App-Connect

A Composition Media, a Discover Media és a Discover Pro rendszerekkel okostelefonja hasznos alkalmazásaihoz is hozzáférhet ha úgy akarja. Az App-Connect1 segítségével egyes alkalmazások USB-csatlakozáson át közvetlenül a rádió- vagy rádió-navigációs rendszer képernyőjén jeleníthetők meg, így azok praktikus és szórakoztató funkciói a Touranban is az Ön rendelkezésére állhatnak.

A "ThinkBlue. Trainer" segítségével például vezetési stílusát elemezheti és hasznos ismereteket szerezhet arról, hogyan mérsékelheti még gazdaságosabb vezetéssel az üzemanyag-fogyasztást. A "My Guide" az Ön közelében található érdekes úti célokat ajánl, de természetesen az okostelefonján tárolt zenék lejátszására is lehetőség kínálkozik. Az "App-Connect"1 nyílt rendszer, így a Volkswagen fejlesztései mellett az együttműködő partnerekével, sőt, független külső termékekkel is bővítheti alkalmazásai gyűjteményét. Összességében izgalmas termékek és bővítések sokasága várja.

Kérjük, vegye tekintetbe, hogy a MirrorLink alkalmazást jelenleg még kevés mobilkészülék támogatja. A Volkswagen szorosan együttműködik a jelentős telefongyártókkal a MirrorLink széles körű támogatottsága érdekében. Az Apple CarPlay és a Google Android Auto egy későbbi időponttól aktiválódik Magyarországon. Kérjük, ellenőrizze, hogy eszköze kompatibilis-e a MirrorLink, a Car Play vagy az Android Auto rendszerével. Az alkalmazások kizárólag az Ön mobiltelefonján vehetők igénybe. Kérjük, az adat- és internet-kapcsolat, valamint mobiltelefonja kompatibilitása tekintetében vegye figyelembe szerződésének feltételeit.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Touran

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

Touran

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.