ACC és Front Assist

Amennyiben az elöl haladóhoz mért távolság lehetővé teszi, a segédrendszer akár az előre beállított maximális sebességértékig is gyorsíthat, a követési távolság ugyancsak előre megadott mértékét elérve pedig önműködően ahhoz illeszti a sebességet. A követési távolság automatikus tartásának rendszere (ACC) 30 és 160 kilométer/óra között léphet működésbe, a kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) esetében pedig akár megállásig is önállóan lefékezheti a Tourant, majd bizonyos időtávon belül önműködően el is indul - komoly erény a nagyvárosok közlekedési torlódásaiban araszolva.

Amennyiben az érzékelők kritikusan kicsi követési távolságot azonosítanak, a Front Assist környezet-megfigyelő rendszer (a Comfortline felszereltségi változattól széria) is működésbe lép. E berendezés - működési határain belül - hatékony támogatást nyújt a fenyegető ráfutásos baleset megelőzésében vagy annak enyhítésében. A Front Assist adott esetben vizuális és hangjelzéssel figyelmezteti Önt, miközben felkészíti a Touran fékrendszerét a vészfékezésre. Amennyiben a vezető túl enyhén fékezne, e vezetői segédrendszer automatikusan megemeli a fékberendezés rendszernyomását. Ha a vezető egyáltalán nem reagál, a rendszer önálló részleges fékezést vezérelhet ki.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Touran

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

Touran

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.