Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

2024.3.20 Elektromos és variálható – A Volkswagen megkezdi az új ID.7 Tourer előzetes értékesítését

Új ID.7 Tourer modellje előzetes értékesítésével folytatja nagyszabású termékoffenzíváját a Volkswagen a középkategóriában. Az új ferdehátú ID.7, az új Passat és az új Tiguan után a Volkswagen első tisztán elektromos kombija már a negyedik új középkategóriájú modell néhány hónapon belül. A sokoldalú business- és szabadidős kombi már konfigurálható és megrendelhető. A Volkswagen így – a kevés ilyen gyártó egyikeként – a sportos Arteon Shooting Brake, a teljes egészében új fejlesztésű Passat Variant és az ID.7 Tourer révén már három kombimodellt kínál az európai piac kiemelten fontos felső-középkategóriájában. Jelen palettájával a Volkswagen minden meghatározó hajtástípust, s ezzel különösen széles választékot kínál a középkategóriában.

Új ID.7 Tourer modellje előzetes értékesítésével folytatja nagyszabású termékoffenzíváját a Volkswagen a középkategóriában. Az új ferdehátú ID.7, az új Passat és az új Tiguan után a Volkswagen első tisztán elektromos kombija már a negyedik új középkategóriájú modell néhány hónapon belül. A sokoldalú business- és szabadidős kombi már konfigurálható és megrendelhető. A Volkswagen így - a kevés ilyen gyártó egyikeként - a sportos Arteon Shooting Brake, a teljes egészében új fejlesztésű Passat Variant és az ID.7 Tourer révén már három kombimodellt kínál az európai piac kiemelten fontos felső-középkategóriájában. Jelen palettájával a Volkswagen minden meghatározó hajtástípust, s ezzel különösen széles választékot kínál a középkategóriában.

Akár 607 kilométer hatótáv - Koncepcióját tekintve az ID.7 Tourer az európai piacra készült, s előzetes értékesítése kezdetén ID.7 Tourer Pro változatában konfigurálható, 210 kW (286 LE) teljesítményű elektromos hajtásrendszerrel, 77 kWh (nettó) energiatároló képességű akkumulátorral és akár 607 kilométer hatótávval (WLTP). A 180 kilométer/óra végsebességre képes ID.7 Tourer Pro akár 175 kW teljesítménnyel is tölthető az egyenáramú (DC) gyorstöltő állomásokon, akkumulátora ekkor mintegy 28 perc alatt tölthető fel 10-ről kapacitása 80 százalékára.

Maximális térkihasználás - Akár 1714 literig is bővíthető csomagterével az új ID.7 Tourer az egyik legtágasabb elektromos autó a piacon, amely még öt személlyel is 605 literes csomagtartót (a hátsó üléstámla cargo-állásában) kínál. A tekintélyes, 2971 milliméteres tengelytáv szinte teljes egészében a beltér hasznára válik, a 4961 milliméter hosszú ID.7 Tourer hátul is átlag feletti lábtérrel szolgál.

Széleskörű alapfelszereltség - Az alapár egyebek mellett a következőket tartalmazza: intelligens légbefúvó nyílásokkal kiegészített, kétzónás automatikus légkondicionáló berendezés, táblagép-formátumú, 38 centiméter (15 col) képátlójú érintőképernyővel működő, valamint az Apple CarPlay és az Android Auto számára az App Connect Wireless technikával is felszerelt infotainment-rendszer, a Kiterjesztett valóság head-up kijelző (Augmented Reality Head-up Display), az IDA hangasszisztens, telefon-interfész, négy USB-C csatlakozó, hangulatvilágítás (10 szín), lopásgátló riasztóberendezés, fűthető első ülések, csomagtérelválasztó háló, LED-technikájú fényszórók és hátsó lámpák, elektromosan behajtható külső visszapillantó tükrök, környezet-megvilágítás logókivetítéssel a külső tükrök házaiból és megvilágított ajtókilincs-mélyedésekkel, a Keyless Access kulcsnélküli nyitási és indítási rendszer, esőérzékelő, fekete tetősínek (75 kilogramm tetőterhelés) és a 19 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák.

Vezetéstámogató rendszerek alapfelszerelésként - Az ID.7 Tourer minden változatában rendelkezésre állnak olyan vezetéstámogató rendszerek, mint például a Sávtartás-asszisztenssel (Lane Assist) és a Sávváltás-asszisztenssel (Side Assist) kiegészített, a követési távolság tartására is alkalmas Adaptív sebességszabályzás (Adaptive cruise control; ACC), a Car2X figyelmeztető rendszer, a Közlekedésitábla-felismerés (Dynamic Road Sign Display), a Tolatókamera (Rear View) és a Távfény-asszisztens (Light Assist).

Egyszerű egyéni kialakítási lehetőségek felszereltségi csomagokkal - Az ID.7 Tourer az extraként rendelhető felszerelési csomagok segítségével mindössze néhány lépésben az egyéni igények szerint alakítható ki.

A Komfortcsomag olyan felszereléseket fog össze, mint a háromzónás Air Care Climatronic automatikus légkondicionáló berendezés, a navigációs rendszer, az induktív okostelefon-töltés és a szélvédőfűtés.

A Vezetéstámogató rendszerek csomagjában a támogatott vezetést kínáló Hálózatba kapcsolt menetasszisztens (Connected Travel Assist) és a támogatott parkolás innovatív segédrendszerei szerepelnek.

A Plusz beltércsomag többek között 30-színű hangulatvilágítást, masszázsprogramokkal és aktív klimatizálással is szolgáló, elektromosan állítható ergoActive első komfortüléseket, az első ülések és hátul a szélső üléshelyek középső sávján ArtVelours Eco mikroszálas kárpitozást, illetve 700 watt összteljesítményű Harman Kardon hangrendszert tartalmaz.

A Plusz külső csomag részeként a nagyméretű Smart Glass panorámatető innovatív megoldással szolgál, üvegrétegei elektronikusan állíthatók átláthatatlanra vagy átlátszóra. Ebben az összeállításban egyebek mellett az Adaptív futóműszabályzás (DCC), az IQ-LIGHT - LED-Matrix fényszórók, a Dinamikus távfény-asszisztens (Dynamic Light Assist) és a dinamikus irányjelzőkkel működő, LED-technikájú hátsó lámpák is szerepelnek. Extrafelszerelésként elöl és hátul megvilágított VW-emblémák tehetik teljessé az ID.7 Tourer megjelenését.

Új autós wellness-alkalmazás - Teljes egészében új fejlesztés a járműbeli wellness-alkalmazás (Wellness In-Car App), amellyel három előre konfigurált program - "Felfrissülés" ("Fresh up"), "Lazítás" ("Calm Down") és "Pihenő" ("Power Break") - mentén szinkronizálhatók különböző járműfunkciók az autóbeli kellemes közérzet szolgálatában. Ennek során az alkalmazás felszereltségtől függően a hangulatvilágítás, a hangrendszer, a légkondicionálás, a Smart Glass, az ülésfűtés, az automatikus ülésklimatizálás és az ülésmasszázs működését is szabályozhatja.

Ultramodern Volkswagen-gyár Németországban - Az ID.7 Tourer az ID.7 ferdehátú változatával együtt a Volkswagen emdeni (Észak-Németország) üzemében készül.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata