Kapcsolódjon a hálózatra

VW Connect az ID.7-ben

A VW Connect1 digitális szolgáltatásaival az új ID.7 a beépített SIM-kártya segítségével igény esetén bármikor képes az internethez kapcsolódni. Valós idejű forgalmi információk, a töltőállomások aktuális foglaltsága és nyitvatartásuk - ez a VW Connect Plus1 szolgáltatással mind elérhető. ID. modelljéhez további digitális termékeket tölthet le, telepíthet és frissíthet2 az In-Car Shop-ban.

 

Okostelefonjának alkalmazásával3 útközben bárhol megnézheti ID. modelljének fontos adatait: ellenőrizze például az aktuális hatótávolságot vagy azt, hogy minden ajtó és ablak zárva van. Állítsa le és indítsa el a töltési folyamatokat kényelmesen, távolról, és állítsa be a klímaberendezést egyéni igényeinek megfelelően.

A konnektivitásról bővebben

Az ID. család We Connect és We Connect Plus szolgáltatásainak használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, és felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connect / We Connect Plus szolgáltatásokba. Továbbá külön We Connect / We Connect Plus szerződést kell kötni online a Volkswagen AG-val. A We Connect szerződése az ID. család esetén nem korlátozott három éves időtartamra. A We Connect Plus kezdetben három évre szól, majd díj ellenében meghosszabbítható a lejáratot követően. A jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű We Connect ID. applikációban történő regisztrációjára a myvolkswagen.net oldalon (ez az alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play Store-ban), és ezáltal a We Connect Plus szolgáltatásait a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használhatja. Későbbi regisztráció esetén rövidül a díjmentes futamidő.

A frissítések megvásárlásához szüksége van Volkswagen ID felhasználói fiókra, érvényes We Connect szerződésre és az Ön főfelhasználói státuszának megerősítésére, vagyis arra, hogy összekapcsolja felhasználói fiókját az adott járművel. További követelmény, hogy a jármű rendelkezzen a mindenkori frissítéshez szükséges technikai funkciókkal, hardverrel és szoftverrel. A frissítések elérhetősége függhet a modellévtől és a gyártás dátumától. Az aktuális járműhöz elérhető frissítéseket a főfelhasználó az Infotainment rendszer In-Car Shopjában vagy a We Connect webshopon a shop.volkswagen-we.com oldalon tekintheti át. A díjköteles termékek az In-Car Shopban és a We Connect webshopon is megvásárolhatók az ott elérhető fizetési módok egyikével. Volkswagen partnere szívesen tájékoztatja Önt a frissítésekről és azok elérhetőségéről. A megvásárolt és aktivált frissítések a járműben maradnak az aktiválás időtartamára, minden járművezető használhatja őket és más járműbe nem vihetők át.

Az ingyenes alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy, a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel.

 

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak.

A jármű fogyasztása és CO2-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is.

A fogyasztási értékek, a CO2-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extra felszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt.

Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást.

A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.