Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

2021.5.7 Világpremierjére készül az új Tiguan Allspace

Miután a Tiguan tavaly ősszel átesett modellfrissítésén, most hasonlóan sikeres testvére számára pereg a visszaszámlálás: május 12-én tartja premierjét a Tiguan Allspace, előrendelése pedig az elkövetkező hetekben veszi kezdetét. Átdolgozott külső dizájnja mellett a hosszú változat műszaki újdonságokkal is szolgál: új kezelő- és vezetői segédrendszerek gondoskodnak még nagyobb kényelemről, infotainment-rendszerén (MIB3) keresztül pedig online-alapú szolgáltatások és funkciók egész sora állhat rendelkezésre a Tiguan Allspace fedélzetén.

2007-es bevezetése óta újoncból az egyik legsikeresebb SUV-modellé fejlődött a Tiguan. E sikerben nagy szerepet játszott a 2017-ben a Tiguan 22 centiméterrel hosszabb változataként a piacra bevezetett Tiguan Allspace. 2017-es megjelenésétől idén március végéig világszerte mintegy 1,5 millió példány talált gazdára a hosszú tengelytávú (Long Wheel Base; LWB) változatból. A Tiguan 2020 őszi műszaki és optikai felfrissítése már megalapozta e sikertörténet folytatását, s most a Tiguan Allspace is e fejlesztésekkel jelenhet meg, még karakteresebb külsővel, illetve kínálhat digitális műszeregységet és széleskörű hálózati kapcsolatokat.

A Tiguan Allspace a "bestseller" Tiguan hosszú változata, amelyet akár 1920 literes csomagterével még tágasabb térkínálat jellemez. Extrafelszerelésként rendelhető harmadik üléssorával akár hét személy számára is helyet biztosít, tökéletes alternatívát kínálva a családok számára.

A hosszú változat két gyárban is készül. A Kínában kínált Tiguan L gyártóüzeme Sanghajban működik, míg a mexikói Pueblában az észak- és dél-amerikai piacra szánt Tiguan LWB-változatok, valamint az Európában forgalmazott Tiguan Allspace gördül le a szerelőszalagról. A Volkswagen mindenesetre világszerte különösen sikeres döntést hozott a hosszú változattal, amely már a Tiguan kiszállításainak 55 százalékát teszi ki.

 

1) Ez a modell egyelőre nem kapható kereskedelmi forgalomban.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata