Parkolás gond nélkül. Nagy vontatmánnyal is.

Az új Passat Trailer Assist

Az új Passat akár 2,2 tonnát is képes maga után húzni, például egy lakókocsit vagy egy lószállító utánfutót. Az opcionális vonóhorog a jármű hátulja alá van rejtve, és szükség esetén gombnyomással félautomata módon hátrahajtható. A legerősebb motorváltozatban a függőleges terhelés lehetősége további 24 kg-mal 90 kg-ra nőtt, ami nem csak az e-bike rajongóinak nyerheti el a tetszését. (Üzemanyag-fogyasztás l/100 km: kombinált XX, CO₂-kibocsátási érték: kombinált, 180 g/km. A járműre vonatkozóan csak a WLTP, és nem az NEDC szerinti fogyasztási és kibocsátási értékek állnak rendelkezésre. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a jármű kiválasztott felszereltségétől függő tartományokban vannak megadva.)

Mivel utánfutóval nem könnyű a tolatás, segítségül hívhatja az opcionális "Trailer Assist" segédrendszert. Egyszerűen válassza ki a hátrameneti fokozatot, adja meg az utánfutó kívánt menetirányát, nyugodtan vegye le a kezét a kormányról és adjon gázt, fékezzen és ellenőrizze a manővert - minden mást elvégez az opcionális Trailer Assist.1,2

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más, nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó. 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Passat

Business Class négy keréken

Business Class négy keréken

Az új Passat

Business Class négy keréken

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata