Klimatizált okos ülések

Az új Passat Climatronic ülései

Az opcionális ArtVelours ergoActive Plus ülésekben az ülésklimatizálás automatikusan működik. Az ülőfelületek és a háttámlák egymástól függetlenül fűthetők és hűthetők. Ezen funkciók az összjátékaként az ülés magától beállítja Automata üzemmódban Önnek azt a hőmérsékletet, amelyben kellemesen érzi magát. Hogyan lehetséges ez? Az ülés és a benne ülő személy közti érintkezési felületek hőmérsékletét és nedvességtartalmát méri a rendszer, összehasonlítja más, a klíma szempontjából fontos tényezőkkel és a kedvelt beállításokkal, például "meleg hát", majd kiszámítja azt a klímakörnyezetet, amelyben Ön jól érezheti magát. Nem kell többé izzadtan kiszállnia a járműből. Az Automata üzemmódban további három okos klímabeállítás közül választhat: a melegtől a szárazon át egészen a hűvösig. Élje át a teljes kényelmet, hogy a hosszabb utakon is fitt és friss maradjon, legyen az akár edzés vagy séta után.

A második üléssorban ülő utasok is élvezhetik a külső ülőfelületek kényelmét a háromfokozatú fűtésnek köszönhetően.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján. Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más, nem műszaki jellegű tényezőktől is. A fogyasztási értékek, a CO₂-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extrafelszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó, stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és a mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt. Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást. A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó. 

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Az új Passat

Business Class négy keréken

Business Class négy keréken

Az új Passat

Business Class négy keréken

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata