Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Passat

Business Class négy keréken

Business Class négy keréken

Az új Passat

Business Class négy keréken

Élje át a business class kényelmét

Az új Passat a jövőben csak Variant változatban kapható és még több helyet biztosít: 50 mm-rel nagyobb tengelytáv, akár 1920 literes csomagtér és még nagyobb hátsó lábtér teszik az új modellt társsá a mindennapokban, legyen szó üzleti ebédről, a gyerekek fociedzéséről vagy akár családi vakációról. Formavilága: egyértelműen Passat, jellegzetesen Volkswagen, ugyanakkor minden szempontból új. Az intuitívan kezelhető műszerfalon még nagyobb menetkényelem várja a modern asszisztensrendszereknek és az infotainment következő generációjának köszönhetően.

Tudjon meg többet ezen az oldalon az új Passatról. Az új Passat mostantól konfigurálható és rendelhető.

Lejátszás

Az új Passat részletei

Az új Passat konfigurálása

Álmai járművét az Ön igényei szerint konfigurálhatja. Először válasszon felszereltségi szintet, fényezést és felniket. Majd megtervezheti új Passat modellje belső terét, dizájnelemeit, asszisztensrendszereit és tartozékait.

Legyen az új Passat az Ön új Passatja.

Konfigurálás most

Konnektivitás

Több, mint bitek és bájtok

A Volkswagen konnektivitási ajánlatai nagyobb kényelmet és szórakozást tesznek lehetővé. Internettel és mobiltelefonjával összekapcsolt új Passat modellje biztosan viszi el Önt a céljához - Önnek csak vezetnie kell.

A konnektivitásról bővebben

 

Az új Passat felszereltségi szintjei

Felszereltségi szintjeinket különböző alapfelszereltségek, motor- és sebességváltó-változatok és dizájnelemek jellemzik. A kényelmes Business-től a legsportosabb R-Line változatig mindenki megtalálja a megfelelőt. Találja meg az Ön számára megfelelő felszereltségi szintet!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata