Otthoni töltés: wallbox vagy hálózati kábel segítségével

Az ID.7 otthoni töltése

Miközben Ön alszik, elektromos járműve tölt.

Képzelje el, hogy reggelente beszáll az elektromos járművébe és teljes energiával kezdi a napot. Ugyanis miközben Ön éjjel kipihente magát, autója is feltöltődött. Jól hangzik? Ez egyáltalán nem bonyolult - csak egy opcionális hálózati töltőkábel vagy egy wallbox szükséges hozzá.

Wallbox, a privát töltőállomás

Egy otthoni wallbox valószínűleg a legkényelmesebb mód az autó akkumulátorának feltöltéséhez. Ehhez kínálja töltési megoldások széles választékát például a MOON, amely valamennyi igényt lefed. A MOON lehetővé teszi, hogy belépjen az elektromobilitás világába. Az otthoni tárolóval rendelkező wallboxtól és fotovoltaikus berendezéstől kezdve a gyorstöltő állomásokig a MOON lefedi az elektromobilitás teljes spektrumát. A megújuló energia előállítása, tárolása és gazdasági felhasználása jövőnk központi témája. Ezt régóta a "holnap mobilitásának" nevezzük, ez a holnap pedig végre elérkezett.

Töltés hálózati töltőkábellel

Elektromos autójának akkumulátorát egy hagyományos háztartási csatlakozóaljzattal is töltheti. Például, ha úton van. Amire ehhez szüksége van, az mindössze egy opcionális hálózati töltőkábel. Egyszerűen csatlakoztassa a töltőkábelt a csatlakozóaljzathoz és a töltőcsatlakoztatót a járműhöz. Az olyan wallboxok, mint az ID. Charger¹, lényegesen gyorsabban töltik fel a járművet és pontosan ilyen alkalmakra fejlesztettük őket.

Az ID. Charger opcionálisan rendelhető a Volkswagen ID. modellekhez, nem része a széria alapfelszereltségnek.

A Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) ajánlata.

 

Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális magyar kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatók. Ez semmiképp sem jelenti a másik nem hátrányos megkülönböztetését. Köszönjük megértését.

A megadott fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások (715/2007/EK rendelet jelenleg hatályos változata) szerinti mérési eljárással határoztuk meg a járművek típusengedélyeinek kiadásának keretein belül, a WLTP vizsgálati eljárás alapján.

Az adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, csak a különböző járműtípusok közötti összehasonlításra szolgálnak.

A jármű fogyasztása és CO2-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is.

A fogyasztási értékek, a CO2-kibocsátás és a hatótávolság eltérő lehet az extra felszerelések és tartozékok miatt (pl. gumiabroncsok, vonóhorog, tetőcsomagtartó stb.), továbbá a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi felszerelések és mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, az utasok száma, a vezetési profil és a domborzati viszonyok miatt.

Ezek a tényezők befolyásolják a jármű releváns paramétereit, pl. a tömeget, a gördülési ellenállást és a légellenállást.

A fogyasztási átalányadó (NoVA), valamint a természetbeni juttatás a CO2-kibocsátás g/km-ben mért értékei szerint számítandó.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.