Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

2021.5.13 Rajtvonalnál az új Polo GTI

A hagyományos Wörthersee-tónál rendezett GTI találkozó időpontja előtt, mely a COVID-19 miatt ezúttal sem kerül megrendezésre, a Volkswagen első pillantást enged az új Polo GTI-re. A kompakt sportautó a nemrég bemutatott új Polo alapjaira épül, és a termékcsalád prémiumváltozata lesz. Ez a GTI modell is a tiszta dinamizmust és az expresszív dizájnt képviseli - a GTI koncepció sikertényezőit. Az új Polo GTI hivatalos világpremierjére 2021. júniusának végén kerül sor.

"Egyszer GTI, mindig GTI" - így fejezik ki véget nem érő hűségüket a "mágikus három betűvel" ellátott sportos Volkswagen modellek rajongói. GTI - tiszta bűvölet és izgalom. A sikertörténet folytatódik, az új Polo GTI már a rajtrácson áll. Hagyományosan ez a Polo sorozat legsportosabb modellje. Nagy nyomatékú elsőkerék-hajtásával, dinamikusan hangolt sportfutóművével és kifejező formatervével igazán kitűnik a tömegből. Ráadásul beváltja a kivételes menetdinamika és a kivételes mindennapi használhatóság ígéretét.

A legendás GTI találkozó a Wörthersee-tónál

A GTI-találkozó hosszú múltra tekint vissza. A GTI-rajongók először 1982-ben találkoztak az osztrák Reifnitz/Maria Wörth településen. Az évek során a rendezvény nemcsak az autórajongókat vonzotta, hanem az egyszerű, de erőteljes "GTI" mottó alatt igazi népünnepéllyé vált. Minden rendezvény négy napig tart, a Mennybemenetel előtti szerdától a következő hétvégéig. Az évente megrendezésre kerülő eseményről bővebb információ a következő weboldalon található: https://woertherseetreffen.at/.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata