Navigációs rendszerek

 

A CD-lejátszó a kesztyűtartó feletti önálló média-rekeszben kapott helyet és az MP3-, AAC- vagy WMA-formátumú anyagokat is meg tudja szólaltatni. A két- illetve két és fél dimenziós hatású térkép-megjelenítés különösen áttekinthető és kívánságra a csupán kisebb kerülővel elérhető célokról - például látnivalók, üzletek vagy éttermek - is tájékoztat. A TMC-funkció segítségével a Discover Media navigációs rendszer közlekedési torlódásokról szóló aktuális jelentéseket és más közlekedési információkat is fogadhat, így rendkívül gyorsan reagálhat a pillanatnyi helyzetre, még gyorsabban céljához juttatva Önt.

A Discover Pro navigációs rendszer már DVD-lejátszót is kínál, így Ön a pihenők során akár filmeket is megtekinthet a 23,4 centiméter képátlójú érintőképernyőn. Adattárolásra egy 32 GB memóriájú, robusztus SSD áll rendelkezésre. A navigációs célok kényelmes hangvezérléssel is lehívhatók Discover Pro rendszerére. Az éppen hatályos sebességkorlátozásokra és előzési tilalmakra a közlekedési táblák felismerő funkciója hívja fel figyelmét, a tájékozódást pedig a nevezetes pontok háromdimenziós képei és speciális városi térképek (Citymap) segítik.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés