Navigációs rendszerek

A CD-lejátszó a kesztyűtartó feletti önálló média-rekeszben kapott helyet és az MP3-, AAC- vagy WMA-formátumú anyagokat is meg tudja szólaltatni. A két- illetve két és fél dimenziós hatású térkép-megjelenítés különösen áttekinthető és kívánságra a csupán kisebb kerülővel elérhető célokról - például látnivalók, üzletek vagy éttermek - is tájékoztat. A TMC-funkció segítségével a Discover Media navigációs rendszer közlekedési torlódásokról szóló aktuális jelentéseket és más közlekedési információkat is fogadhat, így rendkívül gyorsan reagálhat a pillanatnyi helyzetre, még gyorsabban céljához juttatva Önt.

A Discover Pro navigációs rendszer már DVD-lejátszót is kínál, így Ön a pihenők során akár filmeket is megtekinthet a 23,4 centiméter képátlójú érintőképernyőn. Adattárolásra egy 32 GB memóriájú, robusztus SSD áll rendelkezésre. A navigációs célok kényelmes hangvezérléssel is lehívhatók Discover Pro rendszerére. Az éppen hatályos sebességkorlátozásokra és előzési tilalmakra a közlekedési táblák felismerő funkciója hívja fel figyelmét, a tájékozódást pedig a nevezetes pontok háromdimenziós képei és speciális városi térképek (Citymap) segítik.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Touran

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

Touran

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.