Töltés menet közben

Töltse ID.7 modelljét menet közben

Töltés a munkahelyen.

Egyre több munkáltatót foglalkoztat, hogy járműparkját fokozatosan elektromos meghajtásúra cserélje és elektromos járművekre váltson. Sok munkáltató kiépíti a töltéshez szükséges infrastruktúrát és munkavállalóinak biztosítja a lehetőséget, hogy elektromos vagy Plug-in hibrid járműveiket a cég tulajdonában lévő állomáson töltsék munkaidő alatt.

Vásárlás és az elektromos autó töltése

Az idő érték. Miért ne használja ki, hogy elvégezze teendőit, miközben a járműve tölt? Például a bevásárlást. Egyre több üzlet, bevásárlóközpont és lakberendezési áruház építi ki folyamatosan a töltéshez szükséges infrastruktúrát. Így nemcsak elektromos járművét töltheti részben ingyen egy töltőoszlopon a mindennapi használathoz, hanem a töltési folyamat alatt eltelt időt is hatékonyan alakíthatja. A nyilvános töltőállomások hálózata már megfelelően kiépült, sőt, a hálózat a városok, közösségek és energiaszolgáltatók elkötelezettségének köszönhetően folyamatosan bővül.

Következő megálló: töltés

Ha hosszabb utakat tesz meg, elektromos járművét az autópályán kell töltenie. A jó hír az, hogy ezen a területen az elmúlt két évben nagyon sok változás történt. A gyorstöltéshez szükséges infrastruktúra tovább bővül és épül. Többek között ezért kötelezte el magát a Volkswagen-vállalatcsoport a más autógyártókkal közösen alapított IONITY részeként a töltéshez szükséges töltőhálózat kiépítése mellett. Az elektromos járművek töltéséhez használt áram az IONITY hálózataiban 100%-ban megújuló energiaforrásokból származik.

Az IONITY folyamatosan építi és bővíti töltőhálózatát az autópályák mentén, valamint 24 európai ország közlekedési csomópontjaiban.

A cél, hogy 150-200 km-enként rendelkezésre álljon IONITY töltőpark. Az elektromos járművek töltéséhez használt áram megújuló energiaforrásokból származik. És az áramszolgáltatók is jelentősen beruháznak az autópályákon lévő gyorstöltők kiépítésébe, így az elektromos járműveknek megfelelő töltőállomások egyre több pihenőhelyen találhatók meg.

We Charge¹ tökéletes kísérő rövidebb és hosszabb utakon egyaránt

Szeretne nyugodtan kirándulni vagy nyaralni? Nem gond! A We Charge a Volkswagen alkalmazáson2 keresztül megbízható töltőhálózatokkal kapcsol össze - így gondtalan vezetési élményt nyújt. Európa-szerte. Ezzel egyidőben egyszerű kezelés és átlátható fizetési folyamat gondoskodik arról, hogy mindig kényelmesen célba érjen.

We Charge¹ – aki tervez, nyer

Időpontok miatti stressz, gyerekek miatti figyelemelterelés vagy sokáig tartó hangos építkezés - számos oka lehet annak, amiért nem tudjuk követni az aktuális töltöttségi szintet. Szerencsére a We Charge szem előtt tartja a töltési lehetőségeket és megmutatja, melyik állomás érhető el. Így a hosszabb szakaszok is pofonegyszerűek lesznek - legalábbis a töltés szempontjából.

Bővebben a We Charge-ról

 

A Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) ajánlata.

Az ingyenes alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy, a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség. Ha az interneten keresztül bonyolít adatforgalmat, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel.

 

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak.

A jármű fogyasztása és CO2-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is.

A fogyasztási értékek, a CO2-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extra felszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt.

Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást.

A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.