Alexa Golfot vezet.*

Amazon Alexa1 a Volkswagen utasterében található. Ez azt jelenti, hogy Ön, ahogy otthon megszokhatta, használhatja Alexát a Golfban. Alexa segíthet Önnek menet közben, pl. az időpontok egyeztetésében vagy a bevásárlólistája összeállításában. Nem megy ki a fejéből egy bizonyos dal? Kérje meg Alexát, hogy keresse meg a címét az Amazon Music alkalmazásban. Alexa, az In-Car App letölthető Golfjába a webáruházból.

*Magyar nyelven nem elérhető.

1) Az Amazon, az Alexa és minden ahhoz tartozó logó és mozgó védjegy az Amazon.com, Inc. vagy azok leányvállalatainak védjegye. A bemutatott Alexa-funkció függ a Smart Home technológiától, az Alexa használatához Amazon felhasználói fiók szükséges. A Volkswagen AG az Alexa használatát azokban a járművekben teszi lehetővé ügyfelei számára, amelyek rendelkeznek az Amazon által biztosított, felhőalapú szolgáltatásokkal. Az Alexa In-Car App Volkswagenben történő használatához szükséges egy Volkswagen ID és We Connect szerződés, amelyben elérhető a hangvezérlés szolgáltatás. Az adatkapcsolat költségei Önt terhelik. Az Alexa In-Car App kizárólag Nagy-Britanniában, Írországban, Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban forgalomba helyezett járművekben elérhető/használható. Volkswagen-partnere tájékoztatja Önt arról, hogy járműve teljesíti-e ezeket a feltételeket. A fent nevezett országok jelenleg csak az Alexa In-Car App használatát támogatják, mivel az Amazon Alexa csak ezekben az országokban áll rendelkezésre.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.