Teljesen világos: kellemes színek, nyugodt vezetés

Merüljön el a Golf Variant belső terében, kedvenc színeiben. A hangulatvilágítás szórt fényének köszönhetően kellemes atmoszféra alakítható ki:

  •    30 különböző szín
  •    A műszerfal, a középkonzol, a lábtér, valamint az első és hátsó ajtók is fénysávval felszereltek
  •    A kiválasztott szín megjelenik a digitális kijelzőn is

A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással határozták meg. 2017. szeptember 1-jétől kezdődően az újonnan piacra lépő személygépjárművekre már a Könnyű Gépjárművek Világszerte Összehangolt Teszteljárása (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) vonatkozik, amely egy, a valóságnak megfelelőbb teszteljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO₂-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP fokozatosan felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb mérési körülmények miatt a WLTP szerint mért üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. Ezáltal 2018. szeptember 1-jétől változások lépnek életbe a jármű-adózás területén. A WLTP és a NEDC különbségeivel kapcsolatban bővebb információt a www.volkswagen.de/wltp oldalon talál. Jelenleg még a NEDC szerinti értékeket is kötelezően ismertetni kell. WLTP értékek alapján engedélyezett, újonnan piacra lépő személygépjárművek esetén a NEDC-értékeket a WLTP-értékekből számoljuk. A WLTP-értékek kiegészítő adatainak kötelező felhasználása önkéntes alapon történhet. Mivel az NEDC-értékek bizonyos időre vonatkozóan vannak megadva, így az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Csupán a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az extra felszerelések és tartozékok (kiegészítő elemek, gumiabroncsok stb.) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, és az időjárási és forgalmi körülményekkel, valamint az egyéni vezetési magatartással együtt befolyásolhatják a járművek üzemanyag-fogyasztását, az áramfogyasztást, a CO₂-kibocsátást és a menetteljesítmény értékeit. További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási és fajlagos CO₂-kibocsátási a "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" ("Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, CO₂-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról") kiadványban található, amelyet minden értékesítési helyen, valamint a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH társaságtól (D-73760 Ostfildern, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a www.dat.de/co2) internetes oldalról lehet beszerezni.

Az itt ábrázolt járművek és felszereltségek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlítás célját szolgálják.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.