Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Minden eszközünkkel egy nemes ügyért

Márkaszervizeink minden javítás után 1000 forinttal támogatták a koronavírus elleni küzdelmet

Április 29-én a Budai Egészségközpont udvarán a koronavírus járvány kapcsán felhívtuk a figyelmet arra, hogy milyen széleskörű társadalmi összefogásra van szükség ahhoz, hogy ezt a világjárványt a legkisebb áldozatokkal, veszteségekkel tudjuk átvészelni.

Magyarország legnagyobb autóimportőr cégeként úgy gondoltuk, kiemelten fontos, hogy a társadalmi összefogásban mi is nagy mértékben kivegyük a részünket. Ennek keretében az elmúlt hónapokban a hazai egészségügy számára nyújtottunk támogatást oly módon, hogy az ellátásban főszerepet játszó intézményeknek, szervezeteknek gépjárműhasználatot biztosítottunk. A Dél-pesti Centrumkórházon, a Szent János Kórházon és a Budai Egészségközponton túl vidéken is jelentős volt az ilyen típusú szerepvállalásunk, összesen a Volkswagen és ŠKODA márkánk 27 autóval járult hozzá a koronavírus elleni küzdelemhez.

Április végén bejelentettük, hogy Volkswagen márkaszerviz hálózatunkkal is csatlakozni kívánunk a segítségnyújtáshoz. Bő 1 hónapon keresztül a Volkswagen szervizhálózatunkba javításra érkezett minden autó után 1000 Ft-ot ajánlottunk fel a járványhelyzet negatív hatásainak enyhítésére, az emberek biztonságának fokozására.

Köszönjük ügyfeleink aktivitását, hogy sokan elhozták autóikat, mert ezzel támogatták a programunk sikerességét.

A kampányunk során 6 924 000 Ft gyűlt össze, mely összeget a Volkswagen Magyarország
10 000 000 Ft-ra egészített ki.
Ma már köztudott, hogy a koronavírus járványban elhunytak 80 százaléka 65 év feletti volt és minden negyedik áldozat idősotthonban lakott. Ezért is éreztük fontosnak azt, hogy ezen intézményeket és lakóit támogassuk azzal, hogy az ő magas szintű biztonságuk megteremtéséhez járulunk hozzá.

Június 26-án Pátyon, a Befogadás Háza Páty - Időskorúak Otthonában került sor az első berendezés és az adomány átadására. Az eseményen részt vett Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács (NHKT) elnöke, Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke, Kiss Pál, a Porsche Hungaria Kft. szervizértékesítési igazgatója és Dalnoki Balázs, a Porsche Hungaria Kft. Volkswagen márkaigazgatója.

Az adományunk révén hazánk minden megyeszékhelyére és két budapesti intézménybe kerülhet el a beszerzésre kerülő, összesen 20 darab berendezés, mely az idősotthonok helyiségeinek folyamatos fertőtlenítését tudja biztosítani. A gépek hosszú távú működtetéséhez szükséges hatóanyagot is rendelkezésre bocsájtjuk. A Mobilsept Kft. által gyártott professzionális eszköz az ózongenerátoros fertőtlenítésen túl egy speciális védőréteget is kijuttat a felületekre, ezzel nagy mértékben megnövelve a fertőtlenítés hatásainak hossz távú fenntartását.

Köszönjük, hogy te is segítettél!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata