízingdíj (regisztrációs adóval): 4 734 299 Ft
Finanszírozott összeg: 4 556 193 Ft + ÁFA

Előre tervezhető megvásárlási ár**: 4 591 693 Ft
Bruttó maradványérték: 4 591 693 Ft

Ügyleti kamatláb: 4,49%
Kamatozás típusa: fix
Futamidő: 60 hónap

Futásteljesítmény: 20 000 km/év

THM: 3,6%
Referencia THM***: 3,7%
Havi bruttó lízingdíj: 34 845 Ft
Szerződéskötési díj (HBNY díj): 7 000 Ft

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 6 716 338 Ft

Tovább a Prime egyedi modellek oldalára

Tovább a Porsche Finance oldalára

Részletek

A Smart Buy rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínál kedvező havidíjjal álmai autója megvásárlásához. A Porsche Finance Group Hungary szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a nyíltvégű pénzügyi konstrukciót az Ön igényeihez igazítsa. A lehetőségek között szerepel 20-50%-os önerő, 24-60 hónap közötti futamidő, valamint 10 000 és 70 000 km közötti éves futásteljesítmény-választék. A minimálisan finanszírozható összeg nettó
3 000 000 Ft.

Fontos része szolgáltatásunknak az is, hogy a szerződés aláírásánál máris lesz egy leendő potenciális vevője, a Porsche Lízing, aki a futamidő végén az előre meghatározott értéken átveszi az autót, amennyiben annak állapota megfelel a szerződéses feltételeknek.

A Smart Buy szolgáltatással Ön szabadon dönthet arról, hogy a futamidő végén mit kezd autójával. Választhat, hogy megtartja, vagy lecseréli egy új autóra. Ha úgy határoz, hogy megtartja autóját, rugalmasan dönthet a maradványérték visszafizetésének módját illetően, akár egy összegben, akár a futamidő hosszabbításával havi részletekben elosztva, a maradványérték összegének csökkentése mellett.

Több Golf, mint valaha
A Golf Variant

A Golf Variant sokoldalú és dinamikus - épp, mint Ön! Kívül összetéveszthetetlenül Variant, belül pedig digitális szabadság, variálhatóság jellemzi, mint minden Golfot.

 

A Golf Variant számos különlegességgel rendelkezik – röviden máris bemutatunk hármat

Belső kialakítás és helykínálat

Igazán haladó szellemű. És nagyon praktikus.

Bővebben a helykínálatról

Travel Assist

Tartja Önnek a sávot. Másoktól pedig a távolságot.

Bővebben a vezetéstámogató asszisztensrendszerekről

Innovision Cockpit

Digitális szimbiózis, magasabb szintű funkcionalitás.

A digitális kényelemről bővebben

Helykínálat

Belső kialakítás és helykínálat

Igazán haladó szellemű. És nagyon praktikus.

A Golf Variant nagyvonalúan elégíti ki igényeit, legyen szó akár a helykínálatról, akár a digitális szolgáltatásokról. A szériafelszereltség részét képező digitális kombinált műszerfalon egy igazán nagy, 25,4 cm-es (10,25 colos) színes képernyőn jelennek meg az Ön számára fontos információk. Kiválaszthatja például a sebesség vagy a kilométer kijelzését, a navigációs térképet vagy a kedvenc rádióadóját. Így mindent könnyedén szemmel tarthat. És ha hátrafelé is vet egy pillantást, akkor meggyőződhet róla: a belső tér minden igényt kielégít a variálható hátsó üléssorával és tágas rakterével. 

Üléskomfort

Otthonosság. És kényelem.

A Golf Variant tökéletesen alakítható az egyedi kényelmi igényekhez. Erről gondoskodik az opciós felszerelésként elérhető, 14 irányban részben elektronikusan állítható, különösen kényelmes, masszázsfunkciós deréktámasszal felszerelt ergoActive vezetőülés. Az elülső utasülés a háttámláján kívül az előre néző gyerekülésekhez szériafelszereltségként beszerelt ISOFIX és Top Tether rögzítési pontokkal nyűgözi le az utasát. Így a legkisebbek is biztonságosan és kényelmesen utazhatnak. A hátsó üléseken a felnőttek a kellemesen tágas fej- és lábtérnek köszönhetően igazán jól érezhetik magukat. 

Nyitható panoráma-/tolótető

Igazi különlegesség mindenféle időjárási körülmények között

Feltűnő méretek a hatalmas élményekért: az opcionális panoráma-/tolótető biztosította, fej fölötti szabad kilátásnak köszönhetően a belső tér is megnő optikailag. A színezett ablaküvegek csökkentik a kellemetlen fényvisszaverődést. Egy kis friss levegő? A tolótető az érintéses vezérlés segítségével kinyílik vagy elegánsan becsukódik.

Csomagtér és „Easy Open” funkció

Ajtókat nyit. És további lehetőségeket.

A hétköznapok során meg kell küzdenünk néhány kihívással: Ön is gyakran áll például a csomagtartó előtt az egyik kezében gyermekét tartva, a másik kezében tárgyat cipelve, így nincs szabad keze a csomagtartó nyitásához? Ilyenkor az "Easy Open" funkció* segítségével könnyedén kinyithatja a csomagtérajtót, ehhez csupán egy kis lábmozdulatra van szükség a jármű hátulja alatt. És már pakolhat is az akár 1642 liter raktérkapacitású csomagtartóba. Az alacsony rakodóperem segítségével pedig kényelmesen helyezheti el a vásárolt termékeket. Ezután egyszerűen nyomja meg a belső oldalon található gombot, és a csomagtérajtó automatikusan lecsukódik.

*Ez az opció későbbi időponttól rendelhető. 

Digitális kényelem

Innovision Cockpit

Digitális szimbiózis, magasabb szintű funkcionalitás.

Az opcionális "Discover Pro" navigációs rendszerrel felszerelt digitális műszerfal Innovision Cockpit műszerfallá bővíthető. Ez azt jelenti, hogy a két 25,4 centiméteres (10 colos) képernyő összekapcsolhatóvá válik. Az így kialakított képernyőtartomány a klasszikus tartalmak - fordulatszámmérő, sebességmérő és kilométerszámláló - mellett további hasznos adatokat is megjelenít, mindezt áttekinthetőbben és részletesebben. A Home képernyőn okostelefonjának kedvenc funkcióit jelenítheti meg.

Digital Cockpit

Minden fontos információ a látómezőben.

Az alapfelszereltségként elérhető "Digital Cockpit" kombinált digitális műszerfal egy nagy felbontású, 25,4 cm-es (10 colos) képernyőn mutatja azokat a tartalmakat, amelyeket Ön fontosnak talál: hiszen saját elképzelése alapján kiválaszthatja az olyan hagyományos tartalmakat is, mint pl. a fordulatszámmérő, sebességmérő és a kilométerszámláló, de akár az asszisztensrendszereit is megjelenítheti optikailag, mint ahogy választhatja a navigációs térkép és a média-rendszerek kombinációját is - mindezt igényes grafikai és animációs megoldásokkal.

Hangvezérlés funkció*

Az Ön parancsaira vár.

Az intuitív hangvezérlés funkcióval szerelt Golf Variantban saját beszédhangjával is kezelheti a rádiót, a telefont, a klímaberendezést és a navigációt. Hangvezérlés segítségével kiválaszthatja a megfelelő rádióadót, a névjegyzékből a kívánt bejegyzést vagy a keresett hívószámot. Ráadásul a We Connect Plus opcionális online hangvezérlés funkciójának köszönhetően a Golf Variant még ennél is jobban megérti majd Önt. Válassza ki online pl. a kedvenc zenéjét vagy adja meg a navigációs rendszernek a célállomást teljesen intuitív módon.

*Magyar nyelven nem elérhető. 

Head-up-Display

Az úton marad a tekintete

Egyszerre láthatja a legfontosabb információkat és az úttestet. Ez az opcionális Head-up-Display hatalmas előnye az Ön Golfjában. A szélvédő vetítőfelületként megjeleníti a sebességet, a vezetői asszisztensrendszer jelzéseit vagy a navigációs rendszer utasításait. Az információk szembefényben is jól olvashatóak. Ha pedig már nincs szüksége a kijelzőre, bármikor kikapcsolhatja.

Kényelmes kezelés és érintéses vezérlés

Mindent az irányítása alatt tarthat. És ehhez elegendő egyetlen ujjmozdulat.

A Golf Variantban a műszerfal klasszikus funkciógombjainak nagy részét érintésre érzékeny felületekre cseréltük: koppintással, simítással, érintéssel vezérelhetők. Az opcionális, érintéssel vezérelhető, multifunkciós, bőr sportkormány is kezelhető egyszerű ujjmozdulatokkal.* Az intelligens menüvezérléssel kombinálva számos funkcióhoz férhet hozzá.  

*Csak R-Line felszereltség esetében. 

Az allergénszűrővel és háromzónás hőmérsékletszabályozással ellátott "Air Care Climatronic" klímaberendezés is egyszerűen és intuitív módon vezérelhető gombok és csúszóérintős vezérlés segítségével. Így a kellemes hőmérséklet beállításához elegendő a kézfej elforgatása, még úgy is, hogy hátul ül. A középkonzolon elhelyezett kiegészítő kezelőelemmel ugyanis a hátsó ülések valamelyikén ülve is beállíthatja a hőmérsékletet. 

Ismerje meg Ön is a Golf Variant modellt

Vezetői asszisztensrendszerek

Car2X

Felismeri, mi jöhet: Car2X

Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, biztonságosabbá teszik az utakat, kevesebb forgalmi torlódást okoznak és figyelmeztetnek a kialakul vészhelyzetekre. Az alapfelszereltséghez tartozó, veszélyre figyelmeztető rendszer hasznos információkkal segíti a vezetőt, pl. figyelmeztet az építkezésekre vagy a speciális mentőjárművek közeledésére - feltéve, hogy ezek is használnak Car2X rendszert. A kommunikáció WLAN-on (pWLAN-on) keresztül a Car2X technológia segítségével működik. A Car2X funkcióval ellátott, opcionális ACC adaptív sebességtartó automatika számos hasznos információval látja el a vezetőt, vészhelyzet esetén pedig aktívan be is avatkozhat az eseményekbe. Például a forgalmi torlódás végén.

Travel Assist

Tartja Önnek a sávot Másoktól pedig a távolságot

Az opcionális "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Egyetlen gombnyomásra támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben.*

  • A "Travel Assist" leginkább autópályán, valamint jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, közben pedig a követési távolságot is figyelembe veszi a járművünk előtt haladó forgalomhoz képest.
  • A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.* A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

*A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

ACC adaptív távolságtartó automatika „Stop & go” és sebességkorlátozó funkcióval

Nagyobb távolság. Nagyobb kényelem.

A "Stop & go"* és sebességkorlátozó funkciókkal felszerelt széria ACC adaptív távolságtartó automatika tartja az Ön által előzetesen beállított maximális sebességet,** valamint a járműve előtt haladó járműhöz képest a követési távolságot. Az ACC-t az opcionális navigációs rendszerrel összekapcsolva az előrelátó sebességszabályozás és kanyarodást segítő rendszer egészíti ki. Beállítja a jármű sebességét a navigációból származó útvonaladatoknak megfelelően a kanyarokban, kereszteződésekben (lekanyarodáskor) és körforgalmakban.***

*DSG váltó esetén.

**Maximum 210 km/h-ig.

***A rendszer határain belül.

Park Assist* parkolássegítő rendszer és parkolási segédrendszer

Parkolás könnyedén.

A Golf Variantban az opcionális parkolási segédrendszerrel felszerelt "Park Assist" parkolássegítő rendszer nemcsak a megfelelő méretű parkolóhelyet jelzi elhaladáskor, hanem be is parkol Ön helyett.* Önnek csupán a kuplung-, gáz- és fékpedált kell nyomnia. A többit megoldja a parkolássegítő rendszer.

  • Az érzékelők megkeresik a megfelelő parkolóhelyet (max. 40 km/h sebesség esetén).
  • Az úttal párhuzamos parkolóhelyek esetén beparkolásnál a jármű hosszához képest 80 cm-t kell hagyni a manőverezéshez, kiálláskor pedig legalább 25 cm-nek kell maradnia a jármű előtt és mögött.
  • Az úttestre merőleges parkolóhelyek esetén mindkét oldalról 35 cm-es távolság szükséges.

*Csak a Travel Assist II csomagban érhető el.

*A rendszer határain belül. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására, és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Side Assist sávváltást segítő rendszer

Sávváltás segédrendszerrel.

A "Side Assist" sávváltást segítő rendszer megjeleníti a külső tükörben a holttérben vagy az Ön járműve mögött 50 méteren belül haladó járműveket.* Ha a sávváltás megkezdéséhez bekapcsolja az irányjelzőt, a rendszer kiszámolja, hogy ezek közül valamelyik jármű pozíciója vagy sebessége veszélyes lehet-e az Ön számára, és adott esetben a külső tükörben feltűnő villogással hívja fel erre a figyelmet.

*A rendszer határain belül. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására, és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Lane Assist sávkövető rendszer

Maradjon a sávjában!

Monoton vezetés közben előfordulhatnak kockázatos helyzetek. Ilyenkor jön a képbe a "Lane Assist": a rendszer 60 km/h sebesség felett felismeri, ha a jármű véletlenül elhagyja a saját sávját és a járművezető figyelmét egy korrekciós kormányrásegítéssel újra a vezetésre irányítja.*

*A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse. 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.