Tartja a sávot és a többiektől a távolságot

ID.7 Travel Assist tömeges helymeghatározási adatokkal

Az opcionális "Travel Assist"² kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Használata esetén a jármű képes tartani a sávot, a távolságot az előttünk haladó járműtől és a beállított maximális sebességet.³ ⁴

Többek között az adaptív sávtartás segítségével, ami aktívan a sáv közepén tartja a járművet. Eközben a Travel Assist alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához, és képes arra, hogy a járművet a saját sávjában ne pontosan középen, hanem inkább bal vagy jobb oldalon tartsa.³

Ha rendelkezésre állnak tömeges helymeghatározási adatok, akkor a "Travel Assist" rendszernek a sávtartáshoz elegendő az észlelt sávhatárra támaszkodnia.⁵ ⁶

A "Travel Assist" előrelátó sebességszabályozással és kanyarodást segítő funkcióval is rendelkezik.

Így megválasztható a jármű sebessége az érvényben lévő sebességszabályozások és az út jellege (kanyarok, körforgalmak stb.) alapján.⁵ ⁷

A vezetéssegítő funkció csak a rendszer határain belül használható. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse. A folyamat bármikor megszakítható. A rendszer a jármű maximális sebességéig használható. Csak navigációs rendszerrel együtt. Csak aktív We Connect licenccel együtt. A Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok funkció online működő része csak a mobilhálózati lefedettség és megfelelő adatvédelmi beállítások mellett használható. Az online működő rész bármikor aktiválható a We Connect ID. alkalmazásban. A Travel Assist online funkciói a következő országokban érhetők el: Belgium, Bulgária, Dánia, Németország, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Nagy-Britannia és Észak-Írország, Írország, Olaszország, Horvátország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Norvégia, Ausztria, Lengyelország, Portugália, Románia, Svédország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Csehország, Magyarország, Ciprus. Az online szolgáltatások aktiválásához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connectbe. Továbbá külön We Connect szerződést is kell kötnie a Volkswagen AG-val online. A jármű átadása után 90 napja van arra, hogy aktiválja a Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok online funkciót. Ennek a határidőnek a lejárta után kezdődik a "Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok" funkció online részének 3 éves (ingyenes) kezdeti használati időszaka. A "Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok" funkció online részének használatát beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ezzel kapcsolatos, Európa területén belül felmerülő adatforgalmi költségeket a hálózati lefedettség keretében a Volkswagen AG viseli. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel. A szolgáltatás végzéséhez szükség van bizonyos személyes adatokra, pl. a tartózkodási helyre és a jármű IP-címére. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb tájékoztatás a "Travel Assist tömeges helymeghatározási adatok" funkcióhoz tartozó adatvédelmi nyilatkozatban található. A csomagokban részletezett egyes szolgáltatások elérhetősége országonként eltérő lehet. A szolgáltatások a szerződésben rögzített futamidő alatt állnak rendelkezésre, tartalmuk a szerződés időtartama alatt változtatható, ill. beállítható. Bővebb tájékoztatást a connect.volkswagen-we.com oldalon talál vagy kérjen segítséget Volkswagen-partnerétől. Mobilszolgáltató díjcsomagjairól és feltételekről tájékozódjon mobilszolgáltatójánál.

A rendszer határain belül. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Legfeljebb 180 km/h

A rendszer határain belül.

Csak aktív We Connect licenccel együtt.

Csak navigációs rendszerrel együtt.

 

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak.

A jármű fogyasztása és CO2-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is.

A fogyasztási értékek, a CO2-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extra felszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt.

Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást.

A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.